!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας μου έσκισε τα ρούχα να με βιάσει...Περιμένω απάντηση από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Ο πρέσβης της Βενεζουέλας μου έσκισε τα ρούχα να με βιάσει...Περιμένω απάντηση από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Μονο σε εμένα φαίνεται παράξενο που ενω οπως λεει παραλίγο να την βιασει, αυτη συνεχισε να δουλευει εκει?
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ο πρέσβης της Βενεζουέλας μου έσκισε τα ρούχα να με βιάσει...Περιμένω απάντηση από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.tanea.gr/2021/04/09/politic ... on-presvi/

Ξένια Μπουζαρανίδου: Ποιος σύμβουλος του Τσίπρα μου ζήτησε να σιωπήσω για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πρέσβη

Εικόνα

Ενας εξ αυτών είναι ο Κώστας Ησυχος

Εικόνα

μετέπειτα αναπληρωτής υπουργός Αμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και
πατέρας της Αλιας Ησυχου, υπαλλήλου της πρεσβείας και επίσης θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης. :o

Οπως υποστηρίζει, μαζί με τον Νίκο Παππά, ο Κώστας Ησυχος είχε ενδιαφερθεί για την προετοιμασία της επιστολής του Αλέξη Τσίπρα, που τον Φεβρουάριο του 2013 – μετά τις άκαρπες καταγγελίες των θυμάτων στο υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας – παραδόθηκε στα χέρια του Νικολάς Μαδούρο από τον πρώην ένοικο της πρεσβείας Ροντρίγκο Τσάβες Σαμούδιο, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βοηθήσει τα θύματα.

«Μία από τις πέντε που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ήταν και η Αλια Ησυχου, :o η οποία είναι η μόνη που συνεχίζει να εργάζεται στην πρεσβεία. Οπότε συγκινήθηκε ο κ. Ησυχος :cry και έτσι ενεπλάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάθαμε αμέσως για την επιστολή. Μας φάνηκε κυνικό το περιεχόμενο :smt018 , αλλά και τι ακριβώς να κάναμε; Είχαμε τις ενστάσεις μας, αλλά ελπίζαμε ότι ίσως έτσι θα λυθεί το θέμα», λέει η Ξένια Μπουζαρανίδου εξηγώντας ότι σήμερα οι σχέσεις της με τον Κώστα Ησυχο, που τότε τους ζήτησε να «μην κάνουν θέμα την κακοποίησή τους» :102: , είναι ανύπαρκτες.

«Εχουμε τσακωθεί, θεώρησε ακραίο το ότι έκανα καταγγελία :011: και έδωσα μια συνέντευξη εκείνη την εποχή με τα αρχικά μου. Πηγαίνοντας κόντρα στην «πολιτική ωριμότητα» :g030: που επικαλούνταν, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Για εκείνον είναι ακόμα χειρότερο γιατί είναι ο πατέρας μιας εξ αυτών που παρενοχλήθηκαν. Δεν είναι ακόμα πιο εξοργιστικό αυτό; Πόσο η εξουσία σε έχει διαφθείρει», διερωτάται η ελληνίδα σεφ.

Ήθελε να παραιτηθούμε :+1:

Οταν ο Φράνκλιν Γκονζάλες επέστρεψε από τη Βενεζουέλα όπου εκλήθη για επιπλήξεις, η κατάσταση χειροτέρεψε: «Γύρισε σαν μαινόμενος ταύρος. Εφυγε τον Ιούνιο του 2013 και τον Δεκέμβριο τον διαδέχθηκε ένας 32χρονος, ο Φαρίντ Φερνάντες, που εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε εντολή να μας αναγκάσει να παραιτηθούμε.

Και έκανε τη ζωή ποδήλατο μόνο στις τέσσερις από τις πέντε. Σε όλες μας εκτός από την κόρη του Ησυχου :8) . Από εκεί και πέρα ήταν εξουσιαστική η βία. Είχαμε πει ότι θα αντέξουμε, η μία δεν άντεξε και παραιτήθηκε. Οι άλλες τρεις, τον Νοέμβριο του ’15, απολυθήκαμε με τη δικαιολογία ότι ήμαστε κακές υπάλληλοι. Ενιωσα οργή και θλίψη. Τέσσερα χρόνια μού πήρε να ξαναβρώ δουλειά».

Email στον πρωθυπουργό

Στις 14 Φεβρουαρίου, η Ξένια Μπουζαρανίδου, αφού δεν βρήκε το δίκιο της από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας και την κυβέρνηση Τσίπρα :102: που, όπως λέει, «συγκάλυψε το θέμα ξεκάθαρα για πολύ συγκεκριμένους λόγους», έστειλε e-mail στο γραφείο του σημερινού Πρωθυπουργού με αρ. πρωτοκόλλου 1294, από όπου δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση. «Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει ακόμα και με το να το λέμε. Γιατί αν δεν το πιστέψω, τίποτα από ό,τι έχει ειπωθεί δεν έχει αξία.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 09 Απρ 2021, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

enterprise-psi έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:25
georgebi έγραψε: 01 Απρ 2021, 19:36 Κραυγή αγωνίας Ελληνίδας σεφ που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από πρέσβη της Βενεζουέλας

