!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλημέρα ψεκ φίλοι μου vol.2

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Καλημέρα ψεκ φίλοι μου vol.2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Γιούρι Γκέλερ: Το πλοίο στο Σουέζ μετακινήθηκε με τη δύναμη του μυαλού
Ο πνευματιστής έδινε οδηγίες στους οπαδούς του να επικεντρωθούν στην μετακίνηση του Ever Given την ίδια ώρα καθημερινά - στις 11:11.

Εικόνα

Ο διεθνούς φήμης Ισραηλινός πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ ισχυρίζεται ότι η συλλογική δύναμη του μυαλού στον κόσμο – και όχι τα 14 ρυμουλκά και οι προσπάθειες των συνεργείων – μετακίνησαν το Ever Given που είχε «σφηνωθεί» στη διώρυγα του Σουέζ.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες παρότρυνε τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του μυαλού προκειμένου να αποκολληθεί το πλοίο.

Ο πνευματιστής έδινε οδηγίες στους οπαδούς του να επικεντρωθούν στην μετακίνηση του Ever Given την ίδια ώρα καθημερινά – στις 11:11.

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα της Jerusalem Post, που αναπαράγει το sigmalive, στην αριθμολογία, ο χρόνος 11:11 πιστεύεται ότι κατέχει πνευματική σημασία μεταξύ εκείνων που προσυπογράφουν τη θεωρία.

«Όταν κοιτάζετε ένα ρολόι και βρίσκετε την ώρα να είναι 11:11, πολλοί θα κάνουν μια ευχή ή θα κάνουν μια προσευχή, καθώς θεωρείται μια ευοίωνη στιγμή», σημειώνεται.

Ο Γκέλερ ισχυρίστηκε, το Σάββατο, ότι η συλλογική δύναμη του μυαλού στον κόσμο, μετακίνησε «λίγο» το πλοίο.

«Συνεχίστε την καλή δουλειά. Εστίαση κάθε μέρα στις 11:11 π.μ. και 11:11 μ.μ. Στείλτε την ενέργειά σας για να ελευθερώσετε το πλοίο. Βοηθήστε επίσης τα ρυμουλκά», έγραψε ο Γκέλερ στο Twitter.

https://twitter.com/theurigeller/status ... 30406?s=20
Αυτά είναι!
Εκτός από το μνι, τώρα σέρνει κι ο "διεθνούς φήμης πνευματιστής"καράβια.
Θυμάμαι ακόμα τους δικούς μας τους μαλάκες, που στήνονταν μπροστά στο τελεβίζιο στις εκπομπές του Χαρδαλούμπα και προσπαθούσαν με τη βοήθεια του Γκέλερ και τον ομαδικό ψεκασμό να λυγίσουνε κουτάλια και να κάνουνε να δουλέψουνε χαλασμένα ραδιόφωνα και ρολόγια.
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε, μόνο το κουμπί του Κιμ απομένει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 29 Μαρ 2021, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Καλημέρα ψεκ φίλοι μου vol.2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

I approve of this post

Η αλήθεια είναι ότι το ever given το μετακίνησε ο Τσακ Νόρις, απλά τόσες μέρες περίμεναν να τελειώσει ένα γύρισμα που είχε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Η καλή ενέργεια για τους εργαζόμενους εκεί ίσως βοηθάει. Κατά τα άλλα λογική, σκέψη και δουλειά, την οποία οι μη εμπλεκόμενοι δεν γνωρίζουν, όπως και κάθε άλλη δουλειά, που δεν εμπλέκονται σαν εργοδότες ή εργαζόμενοι.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ως ψεκ περιμένω που θα οδηγήσει ένα ακόμα στημένο επεισόδιο ...

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Δεν βλέπω να σάς απασχολεί ο απόκρυφος/αριθμολογικός συμβολισμός του 11:11
Μήπως είστε τίποτα αμφισβητίες υλιστές;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Προς το τέλος του βίντεο ο ταχυδακτυλουργός Καζέπης δείχνει πως γίνεται το περιβόητο κόλπο με το κουτάλι :lol:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

https://twitter.com/Joyce_Karam/status/ ... -vinteo%2F

Δεν ξέρω αν διακρίνετε στο βίντεο την πράσινη λάμψη του ομαδικού διαλογισμού ή αν είστε τίποτα απιστοθωμάδες και θ' αρχίσετε τίποτα μαλακίες ότι είναι φανάρι.

https://twitter.com/mackaytaggart/statu ... -vinteo%2F

Εδώ η πράσινη λάμψη της θετικής δύναμης του γκελερομυαλού και των υπόλοιπων πνευματιστών έχει περιβάλλει όλο το πλοίο, αλλά επειδή είναι γνωστό ότι είστε μπυθουλιώτες πάλι για πράσινα φανάρια θα μιλάτε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Απορώ πώς συντονίστηκαν όλοι την ίδια ώρα. Αφού ζούμε σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές με διαφορετική ώρα. :p2:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Και δε βάζανε ένα μνι να το σύρει? Πιο γρήγορα θα ξεκολλάγε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

George_V έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:21 Και δε βάζανε ένα μνι να το σύρει? Πιο γρήγορα θα ξεκολλάγε.
Τς, τς, τς, καλά σάς λέω εγώ μπυθουλιώτες. Εδώ μιλάμε ενώθηκαν όλοι οι πνευματιστές του κοσμου για να μετακινήσουν το παπόρο, ο νους σας στο μνι εσάς. :011:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ρε μαλακες πως γίνεται να πιστεύετε ότι μαλακια στο ίντερνετ; Τι τηλεκίνηση και πράσινα άλογα ;
Το πλοίο είναι ολόγραμμα για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι μασόνοι 😳😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

enterprise-psi έγραψε: 29 Μαρ 2021, 19:16 Ρε μαλακες πως γίνεται να πιστεύετε ότι μαλακια στο ίντερνετ; Τι τηλεκίνηση και πράσινα άλογα ;
Το πλοίο είναι ολόγραμμα για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι μασόνοι 😳😁
Και αυτό σωστό,εννοείται,αλλά να τονίσουμε επίσης (και για μία ακόμη φορά) την τρομακτική αποκρυφιστική δύναμη του αριθμού 11.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

:smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”