Εύκολα θα πάρεις χ από το Ρώσο, ειδικά τώρα που πήρε τον Άρη.GoBack έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:47
Ευκαιρια να μειωσεις τη διαφορα την Κυριακη,εμεις βαθμο δεν παιρνουμε
Μπορεί και άσσος.
Εύκολα θα πάρεις χ από το Ρώσο, ειδικά τώρα που πήρε τον Άρη.GoBack έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:47
Ευκαιρια να μειωσεις τη διαφορα την Κυριακη,εμεις βαθμο δεν παιρνουμε
Στο Καραισκακη δεν παιρνουμε βαθμο. Παλι θα παιζει σαν τελικο τσ. λιγκ ο Μαρινακης και ειναι λογικο, τον Μελισσανιδη εχει αντιπαλο.
Με γαυρο παιζω εκτος,εσυ παιζεις με Ρωσο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Α, νόμιζα ότι είναι όπως στη regular.
Δεν εχει κανενα λογο να το κανει. Μαζι με τα παιχνιδια του κυπελλου και τις εμβολιμες αγωνιστικες μεσα στη βδομαδα παιζουν συνεχεια Κυριακη-Τεταρτη. Το πρωταθλημα το εχουν κατακτησει, εχουν μονο 2 παιχνιδια κρισιμα, με τον ΠΑΣ και τον τελικο.
Prepon έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:37Καλά που μου το θυμησεις , η φάση που λες κανονικά είναι κίτρινη στο βιγιαφανες για θέατροTarkovsky έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:27
στο 10΄ ή 15΄ χαρίστηκε κίτρινη για αντιαθλητικό στο κέντρο του Μάνταλου (και 2-3 φάσεις μετά κιτρινίστηκε ο Βιγιαφάνες για απείρως ελαφρότερη παράβαση)
ο οποίος Μάνταλος την έφαγε στο 60΄ επίσης για αντιαθλητικό στο κέντρο
Δεν πουλάω τρελλα, αλήθεια σου λέω.
Αν ανέβει ο αγώνας στο ίντερνετ, στείλε μου ένα λινκ να το ξαναδούμε και μαζί.
Ειμαι σίγουρος όμως ότι έκανε θέατρο, το κατάλαβα στη ροή από την αντίδραση του Μάνταλου.
φιξντjason0 έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:58 Ο ΠΑΟΚ μετά το σημερινό που βγήκε Ευρώπη έχει 1 ματς μόνο, τον επαναληπτικό
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν πάει έτσι, με τον Μελισσανίδη ο φαταούλ έχει επιχειρηματική κόντρα και τον έχει άχτι, αλλά ο μέσος γαύρος είναι ψιλοαδιάφορος. Και για τον Πάοκ, ψιλοαδιάφορος είναι, έχασαν και δεν κουνήθηκε φύλλο. Με τον Παναθηναϊκό θα παίξουν κανονικά γιατί ο μέσος γαύρος ενδιαφέρεται και ο φαταούλ είναι οπαδός και δεν θα αφήσει να πάνε αδιάφοροι. Έχασαν ήδη μια φορά φέτος από τον Παναθηναϊκό, αν χάσουν και δεύτερη θα ξενερώσουν αρκετοί.Lestat έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:02
Δεν εχει κανενα λογο να το κανει. Μαζι με τα παιχνιδια του κυπελλου και τις εμβολιμες αγωνιστικες μεσα στη βδομαδα παιζουν συνεχεια Κυριακη-Τεταρτη. Το πρωταθλημα το εχουν κατακτησει, εχουν μονο 2 παιχνιδια κρισιμα, με τον ΠΑΣ και τον τελικο.
Με την ΑΕΚ ομως θα γυαλιζει το ματι τους. Ο Φορτουνης με το σκορ στο 1-5 εκανε μπουλινγκ στον διαιτητη γιατι δεν του εδωσε πεναλτι και χτυπιοταν κατω, στην κυριολεξια.
Είσαι μεγάλος μάγκας. Ο Μαρινάκης έχει μανία με την ΑΕΚ.Lestat έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:02Δεν εχει κανενα λογο να το κανει. Μαζι με τα παιχνιδια του κυπελλου και τις εμβολιμες αγωνιστικες μεσα στη βδομαδα παιζουν συνεχεια Κυριακη-Τεταρτη. Το πρωταθλημα το εχουν κατακτησει, εχουν μονο 2 παιχνιδια κρισιμα, με τον ΠΑΣ και τον τελικο.
Με την ΑΕΚ ομως θα γυαλιζει το ματι τους. Ο Φορτουνης με το σκορ στο 1-5 εκανε μπουλινγκ στον διαιτητη γιατι δεν του εδωσε πεναλτι και χτυπιοταν κατω, στην κυριολεξια.
Eτσι ειναι και δεν το βλεπω μονο εγω. Ειναι απο τα λιγα ντερμπι που μονιμως ο αντιπαλος παιζει με λυσσα και κοιταει να σε πατησει. Με τον Παναθηναικο παιζει πιο χαλαρα, με τον ΠΑΟΚ παιζει για το αποτελεσμα, αλλά με τον Μελισσανιδη υπαρχει κοντρα σε ολα τα επιπεδα που εχει ενταθει τα τελευταια 8 χρονια.Αρχέλαος έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:11Είσαι μεγάλος μάγκας. Ο Μαρινάκης έχει μανία με την ΑΕΚ.Lestat έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:02Δεν εχει κανενα λογο να το κανει. Μαζι με τα παιχνιδια του κυπελλου και τις εμβολιμες αγωνιστικες μεσα στη βδομαδα παιζουν συνεχεια Κυριακη-Τεταρτη. Το πρωταθλημα το εχουν κατακτησει, εχουν μονο 2 παιχνιδια κρισιμα, με τον ΠΑΣ και τον τελικο.
Για αυτό στο 4-1 στο Καραίσκάκη με Χιμένεθ πάλι, στο ημίχρονο είχαν γίνει διάφορα και ο Μάρτινς ίσως να απολυόταν αν δεν άλλαζε το σκορ.
Και το είδαμε και άλλες φορές πριν και μετά.
Επίσης στα μαρινακικα ΜΜΕ βλέπαμε διαρκώς δημοσιεύματα για τον Μελισσανίδη ακόμα και για εξωποδοσφαιρικα ζητηματα.
Είσαι ωραιος
Δες στο 17.25-17.30 του βίντεο, όχι του αγώνα, η φάση σε αργό ριπλειTarkovsky έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:40στο κέντρο δεν δίνονται κάρτες για θέατροPrepon έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:37Καλά που μου το θυμησεις , η φάση που λες κανονικά είναι κίτρινη στο βιγιαφανες για θέατροTarkovsky έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:27
στο 10΄ ή 15΄ χαρίστηκε κίτρινη για αντιαθλητικό στο κέντρο του Μάνταλου (και 2-3 φάσεις μετά κιτρινίστηκε ο Βιγιαφάνες για απείρως ελαφρότερη παράβαση)
ο οποίος Μάνταλος την έφαγε στο 60΄ επίσης για αντιαθλητικό στο κέντρο
Δεν πουλάω τρελλα, αλήθεια σου λέω.
Αν ανέβει ο αγώνας στο ίντερνετ, στείλε μου ένα λινκ να το ξαναδούμε και μαζί.
Ειμαι σίγουρος όμως ότι έκανε θέατρο, το κατάλαβα στη ροή από την αντίδραση του Μάνταλου.
όντως, κι εγώ θέλω να την ξαναδώ - στο ριπλέι είδα καραμπινάτη κίτρινη
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Eγω παντως φετος δεν ειδα το γαυρο να παιζει με λυσσα σε κανενα παιχνιδι απεναντι μας.Μεχρι και στο πενταμπαλο δεν πολυετρεχαν,να βγει η υποχρεωση ηθελαν αλλα ημασταν τοσο καφενειο που εγραψε πολλα.Lestat έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:16Eτσι ειναι και δεν το βλεπω μονο εγω. Ειναι απο τα λιγα ντερμπι που μονιμως ο αντιπαλος παιζει με λυσσα και κοιταει να σε πατησει. Με τον Παναθηναικο παιζει πιο χαλαρα, με τον ΠΑΟΚ παιζει για το αποτελεσμα, αλλά με τον Μελισσανιδη υπαρχει κοντρα σε ολα τα επιπεδα που εχει ενταθει τα τελευταια 8 χρονια.Αρχέλαος έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:11Είσαι μεγάλος μάγκας. Ο Μαρινάκης έχει μανία με την ΑΕΚ.Lestat έγραψε: 22 Απρ 2021, 01:02
Για αυτό στο 4-1 στο Καραίσκάκη με Χιμένεθ πάλι, στο ημίχρονο είχαν γίνει διάφορα και ο Μάρτινς ίσως να απολυόταν αν δεν άλλαζε το σκορ.
Και το είδαμε και άλλες φορές πριν και μετά.
Επίσης στα μαρινακικα ΜΜΕ βλέπαμε διαρκώς δημοσιεύματα για τον Μελισσανίδη ακόμα και για εξωποδοσφαιρικα ζητηματα.