;Μπορεί να σού συμβεί αλλά να μην πάθεις ζημιά, οπότε κανείς δεν θα το μάθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Bill Hicks
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
κάτσε, ΓΑΛΗ, πριν αποφασίσουμε μήπως θα'πρεπε να εξετάσουμε και όλες τις παρενέργειες που:

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Εκείνο που έχω ακούσει από γιατρούς, χωρίς όμως να μπορώ να το πώ υπεύθυνα είναι το εξής:waldorf έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:27Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ.Awesomatic έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:19 ...
Το γρηγορότερο τελικά είναι αυτό που μπορείς να κάνεις πιο γρήγορα.
Την Τρίτη θα κάνω της astra,και δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή μήπως και αν και ίσως.
Στα παλιά μου τα παπούτσια αν δεν φοβάστε ή αν είστε χαμηλού κινδύνου ή αν όντως δεν κινδυνεύετε πραγματικά απ`τον ιό.
Επιμένω ότι είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης να εμβολιαστούμε.
- Κάνεις μία γενική αίματος πριν από τον εμβολιασμό. Αν έχεις χαμηλά αιμοπετάλια, καλύτερα να μη το κάνεις.
- Αν εχεις φυσιολογικά αιμοπετάλια, κάνεις το εμβόλιο και μετά από 3-4 μέρες άλλη μία γενική αίματος.
- Αν τα αιμοπετάλια είναι φυσιολογικά, όλα βαίνουν καλώς.
- Αν τα αιμοπετάλια έχουν πέσει, προχωράς σε αντιθρομβωτική αγωγή χωρίς να περιμένεις να έλθουν συμπτώματα.
- Στις 7 ημέρες μετά τον εμβολιασμό κάνεις τρίτη γενική αίματος.
Ετσι, ουσιαστικά εκμηδενίζεις τις ούτως ή άλλως χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών. Δυστυχώς, από την στιγμή που αυτή δεν είναι επίσημη οδηγία γιά αντιμετώπιση του εμβολιασμού με Astra - Zeneca, δεν μπορώ να πώ αν ισχύει ή όχι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
'Ασ' το, η όλη φάση γενικώς με παραπέμπει πλέον σ' αυτό:Bill Hicks έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:11 κάτσε, ΓΑΛΗ, πριν αποφασίσουμε μήπως θα'πρεπε να εξετάσουμε και όλες τις παρενέργειες που:
![]()

Κάποτε θεωρούσα ότι είναι για τα παιδιά αλλά τελικώς είναι το τέλειο δώρο για τους ενήλικες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Τι ώρα θα ανοίξει η πλατφόρμα ρε μάγκες την Τρίτη για μας τους 30-39; ανυπομονώ να υποδεχθώ το νέκταρ της Νέας Τάξης στις φλέβες μου 
Μικροβιολογικό εργαστήριο έχεις, τύπε;Leporello έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:17Εκείνο που έχω ακούσει από γιατρούς, χωρίς όμως να μπορώ να το πώ υπεύθυνα είναι το εξής:waldorf έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:27Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ.Awesomatic έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:19 ...
Το γρηγορότερο τελικά είναι αυτό που μπορείς να κάνεις πιο γρήγορα.
Στα παλιά μου τα παπούτσια αν δεν φοβάστε ή αν είστε χαμηλού κινδύνου ή αν όντως δεν κινδυνεύετε πραγματικά απ`τον ιό.
- Κάνεις μία γενική αίματος πριν από τον εμβολιασμό. Αν έχεις χαμηλά αιμοπετάλια, καλύτερα να μη το κάνεις.
- Αν εχεις φυσιολογικά αιμοπετάλια, κάνεις το εμβόλιο και μετά από 3-4 μέρες άλλη μία γενική αίματος.
- Αν τα αιμοπετάλια έχουν πέσει, προχωράς σε αντιθρομβωτική αγωγή χωρίς να περιμένεις να έλθουν συμπτώματα.
Ετσι, ουσιαστικά εκμηδενίζεις τις ούτως ή άλλως χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών. Δυστυχώς, από την στιγμή που αυτή δεν είναι επίσημη οδηγία γιά αντιμετώπιση του εμβολιασμού με Astra - Zeneca, δεν μπορώ να πώ αν ισχύει ή όχι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ξέχασα να πώ ότι η γενική αίματος κοστίζει περί το €1,5Feindflug έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:28Μικροβιολογικό εργαστήριο έχεις, τύπε;Leporello έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:17Εκείνο που έχω ακούσει από γιατρούς, χωρίς όμως να μπορώ να το πώ υπεύθυνα είναι το εξής:waldorf έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:27 Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τι σε παραξενεύει σε αυτό; Θρόμβοι σχηματίζονται στο αίμα και διαλύονται από μόνοι τους. Οπότε αυτό που έβαλες ότι ο Πφιζερ σε 95 εκατ. είχε 0 περιπτώσεις δεν το ξέρουμε.Bill Hicks έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:11 κάτσε, ΓΑΛΗ, πριν αποφασίσουμε μήπως θα'πρεπε να εξετάσουμε και όλες τις παρενέργειες που:
![]()
Το θέμα είναι να μπει ο πελάτης στο μαγαζί, τύπε.Leporello έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:30Ξέχασα να πώ ότι η γενική αίματος κοστίζει περί το €1,5Feindflug έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:28Μικροβιολογικό εργαστήριο έχεις, τύπε;Leporello έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:17 Εκείνο που έχω ακούσει από γιατρούς, χωρίς όμως να μπορώ να το πώ υπεύθυνα είναι το εξής:
Dein Herz, meine Gier
Το θέμα είναι ότι ο αφυπνισμένος λαός, εκπαιδεύτηκε στο να υποτιμά πλήρως το δωρεάν, τύπε.
Και αυτό δεν ισχύει μόνον για τα προληπτικά μέτρα για την πανδημία αλλά εφαρμόζεται παντού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
μόνος σου το λες. επομένως, αν πάθεις θρόμβωση χωρίς συμπτώματα και χωρίς να σού αφήσει ζημιά.. δεν έπαθες!sharp έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:30 Τι σε παραξενεύει σε αυτό; Θρόμβοι σχηματίζονται στο αίμα και διαλύονται από μόνοι τους. Οπότε αυτό που έβαλες ότι ο Πφιζερ σε 95 εκατ. είχε 0 περιπτώσεις δεν το ξέρουμε.
ξέρουμε ότι 0/95Μ έπαθε ζημιά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
- NewModelArmy
Ολα αυτά με τις εξετάσεις αιματος είναι ανούσια και περιττά για κατι που η πιθανότητα να το παθεις ειναι οση και να κερδίσεις το τζοκερ. Εγω θα κανω το αστραζενεκα ξέροντας αυτη την πιθανότητα, αν μου τύχει δεν θα ζητήσω λογαριασμό απο κανεναν. Σιγα μην τρεχω σε μικροβιολογους.
Το τι ζημιά παθαίνεις είναι άλλη ιστορία και το πόσα κύτταρα καταστρέφει ένας θρόμβος. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάθει εγκεφαλικό και δεν το αντιλαμβάνονται μέχρι να συμβεί κάτι, αν συμβεί, πχ να αρχίσουν να ξεχνάνε ή να ζαλιστούν και να πέσουν κάτω.Bill Hicks έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:41μόνος σου το λες. επομένως, αν πάθεις θρόμβωση χωρίς συμπτώματα και χωρίς να σού αφήσει ζημιά.. δεν έπαθες!sharp έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:30 Τι σε παραξενεύει σε αυτό; Θρόμβοι σχηματίζονται στο αίμα και διαλύονται από μόνοι τους. Οπότε αυτό που έβαλες ότι ο Πφιζερ σε 95 εκατ. είχε 0 περιπτώσεις δεν το ξέρουμε.
ξέρουμε ότι 0/95Μ έπαθε ζημιά.
Μην πάτε και σεις στο άλλο άκρο. Το νήμα αυτό λέγεται "Εμβόλιο covid-19 Update" και βάζουμε ό,τι πληροφορίες έχουμε σχετικά με αυτό.
Το καινούργιο με το τεστ που έγινε είναι ότι απεδείχθη ο συσχετισμός Αστρα με τις θρομβώσεις. Μέχρι τώρα έλεγαν δεν ξερουμε, μπορεί να είναι σύμπτωση. Επίσης βρήκαν και θεραπεία των θρομβώσεων αυτού του είδους, το γράφει στο σάιτ και μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε κάθε κλινική.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε το τεστ να επεκταθεί και στα άλλα εμβόλια. Αν βγάλουν ότι το ένα έχει έστω 200 περιπτώσεις και το άλλο 50 προφανώς θα έχουν στοιχεία ποιό να προκρίνουν και ποιό όχι.
Αυτό δεν είναι και τόσο απλό, γιατί οι συγκεκριμένες μετρήσεις θα ήταν πραγματικά αξιόπιστες αν αφορούσαν στον ίδιο αριθμό φύλου/ηλικίας/λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού του κάθε εμβολιασμένου/εμβολιασμένης.sharp έγραψε: 25 Απρ 2021, 14:50 Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε το τεστ να επεκταθεί και στα άλλα εμβόλια. Αν βγάλουν ότι το ένα έχει έστω 200 περιπτώσεις και το άλλο 50 προφανώς θα έχουν στοιχεία ποιό να προκρίνουν και ποιό όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-