Ο Χατζηδάκης superman.
O Κικίλιας batman.
Ο Άδωνις Spider-Man.
Η Μενδώνη the shadow
Η Κεραμέως catgirl.
Είναι ολοφάνερο.
Μας κυβερνούν τα Marvel comics.

μην τον αποπαίρνεις, δεν είναι δικό τουAlienWay έγραψε: 21 Απρ 2021, 15:50 O batman, ο superman, η catgirl και ο shadow δεν είναι Marvel Comics. Είναι DC comics. Φελέ.
FUCK DONALD TRUMP
εφόσον αυτό που κάνει πλέον ο συγκεκριμένος χρήστης είναι τόσο γνωστό και εξόφθαλμο, θα πρέπει να υποθέσω ότι είτε έχει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, η προσπαθεί να εκπληρώσει κάποιο quota και η αντιγραφή στο πχορουμ είναι η εύκολη λύση για να συμπληρώσει τα ποστ που χρειάζεταιΛεγεών έγραψε: 21 Απρ 2021, 15:54 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλέβετε τουΐτς άλλων και τα παρουσιάζετε ως δικά σας.
Κάνουν και το ανάποδο, κλέβουν από ποστ εδώ και τα κάνουν tweet σαν δικά τουςΛεγεών έγραψε: 21 Απρ 2021, 15:54 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλέβετε τουΐτς άλλων και τα παρουσιάζετε ως δικά σας.
Δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα. Μακάρι να γινόταν και από επιστημονικά βιβλία.Λεγεών έγραψε: 21 Απρ 2021, 15:54 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλέβετε τουΐτς άλλων και τα παρουσιάζετε ως δικά σας.
Σωστή παρατήρηση.Λεγεών έγραψε: 21 Απρ 2021, 15:54 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλέβετε τουΐτς άλλων και τα παρουσιάζετε ως δικά σας.