Εικόνα
Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

panos291 έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:11 Μονο σε εμένα φαίνεται παράξενο που ενω οπως λεει παραλίγο να την βιασει, αυτη συνεχισε να δουλευει εκει?
Το ιδιο σκεφτηκα και γω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Thor έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:40
panos291 έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:11 Μονο σε εμένα φαίνεται παράξενο που ενω οπως λεει παραλίγο να την βιασει, αυτη συνεχισε να δουλευει εκει?
Το ιδιο σκεφτηκα και γω.
Έιχε ανάγκη τα χρήματα
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

nyxtovios έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:43
Το ιδιο σκεφτηκα και γω.
Έιχε ανάγκη τα χρήματα
Κατσε γιατι θα τρελαθω!
Να με κυνηγαει ενας ανωμαλος ολη την ωρα να με γαμησει την ωρα της εργασιας μου και γω να συνεχιζω να πηγαινω για δουλεια; :e040:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Thor έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:45
nyxtovios έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:43

Το ιδιο σκεφτηκα και γω.
Έιχε ανάγκη τα χρήματα
Κατσε γιατι θα τρελαθω!
Να με κυνηγαει ενας ανωμαλος ολη την ωρα να με γαμησει την ωρα της εργασιας μου και γω να συνεχιζω να πηγαινω για δουλεια; :e040:
Φαντάσου, για να συμπληρώσουν στήλες τι διαβάζουμε
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ξεσάλωσαν τα δεξιά τρολ.....

φαντάσου πόσο πίσω ειναι στις δημοσκοπήσεις που μας κρύβουν.....

https://twitter.com/Marnikor56/status/1 ... 07396?s=20

https://twitter.com/balanter/status/137 ... 07232?s=20
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

nyxtovios έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:33
georgebi έγραψε: 01 Απρ 2021, 19:36 Κραυγή αγωνίας Ελληνίδας σεφ που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από πρέσβη της Βενεζουέλας

Εικόνα
Εικόνα
Εγώ εγκρίνω βεβαια, αλλά αμφιβάλλω αν ο πρεσβευτής είναι ανάλογα μερακλής. Θα μπορούσε να φέρει άλλωστε οποίο μοντέλο θέλει από τη Βενεζουέλα, και να την βγάζει φίνα, με τόσα φράγκα. Μάλλον, αν αληθεύουν οι κατηγορίες, έχουμε να κάνουμε με διεστραμμένο ψυχασθενη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Απρ 2021, 22:33
nyxtovios έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:33

Εικόνα
Εγώ εγκρίνω βεβαια, αλλά αμφιβάλλω αν ο πρεσβευτής είναι ανάλογα μερακλής. Θα μπορούσε να φέρει άλλωστε οποίο μοντέλο θέλει από τη Βενεζουέλα, και να την βγάζει φίνα, με τόσα φράγκα. Μάλλον, αν αληθεύουν οι κατηγορίες, έχουμε να κάνουμε με διεστραμμένο ψυχασθενη.
ΕΛΕΟC
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

https://www.liberal.gr/apopsi/o-anisuch ... ras/369626

Οι νεότεροι ας μάθουν ότι ο Ήσυχος,γεννημένος στην Λατινική Αμερική υπήρξε συνδικαλιστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας και υποστηρικτής της Δήμητρας Λιάνη,της αεροσυνοδού που κατά τη γνώμη του συκοφαντήθηκε για τη σχέση της και τον γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. :D
Όταν το ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στον επικατάρατο νεοφιλελευθερισμό βρήκε και ο Ήσυχος καταφύγιο στη νέα ελπίδα της αριστεράς,τον συριζα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

georgebi έγραψε: 09 Απρ 2021, 15:32
Ήθελε να παραιτηθούμε :+1:

Οταν ο Φράνκλιν Γκονζάλες επέστρεψε από τη Βενεζουέλα όπου εκλήθη για επιπλήξεις, η κατάσταση χειροτέρεψε: «Γύρισε σαν μαινόμενος ταύρος. Εφυγε τον Ιούνιο του 2013 και τον Δεκέμβριο τον διαδέχθηκε ένας 32χρονος, ο Φαρίντ Φερνάντες, που εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε εντολή να μας αναγκάσει να παραιτηθούμε.

Και έκανε τη ζωή ποδήλατο μόνο στις τέσσερις από τις πέντε. Σε όλες μας εκτός από την κόρη του Ησυχου :8) . Από εκεί και πέρα ήταν εξουσιαστική η βία. Είχαμε πει ότι θα αντέξουμε, η μία δεν άντεξε και παραιτήθηκε. Οι άλλες τρεις, τον Νοέμβριο του ’15, απολυθήκαμε με τη δικαιολογία ότι ήμαστε κακές υπάλληλοι. Ενιωσα οργή και θλίψη. Τέσσερα χρόνια μού πήρε να ξαναβρώ δουλειά».
https://www.stereanews.gr/2017/07/%CE%B ... %BC%CF%80/

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αντεπιθεση του danage control: παιξε πρεσβη βενεζουελας. Δε συγκαλυπτουμε μονο εμεις βιαστες, συγκαλυπτε και ο συριζα. Βεβαια οταν τα εκανε αυτα ο πρεσβης κυβερνηση ηταν η νδ. Λεπτομερειες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Απρ 2021, 09:38 Αντεπιθεση του danage control: παιξε πρεσβη βενεζουελας. Δε συγκαλυπτουμε μονο εμεις βιαστες, συγκαλυπτε και ο συριζα. Βεβαια οταν τα εκανε αυτα ο πρεσβης κυβερνηση ηταν η νδ. Λεπτομερειες
Εννοείς ότι αν ήταν ο σύριζα στην κυβέρνηση, θα αντιμετώπιζε διαφορετικά το θέμα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”