!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νομικοί και λοιποί τα φώτα σας..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Νομικοί και λοιποί τα φώτα σας..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:53
Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:46
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:19 Έχω κληρονομήσει ακίνητο της μακαρίτισσας θείας , πληρώνοντας όλους τους φόρους κληρονομίας μέχρι δεκάρας. Είμαι τακτοποιημένος απ' όλα . Ξαφνικά έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ στο όνομα της μακαρίτισσας της γιαγιάς ( που προφανώς δεν έχει αλλάξει η θεία) με περίπου 200 ευρώ!! Τι κάνω τώρα;
Πάνε από 'κει και πες τους νεκροταφείο τάδε, σειρά τάδε, νούμερο τάδε, να τα ζητήσετε. Για κατοίκον επισκέψεις, Παράδεισο, 7ο σύννεφο δεξιά.
Μπράβο ρε Σέσιλυ :hebit: :smt023 . Αυτό σκέφτομαι κι εγώ , θα κάνω μια επίσκεψη στον ΟΤΕ και θα τους πω , αν δε τα βρούμε, να πάνε να τα ζητήσουν απ 'το υπερπέραν μέχρι να τους στοιχειώσει.
Aπλά θα συνεχίζουν να στα φοράνε και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τα πληρώσεις πολλαπλάσια.

Ολόκληρο σπίτι κληρονόμησες, να δώσεις 200Ε υπέρ ΟΤΕ για τα σχωρεμένα της γιαγιάκας.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:43
Leporello έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:39
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:19Έχω κληρονομήσει ακίνητο της μακαρίτισσας θείας , πληρώνοντας όλους τους φόρους κληρονομίας μέχρι δεκάρας. Είμαι τακτοποιημένος απ' όλα . Ξαφνικά έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ στο όνομα της μακαρίτισσας της γιαγιάς ( που προφανώς δεν έχει αλλάξει η θεία) με περίπου 200 ευρώ!! Τι κάνω τώρα;
Η θεία κληρονόμησε την γιαγιά; Το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι στο όνομα τής γιαγιάς;

Αν ισχύουν αυτά τα δύο, πλήρωσε και μη το συζητάς.
Εγώ είμαι κληρονόμος της θείας , όχι της γιαγιάς . Το τηλέφωνο είναι στο όνομα της γιαγιάς . Σιγά μην μεταφέρονται τα χρέη στον εγγονό! Φεουδαρχία έχουμε;
Πως δεν είσαι κληρονόμος τής γιαγιάς; Δεν έχεις πάρει το τηλέφωνο;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δεν είναι σίγουρο. Καλύτερα ρώτα δικηγόρο :003:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Την γιαγιά ποιος την κληρονόμησε; Εκεί βρίσκεται το κλειδί του μυστηρίου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Κανε τους μια μηνυσουλα για ψυχικη οδυνη και μια αγωγουλα για αποζημιωση.
Γιαγια δωσε πονο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Citroenakias έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:53
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:19 Έχω κληρονομήσει ακίνητο της μακαρίτισσας θείας , πληρώνοντας όλους τους φόρους κληρονομίας μέχρι δεκάρας. Είμαι τακτοποιημένος απ' όλα . Ξαφνικά έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ στο όνομα της μακαρίτισσας της γιαγιάς ( που προφανώς δεν έχει αλλάξει η θεία) με περίπου 200 ευρώ!! Τι κάνω τώρα;
Κληρομομησες κοτζαμ σπιταρονα και κολλας σε 200 ψωροευρω;
Πλήρωσα 2.200 φόρο , ε του πούστη..
Στύγιος

Δημοκρατικός έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:56
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:53
Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:46

Πάνε από 'κει και πες τους νεκροταφείο τάδε, σειρά τάδε, νούμερο τάδε, να τα ζητήσετε. Για κατοίκον επισκέψεις, Παράδεισο, 7ο σύννεφο δεξιά.
Μπράβο ρε Σέσιλυ :hebit: :smt023 . Αυτό σκέφτομαι κι εγώ , θα κάνω μια επίσκεψη στον ΟΤΕ και θα τους πω , αν δε τα βρούμε, να πάνε να τα ζητήσουν απ 'το υπερπέραν μέχρι να τους στοιχειώσει.
Aπλά θα συνεχίζουν να στα φοράνε και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τα πληρώσεις πολλαπλάσια.

Ολόκληρο σπίτι κληρονόμησες, να δώσεις 200Ε υπέρ ΟΤΕ για τα σχωρεμένα της γιαγιάκας.
Εσένα Διάδοχε , θα σε βρω κάποια στιγμή και θα δείρω άσχημα.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Ωχ, πάλι στους φανταστικούς του φίλους μιλάει :-?
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Στύγιος

sharp έγραψε: 22 Απρ 2021, 20:01 Δεν είναι σίγουρο. Καλύτερα ρώτα δικηγόρο :003:
Σκατά ξέρουν κι αυτοί :lol:
Στύγιος

Leporello έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:58
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:43
Leporello έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:39 Η θεία κληρονόμησε την γιαγιά; Το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι στο όνομα τής γιαγιάς;

Αν ισχύουν αυτά τα δύο, πλήρωσε και μη το συζητάς.
Εγώ είμαι κληρονόμος της θείας , όχι της γιαγιάς . Το τηλέφωνο είναι στο όνομα της γιαγιάς . Σιγά μην μεταφέρονται τα χρέη στον εγγονό! Φεουδαρχία έχουμε;

ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

μην το πληρώσεις και βάλε wind
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:04
Leporello έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:58
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:43 Εγώ είμαι κληρονόμος της θείας , όχι της γιαγιάς . Το τηλέφωνο είναι στο όνομα της γιαγιάς . Σιγά μην μεταφέρονται τα χρέη στον εγγονό! Φεουδαρχία έχουμε;
ΟΧΙ
Ποιός έχει το τηλέφωνο; Μήπως το διέκοψε η θεία; Αν ναι και δεν τής ζήτησαν τα λεφτά τότε, την γλύτωσες.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Στύγιος

Δημοκρατικός έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:03 Ωχ, πάλι στους φανταστικούς του φίλους μιλάει :-?
Έλα μπρε γιαμπρίμ Διάδοχε , όλοι το ξέρουν πλέον.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

πρέπει να τα πληρώσεις. Και εμείς στο σπίτι στο χωριό είχαμε ΔΕΗ στο όνομα του παππού που πέθανε το 1988. Το ρεύμα όμως το χρησιμοποιούσαμε εμείς. Έτσι και με τη θεία σου. Αυτή έκανε τα τηλέφωνα, όχι η γιαγιά που πέθανε χρόνια πριν. Άρα και νομικά να πας, θα σου πουν οτι είναι χρέος της θείας, και πλέον δικό σου.
Στύγιος

mao mao έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:08
πρέπει να τα πληρώσεις. Και εμείς στο σπίτι στο χωριό είχαμε ΔΕΗ στο όνομα του παππού που πέθανε το 1988. Το ρεύμα όμως το χρησιμοποιούσαμε εμείς. Έτσι και με τη θεία σου. Αυτή έκανε τα τηλέφωνα, όχι η γιαγιά που πέθανε χρόνια πριν. Άρα και νομικά να πας, θα σου πουν οτι είναι χρέος της θείας, και πλέον δικό σου.
Τα χρέη βαραίνουν τον κληρονόμο ονομαστικά ,επί κληροδοτήματος . Δεν είμαι υπεύθυνος για χρέη που κληροδοτούνται στο όνομα μακαρίτισσας ...γιαγιάς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”