!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυστραλία με τίποτα. Θέλω να είμαι όσο πιο μακρυά γίνεται από περιοχές με ζουδια που δε ξέρουν ούτε τα ίδια ότι υπάρχουν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Antares έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:14
Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:00
Antares έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:16 Πεθύμησα να πάω σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και καλοί. Δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι βαρετοί.
Μόνο μία,Μπουτάν.
Πολύ ωραία, δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει. :D
Χρειάζεσαι βίζα και είναι πανάκριβη.Πρόκειται για Βασίλειο.Επίσης,αν τυχόν είσαι καπνίστρια,δεν υπάρχει ίχνος προϊόντων καπνού στη χώρα.
Θα δεις όμως τίγρεις και θα συναντήσεις ανθρώπους που συμμετέχουν (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη) στο πρότζεκτ της Ευτυχίας (δεν είναι τρολλάρισμα,το "έτρεξε" ο βασιλεύς της χώρας)
Διαθέτει και ένα από τα πλέον επικίνδυνα "αεροδρόμια" στον κόσμο :lol:
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Θα αγοραζα στην Λομβαρδια που εχω μεινει ενα χρονο. Οργανωση, ανθρωποι με επιπεδο, πλουτος και εχει πολλες αξιολογες περιοχες για τουρισμο συν οτι ειναι κοντα οι Αλπεις για ορειβασια.
Προκειται να παρω σπιτι στη Τοσκανη οπου μενω τωρα, μια χαρα, την βαζω ως δευτερη καλυτερη επιλογη για Ιταλια.

Και ετσι για γουστο, θα επαιρνα σπιτι στο Καπρι.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:21
Antares έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:14
Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:00
Μόνο μία,Μπουτάν.
Πολύ ωραία, δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει. :D
Χρειάζεσαι βίζα και είναι πανάκριβη.Πρόκειται για Βασίλειο.Επίσης,αν τυχόν είσαι καπνίστρια,δεν υπάρχει ίχνος προϊόντων καπνού στη χώρα.
Θα δεις όμως τίγρεις και θα συναντήσεις ανθρώπους που συμμετέχουν (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη) στο πρότζεκτ της Ευτυχίας (δεν είναι τρολλάρισμα,το "έτρεξε" ο βασιλεύς της χώρας)
Διαθέτει και ένα από τα πλέον επικίνδυνα "αεροδρόμια" στον κόσμο :lol:
Αν είναι έτσι καλή είναι και η Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ελβετία (που είναι και στην γειτονιά κιόλας). :)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Lestat έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:31 Θα αγοραζα στην Λομβαρδια που εχω μεινει ενα χρονο. Οργανωση, ανθρωποι με επιπεδο, πλουτος και εχει πολλες αξιολογες περιοχες για τουρισμο συν οτι ειναι κοντα οι Αλπεις για ορειβασια.
Προκειται να παρω σπιτι στη Τοσκανη οπου μενω τωρα, μια χαρα, την βαζω ως δευτερη καλυτερη επιλογη για Ιταλια.

Παίζει να είναι η πιο άσχημη περιοχή της Ιταλίας.
Θα προτιμούσα Πεδεμοντιο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Lestat έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:31 Θα αγοραζα στην Λομβαρδια που εχω μεινει ενα χρονο.
Nα μου το χαρίζανε, θα έλεγα όχι ευχαριστώ. :roll:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Maspoli έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:18 Από Γαλλία πώς και δεν αναφέρατε Κορσική; Επειδή είναι νησί;
Aν ειναι να παμε Κορσικη, παμε καλυτερα Σαρδηνια για μπουνγκα-μπουνγκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 06 Απρ 2021, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Λεγεών έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:58
enterprise-psi έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:32 εδώ
υπέροχο, αλλά βουτάς; :-?
Aυτά είναι καλά για να τα βλέπεις σε τπτ ντοκιμανταίρ, μέσα δεν μπαίνεις.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:15 Αυστραλία με τίποτα. Θέλω να είμαι όσο πιο μακρυά γίνεται από περιοχές με ζουδια που δε ξέρουν ούτε τα ίδια ότι υπάρχουν
Ο πιο τελευταίος αγρότης της Αυστραλίας έχει πολύ ανώτερο επίπεδο γενικά απο τον μέσο προς και προς τα πάνω Έλληνα, λοιπό Βαλκάνιο, Νοτιοευρωπαίο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Daje

kameron έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:55
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:47
Ισως η ομορφότερη ατελείωτη επι μίλια παραλία που εχω δει ποτέ.
Τι να την κάνεις την παραλία όταν δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο;
Ετσι ετσι.
Κυανη ακτη, για παραδειγμα, ειναι 3 φορες πιο ομορφη σαν εικονα απο την Ελλαδα και αν παε να μπεις μεσα ειναι λες και κανεις μπανιο στην Ελευσινα.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Lestat

Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:41
Lestat έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:31 Θα αγοραζα στην Λομβαρδια που εχω μεινει ενα χρονο. Οργανωση, ανθρωποι με επιπεδο, πλουτος και εχει πολλες αξιολογες περιοχες για τουρισμο συν οτι ειναι κοντα οι Αλπεις για ορειβασια.

