Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2021, 15:33
Χελώνε μην ντρέπεσαι, πες πού μπερδεύεσαι να βοηθήσουμε αν μπρορούμε.
Ο χελώνας ούτε ντρέπεται ούτε μπερδεύεται. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του βέβαια. Προσωπικά έχω κουραστεί κάθε μέρα τον αυτό εξευτελισμό σας και την σιχασιά σας. Εσείς αλήθεια αντέχετε ακόμα;
Ίσως κάνω ένα διάλειμμα αλλά δεν με αφήνετε κιόλας κάθε μέρα αυτοεξευτελισμό...
Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:37
δέστε τον κάπου, ακόμα και στο σωλήνα του καλοριφέρ, οπουδήποτε
Άσε μας μωρέ.
ωπ, θίχτηκε η ελευθεροτυπία τού πχώρουμ;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
waldorf έγραψε: 09 Μάιος 2021, 16:55
Εγώ επειδή είμαι στις "ευπαθείς ομάδες" (και μάλλον μεγάλος χέστης όπως φαίνεται),συνεχίζω να τηρώ τα μέτρα ασφαλείας και μετά την πρώτη δόση.
Θα εξακολουθήσω να είμαι προσεκτικός και μετά την δεύτερη δόση,όχι για `μένα πλέον αλλά για τους Αρίστους αυτού του κόσμου.
Συμφωνώ μαζί σου. Σανό έτρωγες πριν σανό συνεχίζεις να τρως.
ksmyrn έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:44
Ίσως κάνω ένα διάλειμμα...
άντε, μπράβο. μην σε κρατάμε.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Εγώ επειδή είμαι στις "ευπαθείς ομάδες" (και μάλλον μεγάλος χέστης όπως φαίνεται),συνεχίζω να τηρώ τα μέτρα ασφαλείας και μετά την πρώτη δόση.
Θα εξακολουθήσω να είμαι προσεκτικός και μετά την δεύτερη δόση,όχι για `μένα πλέον αλλά για τους Αρίστους αυτού του κόσμου.
Συμφωνώ μαζί σου. Σανό έτρωγες πριν σανό συνεχίζεις να τρως.
Mιά χαρά.
Εσύ συνέχισε να τρως παντεσπάνι μέχρι (ο μη γένοιτο) να χρειαστεί να τραφείς με τεχνικά μέσα στην εντατική.
Εννοείται ότι όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι το ίδιο θα κάνουμε, τύπε
Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:58
Εγώ 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση θα κατέβω Αριστοτέλους εκεί κοντά στον τερκενλη με ταμπέλα που θα γράφει free hugs.
Δεν θα μ' αγκαλιάσουν λέτε;
Πες πότε κάνεις τη δεύτερη δόση και στείλε πρόσφατη φώτο να το εξετάσουμε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:58
Εγώ 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση θα κατέβω Αριστοτέλους εκεί κοντά στον τερκενλη με ταμπέλα που θα γράφει free hugs.
Δεν θα μ' αγκαλιάσουν λέτε;
Πες πότε κάνεις τη δεύτερη δόση και στείλε πρόσφατη φώτο να το εξετάσουμε.
Θέλετε πμ ή να ανοίξω νήμα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.