!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Αλλαξα γνωμη.Δεν κανω Ζενεκα,περιμενω κτηνιατρο.
Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2021, 08:16
δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα για διασκέδαση, το φαΐ είναι ένα από αυτά
Περί τα τέλη Ιουνίου, βαριά αρχές Ιουλίου.Αίγαγρος έγραψε: 27 Απρ 2021, 20:28
Γνωρίζουμε πότε περίπου θα μπορούν να κάνουν οι 30ριδες Pfizer;;
Αφού είσαι άντρας ηλικίας 30-39, εγώ στη θέση σου θα έκανα το astra. Οι Βρετανοί τα κατάφεραν με το astra και με μια δόση είδαν τεράστια διαφορά.
Αν πάλι, δεν είσαι εκτεθειμένος ιδιαίτερα λόγω επαγγέλματος και του μέρους που ζεις, περίμενε δυο μήνες για το pfizer.
Για 40-44 τι λες καμ?kameron έγραψε: 27 Απρ 2021, 21:30Αφού είσαι άντρας ηλικίας 30-39, εγώ στη θέση σου θα έκανα το astra. Οι Βρετανοί τα κατάφεραν με το astra και με μια δόση είδαν τεράστια διαφορά.
Αν πάλι, δεν είσαι εκτεθειμένος ιδιαίτερα λόγω επαγγέλματος και του μέρους που ζεις, περίμενε δυο μήνες για το pfizer.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
To χάπι λέει είναι να το πάρεις άμα κολλήσεις για να το περάσεις ελαφρά και να μην μπεις έντα. Δεν δουλεύει όπως το όλιο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Νομίζω το J&J είναι περίπου ίσο με με Astra.
Astrazeneca
Astrazeneca
J&JEfficacy 76-82 per cent according to AstraZeneca, 60 per cent according to the European Medicines Agency. A recent trial in South Africa showed that it has only 10 per cent efficacy against mild or moderate disease caused by the South African variant of Covid-19, B.1.351., which has halted its use in that country.
https://www.irishtimes.com/life-and-sty ... -1.4545731Efficacy 57-72 per cent, depending on where clinical trials were held. The J&J vaccine had a 72 per cent efficacy in US trials, a 66 per cent efficacy in Latin American trials and a 57 per cent efficacy in South African trials; these results show how vaccine efficacy varies with new variants of Covid-19.
Τελικά αυτό το έμμεσο δικαίωμα επιλογής εμβολίου, έκανε μεγάλη ζημιά στην όλη διαδικασία.
Τι να σου πω, δύσκολο.
Οι γυναίκες, η πλάστιγγα γέρνει στο να περιμένουν. Οι άντρες, ανάλογα την εργασία τους και τον τρόπο ζωής τους. Λογικά αυτή η ομάδα θα έχει δικαίωμα επιλογής μέσα στον Ιούνιο, αλλά ίσως χρειασθεί να περιμένουν τα τέλη του μήνα ή τις αρχές Ιουλίου για την πρώτη δόση.
- Dwarven Blacksmith
Δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Μια ευθεία γραμμή είναι το διάγραμμα, max capacity κάθε μέρα. Ίσα-ίσα φαίνεται να ενισχύει την εμπιστοσύνη καθώς καθένας κάνει την επιλογή του, την δικαιολογεί μετά στο εαυτό του και στον περίγυρο του. Κι έτσι όσοι αρχικά δίσταζαν, παρασύρονται κι αυτοί να διαλέξουν στρατόπεδο. Σατανικό!mao mao έγραψε: 27 Απρ 2021, 21:39 Τελικά αυτό το έμμεσο δικαίωμα επιλογής εμβολίου, έκανε μεγάλη ζημιά στην όλη διαδικασία.
Εγώ θα περιμένω το ορθόδοξο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σκεφτόμουν ότι το Astra δεν τα πάει καλά με τις μεταλλάξεις σε Νότια Αφρική και Βραζιλία. Από την άλλη το Τζόνσον είναι πειρασμός λόγω μονής δόσης. Επαγγελματικά σε χώρο γραφείου δουλεύω στην Αθήνα. Έχει ρίσκο.kameron έγραψε: 27 Απρ 2021, 21:30Αφού είσαι άντρας ηλικίας 30-39, εγώ στη θέση σου θα έκανα το astra. Οι Βρετανοί τα κατάφεραν με το astra και με μια δόση είδαν τεράστια διαφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις