!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ισως αν εκαναν λιγο καλυτερα τη δουλεια τους να μην πηδουσαν απο τα παραθυρα.
Βγαιναν οι εκπροσωποι τους στα καναλια με φρασεις του τυπου οποιος μπει ΜΕΘ δεν βγαινει ζωντανος και δεν βρεθηκε ενας να τους πει να σταματησουν να τον παιζουν μπας και σωθει κανεις.
Θα βοηθουσε επισης να μην υπαρχουν ρεσερβε θεσεις οπως ακουγεται αλλα.και να μην μενουν σε ΜΕΘ 95 χρονοι για κανα μηνα επειδη ειναι πιο ισοι απο τους υπολοιπους μαλακες που περιμενουν στη σειρα.
Βγαιναν οι εκπροσωποι τους στα καναλια με φρασεις του τυπου οποιος μπει ΜΕΘ δεν βγαινει ζωντανος και δεν βρεθηκε ενας να τους πει να σταματησουν να τον παιζουν μπας και σωθει κανεις.
Θα βοηθουσε επισης να μην υπαρχουν ρεσερβε θεσεις οπως ακουγεται αλλα.και να μην μενουν σε ΜΕΘ 95 χρονοι για κανα μηνα επειδη ειναι πιο ισοι απο τους υπολοιπους μαλακες που περιμενουν στη σειρα.
- EKPLIKTIKOS
Το AstraZeneca ειναι σωτήριο όπως δείχνουν τα δεδομένα στην Αγγλία. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζουν κανονικά. Η Δανία έχει την πολυτέλεια να το κάνει στην άκρη γιατί η φάση εκεί είναι πολύ ελεγχόμενη. Άλλες χώρες όπως η Ελλάδα και η Γαλλία δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Οι Άγγλοι έκαναν τα εμβολιακια τους κ τώρα πίνουν μπύρες στις παμπ, εσείς καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ κ αν θέλετε να πάτε σε άλλη περιφέρεια πάρτε τα παπαρια σας περιμένοντας το "καλο" εμβόλιο. Μαζί σας αλλά μη γκρινιάζετε μετά
Καλυτερα να το ρισκαρουμε οι κατω των 40 για να μπορουν να κυκλοφορουν ανετα οι 85 χρονοι που δεν γουσταρουν να εμβολιαστουν και ψοφανε σαν τα κουνελια απο τον ιο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2021, 15:28 Το AstraZeneca ειναι σωτήριο όπως δείχνουν τα δεδομένα στην Αγγλία. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζουν κανονικά. Η Δανία έχει την πολυτέλεια να το κάνει στην άκρη γιατί η φάση εκεί είναι πολύ ελεγχόμενη. Άλλες χώρες όπως η Ελλάδα και η Γαλλία δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Οι Άγγλοι έκαναν τα εμβολιακια τους κ τώρα πίνουν μπύρες στις παμπ, εσείς καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ κ αν θέλετε να πάτε σε άλλη περιφέρεια πάρτε τα παπαρια σας περιμένοντας το "καλο" εμβόλιο. Μαζί σας αλλά μη γκρινιάζετε μετά
- Highlander
1 χρόνο κράτησε αυτή η ιστορία, δε με νοιάζει και τόσο το να μείνω 2 μήνες ακόμη σε κατάσταση περιορισμού και προσοχής.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2021, 15:28 Το AstraZeneca ειναι σωτήριο όπως δείχνουν τα δεδομένα στην Αγγλία. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζουν κανονικά. Η Δανία έχει την πολυτέλεια να το κάνει στην άκρη γιατί η φάση εκεί είναι πολύ ελεγχόμενη. Άλλες χώρες όπως η Ελλάδα και η Γαλλία δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Οι Άγγλοι έκαναν τα εμβολιακια τους κ τώρα πίνουν μπύρες στις παμπ, εσείς καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ κ αν θέλετε να πάτε σε άλλη περιφέρεια πάρτε τα παπαρια σας περιμένοντας το "καλο" εμβόλιο. Μαζί σας αλλά μη γκρινιάζετε μετά
- EKPLIKTIKOS
Μείνε, αλλά αν μείνει η χώρα δυο τρεις μήνες ακομα χωρίς να εισπράττει ΦΠΑ κτλ κ να πληρώνει αποζημιώσεις, έρχεται πιτσομνημονιοHighlander έγραψε: 24 Απρ 2021, 15:34
1 χρόνο κράτησε αυτή η ιστορία, δε με νοιάζει και τόσο το να μείνω 2 μήνες ακόμη σε κατάσταση περιορισμού και προσοχής.
Είναι πιο απλό κ μπορεί να το κάνει ο καθένας.Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:49Μ' αρέσει που όλα τα ξέρεις κι όλα τα καταλαβαίνεις, Σέρλοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:45Αυτό που εννοείται είναι ότι έδωσε άλλη διεύθυνση.
Οι μικρές, γλυκές παρατυπίες των ξύπνιων πολιτών.![]()
Φίλη φαρμακοποιός μού έκλεισε το ραντεβού, με τον ΑΜΚΑ και τον ταχυδρομικό μου κώδικα όπως συμβαίνει με όλον τον κόσμο.
Απλώς εκείνη ξέρει, από τις ημερομηνίες επανάληψης του εμβολίου, ποια εμβολιαστικά κέντρα κάνουν εμβόλια Pfizer εξ' ου και θα πάω 15χλμ από το σπίτι μου.
1. Συνδέεται με τους κωδικους taxis net, Στο emvolio gr
2. Βάζεις ΑΜΚΑ, που σου λέει αν μπορείς να εμβολιαστεις τώρα
3. Βάζεις ΤΚ κ επιλέγεις ραντεβου
4. Σου λέει το δευτερο ραντεβου ποτε είναι για να το επιλέξεις
5. Πριν την οριστικοποίηση, ξέρεις λοιπόν ποιο θα κάνεις
α. 3 εβδομάδες: pfizer
β. 4 εβδομάδες: Moderna
γ. 1 δόση/ ένα ραντεβου: Johnson
δ. 3 μήνες: Astra
Δεν σου κανει, επιλέγεις άλλο εμβολιαδτικο κέντρο με άλλο ΤΚ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Highlander
ας ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων και να τα ανοίξουν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2021, 15:37Μείνε, αλλά αν μείνει η χώρα δυο τρεις μήνες ακομα χωρίς να εισπράττει ΦΠΑ κτλ κ να πληρώνει αποζημιώσεις, έρχεται πιτσομνημονιοHighlander έγραψε: 24 Απρ 2021, 15:34
1 χρόνο κράτησε αυτή η ιστορία, δε με νοιάζει και τόσο το να μείνω 2 μήνες ακόμη σε κατάσταση περιορισμού και προσοχής.![]()
Εδώ η έρευνα σε Γερμανικά και Αγγλικά
https://www.medizin.uni-greifswald.de/d ... a-impfung/
https://www.uni-greifswald.de/en/univer ... lications/
https://www.medizin.uni-greifswald.de/d ... a-impfung/
https://www.uni-greifswald.de/en/univer ... lications/
Άρα ο κάθε ένας μπορεί να πει στο φαρμακοποιό του, να τον στείλει σε όποιο κέντρο κάνει το εμβόλιο που ο ίδιος επιθυμεί, σωστά;Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:49Μ' αρέσει που όλα τα ξέρεις κι όλα τα καταλαβαίνεις, Σέρλοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:45Αυτό που εννοείται είναι ότι έδωσε άλλη διεύθυνση.
Φίλη φαρμακοποιός μού έκλεισε το ραντεβού, με τον ΑΜΚΑ και τον ταχυδρομικό μου κώδικα όπως συμβαίνει με όλον τον κόσμο.
Απλώς εκείνη ξέρει, από τις ημερομηνίες επανάληψης του εμβολίου, ποια εμβολιαστικά κέντρα κάνουν εμβόλια Pfizer εξ' ου και θα πάω 15χλμ από το σπίτι μου.
Δεν τα ξέρω όλα αλλά ξέρω αρκετούς που εφάρμοσαν τη συγκεκριμένη τακτική, εδώ και μήνες, ντίαρ Γουώτσον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εγώ τα έκανα μόνος μου αλλά όχι για τον εαυτό μου αλλά για άλλους από αυτόν εδώ τον υπολογιστή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2021, 16:47Άρα ο κάθε ένας μπορεί να πει στο φαρμακοποιό του, να τον στείλει σε όποιο κέντρο κάνει το εμβόλιο που ο ίδιος επιθυμεί, σωστά;Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:49Μ' αρέσει που όλα τα ξέρεις κι όλα τα καταλαβαίνεις, Σέρλοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:45 Αυτό που εννοείται είναι ότι έδωσε άλλη διεύθυνση.
Απλώς εκείνη ξέρει, από τις ημερομηνίες επανάληψης του εμβολίου, ποια εμβολιαστικά κέντρα κάνουν εμβόλια Pfizer εξ' ου και θα πάω 15χλμ από το σπίτι μου.![]()
Δεν τα ξέρω όλα αλλά ξέρω αρκετούς που εφάρμοσαν τη συγκεκριμένη τακτική, εδώ και μήνες, ντίαρ Γουώτσον.
Για μένα δεν υπήρχε επιλογή αφού άνοιξε ειδικά για τους 60-64 η πλατφόρμα μόνο με Άστρα Ζένεκα και είχα την επιλογή ή να περάσω το κύμα ανεμβολίαστος για δύο μήνες ή να πάρω αυτό και το πήρα.
Απλώς άλλαξα το κέντρο και το έφερα πιο κοντά στο σπίτι μου.
Το θέμα είναι ότι τελικά ολοκληρωμένο εμβολιασμό θα έχω στον ίδιο χρόνο που θα είχα και αν περίμενα αφού οι δόσεις του Άστρα απέχουν 12 εβδομάδες ενώ της Φάιζερ 3.Η απάντηση λοιπόν του Μητσοτάκη ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο οδηγεί σε νέα ερώτηση - ποιό είναι το γρηγορότερο.
Σίγουρα το γρηγορότερο θα είναι το Τζόνσον που είναι μονοδοσικό αλλά παρουσιάζει και αυτό θρομβώσεις όπως το Άστρα αφού και αυτό βασίζεται σε αδενοιό.
Σε αδενοιό βασίζεται βεβαίως και το Σπούτνικ αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι για θρομβώσεις.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κοίτα, για όσο καιρό περιμένεις ενώ έχεις κάνει την πρώτη δόση του Άστρα Ζένεκα έχεις μια καλή προστασία γύρω στο 65%. Ένω αν περιμένεις να κάνεις άλλο εμβόλιο σε δύο μήνες, πρακτικά περιμένεις αυτούς τους 2 μήνες με μηδέν προστασία.πατησιωτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 17:51 Το θέμα είναι ότι τελικά ολοκληρωμένο εμβολιασμό θα έχω στον ίδιο χρόνο που θα είχα και αν περίμενα αφού οι δόσεις του Άστρα απέχουν 12 εβδομάδες ενώ της Φάιζερ 3.Η απάντηση λοιπόν του Μητσοτάκη ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο οδηγεί σε νέα ερώτηση - ποιό είναι το γρηγορότερο.![]()
Το γρηγορότερο τελικά είναι αυτό που μπορείς να κάνεις πιο γρήγορα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό το πινακάκι είναι όλη η ουσία, μην ασχολείστε με τις εξαιρετικά σπάνιες βαριές παρενέργειες (για όλα τα εμβόλια είναι σχεδόν ανύπαρκτο το ποσοστό) αλλά με την αποτελεσματικότητα. Οπότε εγώ θέλω ν' αποφύγω το Johnson & Johnson, τουλάχιστον μέχρι να το κάνουν δι-δοσικό. Το Astra Zeneca είναι καλύτερο.
Για τους Κινέζους υπάρχει και το Sinopharm που έχει αποτελεσματικότητα 80%, πολύ καλύτερο από της Sinovac.
Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ.Awesomatic έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:19 ...
Την Τρίτη θα κάνω της astra,και δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή μήπως και αν και ίσως.
Στα παλιά μου τα παπούτσια αν δεν φοβάστε ή αν είστε χαμηλού κινδύνου ή αν όντως δεν κινδυνεύετε πραγματικά απ`τον ιό.
Επιμένω ότι είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης να εμβολιαστούμε.
Εύχομαι από καρδιάς ( σε συμπαθώ) να πάνε όλα καλά .Δώσε το παρόν ,έτσι;waldorf έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:27Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ.Awesomatic έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:19 ...
Την Τρίτη θα κάνω της astra,και δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή μήπως και αν και ίσως.
Στα παλιά μου τα παπούτσια αν δεν φοβάστε ή αν είστε χαμηλού κινδύνου ή αν όντως δεν κινδυνεύετε πραγματικά απ`τον ιό.
Επιμένω ότι είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης να εμβολιαστούμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις