Του curd ή όλης της συνταγής;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07Γουάου.
Θέλω τη συνταγή τώρα.
![]()
Ζουζουνίτσα την μαρέγκα την έφτιαξες εσύ;
Του curd ή όλης της συνταγής;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07Γουάου.
Θέλω τη συνταγή τώρα.
![]()
Tα πάντα όλα.don't speak έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:36Του curd ή όλης της συνταγής;
Φασολάκια,και γαμώ λέμε,αλλά μήπως τα έχεις κάνει λίγο παραπάνω λαδερά ;
Ναι, με την μαμά μου. Ψάξτε για συνταγές Πάβλοβας, αν έχετε απορίες.don't speak έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:36Του curd ή όλης της συνταγής;
Ζουζουνίτσα την μαρέγκα την έφτιαξες εσύ;
Όπα εδώ είμαστε. Τακο σελς με τσένταρ;
Δεν τα βρίσκω πολύ λαδερά, σε μέσο μαγέρικο είναι πιο λαδερά.
Να σου πω,έχω πολύ καιρό να φάω σε μαγαζί έξω φασολάκια,αλλά μάλλον ισχύει αυτό που λες,γιατί συνήθως τους ξεφεύγει στο λάδι.
Όταν είμαι στην Ελλάδα τρώω σε μαγέρικα, μου αρέσουν, και τα γαμάνε στο λάδι. Αν και η τάση είναι τώρα το λιγότερο λάδι, για λόγους οικονομίας. Παραγγέλνεις σαλάτα και του λες, "μάστορα, γιατί δεν έχει λάδι η σαλάτα;" και σου φέρνει ελαιόλαδο σε χαρτάκι που το χρεώνει έξτρα, ο μπινές.
Ναι,ισχύει,ειδικά σε νησιά τύπου Σκόπελος,που πρέπει να παρακαλέσεις γονατιστός για λίγο λάδι παραπάνω.Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2021, 10:09 Όταν είμαι στην Ελλάδα τρώω σε μαγέρικα, μου αρέσουν, και τα γαμάνε στο λάδι. Αν και η τάση είναι τώρα το λιγότερο λάδι, για λόγους οικονομίας. Παραγγέλνεις σαλάτα και του λες, "μάστορα, γιατί δεν έχει λάδι η σαλάτα;" και σου φέρνει ελαιόλαδο σε χαρτάκι που το χρεώνει έξτρα, ο μπινές.