Παίζει να είναι η πιο άσχημη περιοχή της Ιταλίας.
Θα προτιμούσα Πεδεμοντιο.
Εχει και ωραιες περιοχες, αλλά περισσοτερο το λεω ως βαση για εξορμησεις σε ολη τη β.Ιταλια συν Ελβετια-Αυστρια. Επισης εχουν οργανωμενο αλπικο τουρισμο.
Ειναι κομβος για Veneto, Trentino-Alto Adige, Emilia Romagna, Liguria, Piemonte.
Και κυριως για να ζεις την καθημερινοτητα, με την οργανωση που εχουν οι πολεις τους, αλλά και το στυλ των ανθρωπων. Μιλαω παντα για ολο τον βορρά και εξαιρω φυσικα το Μιλανο που επικρατει ενα χαος. Ειδικα η πολη που εμενα, η Μαντοβα, ειναι ενα κοσμημα, εχει μονιμως πρωτιές στο θεμα της ποιοτητας ζωης.

Το Πιεμοντε πολυ ωραιο. Το εχω ξαναγραψει και παλιοτερα, το Τορινο μου ειχε αρεσει πολυ περισσοτερο απο το Μιλανο.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Lestat

Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:45
Lestat έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:31 Θα αγοραζα στην Λομβαρδια που εχω μεινει ενα χρονο.
Καταλαβαινω οτι για εναν Ελληνα ειναι δυσκολο το περασμα απο τον τροπο ζωης της Ελλαδας σε αυτον της β. Ιταλιας και επισης οτι ακομη και ως τουριστας δεν θα εβαζε ουτε καν στην πρωτη 20αδα των περιοχων της Ιταλιας την Λομβαρδια, ομως οταν εχεις ζησει 24 χρονια στην Ιταλια, απο το κεντρο ως το βορρά και εχουν αρχισει και περνανε και τα χρονια αρχιζεις και υπολογιζεις διαφορετικά τα πραγματα, εχουν μπει στη ζωη διαφορετικες προτεραιοτητες, νεα στανταρ, νεες συνηθειες κλπ.
Για μενα ολα τα παραπανω τα καλυπτε η Μαντοβα.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Από το Μιλάνο δυσκολεύομαι να βρω πιο άσχημη μεγάλη πόλη στην Ιταλία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Lestat έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:55
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:45
Καταλαβαινω οτι για εναν Ελληνα ειναι δυσκολο το περασμα απο τον τροπο ζωης της Ελλαδας σε αυτον της β. Ιταλιας και επισης οτι ακομη και ως τουριστας δεν θα εβαζε ουτε καν στην πρωτη 20αδα των περιοχων της Ιταλιας την Λομβαρδια, ομως οταν εχεις ζησει 24 χρονια στην Ιταλια, απο το κεντρο ως το βορρά και εχουν αρχισει και περνανε και τα χρονια αρχιζεις και υπολογιζεις διαφορετικά τα πραγματα, εχουν μπει στη ζωη διαφορετικες προτεραιοτητες, νεα στανταρ, νεες συνηθειες κλπ.
Για μενα ολα τα παραπανω τα καλυπτε η Μαντοβα.
Είμαι μια 4ετία πάρε δώσε με Μάρκε και τα προηγούμενα χρόνια είχα πάρε δώσε με Φρίουλι, οπότε την έχω ζήσει σε θεωρητικό πλαίσιο. Δε θα έμενα μόνιμα σε καμία από τις περιοχές που λες. Σόρρυ, αλλά αν ήθελα να ζήσω το μοτίβο της Mitteleuropa, θα γύρναγα Γερμανία/Ελβετία. ΔΕ ΘΕΛΩ, οπότε και η κακή εκδοχή του (Β. Ιταλία) δεν μου κάνει καθόλου. Καλά για Μιλάνο ούτε γι'αστείο έτσι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Daje

Οπως ελεγε ενας φιλος Ιταλος στη Ρωμη:
"To καλυτερο φαγητο που θα φας στο Μιλανο ειναι σαντουιτς ενω περιμενεις το τρενο στο σταθμο στη Ρωμη για Μιλανο"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”