Παρακαλω πολύ. Όχι αριστερά. Για το Κερφα μιλαμεYochanan έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44Όλη η Αριστερά© σε μια πρόταση.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:43 Σε εσάς τους δήθεν πολιτισμένους δυτικούς σας αξίζει να πεθάνετε μέσα στη νεοναζιστική σας σκατίλα στις ίδιες συνθήκες που βάλατε τους ανθρώπους αυτούς και παρόλαυτα συνεχίζετε να βγάζετε τη σκατίλα σας χωρίς ντροπή.
Μισθάνθρωποι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
STOP στους θανάτους των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: STOP στους θανάτους των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
εσυ φασισταριο ντρεπεσαι και να κοιταχτεις στον καθρεφτη και καλα κανειςYochanan έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:51Όλη η Αριστερά© σε μια λέξη.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48Εγώ ενδιαφέρομαι για τους πρόσφυγες και δεν είμαι φασίστας ρατσιστής σκατοψυχος σαν εσένα.nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46
Δεν θεωρούμαστε ούτε είμαστε Δυτικοί πρώτον. Να πας να διαμαρτυρηθείς έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας. Και δεύτερον μη μας ζαλίζεις τον γκιώνη, δε σου καίγεται καρφάκι για τους πρόσφυγες. Αν δεν ήταν το μηδέν εξήντα δεν πα να πέθαιναν εκατόμβες καθημερινά.
Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο σκατιλας.
Νάρκισσοι
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Ναι όχι δεν ξέω κανέναν επαγγελματία αριστερό ανθρωπιστή. Στην τύχη τα λέω.sympathy έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48Ποιο μηδέν εξήντα ρε σαχλαμάρα αφού δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια μαλακία δική σας είναι που την παπαγαλίζετε.nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46Δεν θεωρούμαστε ούτε είμαστε Δυτικοί πρώτον. Να πας να διαμαρτυρηθείς έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας. Και δεύτερον μη μας ζαλίζεις τον γκιώνη, δε σου καίγεται καρφάκι για τους πρόσφυγες. Αν δεν ήταν το μηδέν εξήντα δεν πα να πέθαιναν εκατόμβες καθημερινά.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:43
Οι άνθρωποι αυτοί εννοείται ότι δεν ήθελαν να γυρίσουν πίσω, έψαχναν μία ασφαλή και ανεκτή ζωή.
Σε εσάς τους δήθεν πολιτισμένους δυτικούς σας αξίζει να πεθάνετε μέσα στη νεοναζιστική σας σκατίλα στις ίδιες συνθήκες που βάλατε τους ανθρώπους αυτούς.
Έχω να σου πω μόνο ντροπή που στηρίζεις την εκμετάλλευση ανθρώπων.
Εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον πρέπει να έχω δώσει αθροιστικά αρκετά χρήματα για υλική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες.Εσυ?nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:50Ενδιαφέρεσαι όταν πέφτει το μηδέν εξήντα. Θυμησου πρώτα πόσα λεφτά από την τσέπη σου έχεις δώσει μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες και όταν συμπληρώσεις πάνω από μισό ευρώ τα ξαναλέμε γύφτο.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48Εγώ ενδιαφέρομαι για τους πρόσφυγες και δεν είμαι φασίστας ρατσιστής σκατοψυχος σαν εσένα.nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46
Δεν θεωρούμαστε ούτε είμαστε Δυτικοί πρώτον. Να πας να διαμαρτυρηθείς έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας. Και δεύτερον μη μας ζαλίζεις τον γκιώνη, δε σου καίγεται καρφάκι για τους πρόσφυγες. Αν δεν ήταν το μηδέν εξήντα δεν πα να πέθαιναν εκατόμβες καθημερινά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπάρτακος την 28 Μαρ 2021, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:31 Δε θα αμαυρώσω άλλο το thread αυτό, αλλά σας αξίζουν τα χειρότερα.
Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:43 Σε εσάς τους δήθεν πολιτισμένους δυτικούς σας αξίζει να πεθάνετε
Οταν σου σκανε γερα οι επαναληψεις
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:49Πόσους φιλοξενείς σπίτι σου; Πόσα δωρεαν γεύματα από τα χρήματα σου προσφέρεις; Μήπως ούτε λεπτό;Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48Εγώ ενδιαφέρομαι για τους πρόσφυγες και δεν είμαι φασίστας ρατσιστής σκατοψυχος σαν εσένα.nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46
Αυτό το έχουμε ξαναπεί παλιά. Είναι από τα πιο ηλίθια επιχειρήματα.
Έχω γνωστούς 3 Έλληνες άστεγους. Να στους στείλω να μείνουν σε σένα η μισείς τους Έλληνες;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εγώ βοηθάω οπότε χρειαστεί τους ανθρώπους ανεξάρτητου χρώματος και καταγωγής χωρίς να προωθώ το δουλεμπόριο κατατρεγμένων και χωρίς να έχω οδηγήσει σε πνιγμούς παιδάκια.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:54Εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον πρέπει να έχω δώσει αθροιστικά αρκετά χρήματα για υλική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες.Εσυ?nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:50Ενδιαφέρεσαι όταν πέφτει το μηδέν εξήντα. Θυμησου πρώτα πόσα λεφτά από την τσέπη σου έχεις δώσει μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες και όταν συμπληρώσεις πάνω από μισό ευρώ τα ξαναλέμε γύφτο.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48
Εγώ ενδιαφέρομαι για τους πρόσφυγες και δεν είμαι φασίστας ρατσιστής σκατοψυχος σαν εσένα.
ρε φασισταριο απο ποτε θεωρεις οτι εχεις δικαιωμα να μιλας για ανθρωπισμο? απ οταν μπαινεις σε thread για φρικτο θανατο προσφυγων στα ρατσιστικα στρατοπεδα συγκεντρωσης σας να κοροιδεψεις?nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:53Ναι όχι δεν ξέω κανέναν επαγγελματία αριστερό ανθρωπιστή. Στην τύχη τα λέω.sympathy έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48Ποιο μηδέν εξήντα ρε σαχλαμάρα αφού δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια μαλακία δική σας είναι που την παπαγαλίζετε.nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46
-
Εμπεδοκλής
Από τα δικά σου λεφτά λέω και στο σπίτι σου. Όχι από της ΜΚΟ σου.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:52Έχω φιλοξενήσει άτομα που έχουν βρεθεί ΧΩΡΙΣ στέγη λόγω των ρατσιστικών πολιτικών του κράτους, ενώ ήταν αναγνωρισμένοι πρόσφυγες .Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:49Πόσους φιλοξενείς σπίτι σου; Πόσα δωρεαν γεύματα από τα χρήματα σου προσφέρεις; Μήπως ούτε λεπτό;Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48
Εγώ ενδιαφέρομαι για τους πρόσφυγες και δεν είμαι φασίστας ρατσιστής σκατοψυχος σαν εσένα.
Και συμμετέχω συνεχώς στην παροχή ειδών όποτε το χρειαστεί κάποιος.
Εσυ?
Προσωπικά, αν και δεν σου πέφτει λόγος, έχω έξι μήνες τώρα δωρεάν μια άνεργη οικογένεια Ελλήνων. Και φυσικά, προσπαθώ να τους βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ. Με τα δικά μου λεφτά. Όχι των άλλων...
-
Εμπεδοκλής
Στείλε πμ στον Παπαδημούλη.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:55Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:49Πόσους φιλοξενείς σπίτι σου; Πόσα δωρεαν γεύματα από τα χρήματα σου προσφέρεις; Μήπως ούτε λεπτό;Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48
Αυτό το έχουμε ξαναπεί παλιά. Είναι από τα πιο ηλίθια επιχειρήματα.
Έχω γνωστούς 3 Έλληνες άστεγους. Να στους στείλω να μείνουν σε σένα η μισείς τους Έλληνες;
εισαι τοσο ανθρωπιστης που βριζεις τους κατατρεγμενους και κοροιδευεις στα threads για τους θανατους τους στα στρατοπεδα συγκεντρωσης σαςnyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:56Εγώ βοηθάω οπότε χρειαστεί τους ανθρώπους ανεξάρτητου χρώματος και καταγωγής χωρίς να προωθώ το δουλεμπόριο κατατρεγμένων και χωρίς να έχω οδηγήσει σε πνιγμούς παιδάκια.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:54Εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον πρέπει να έχω δώσει αθροιστικά αρκετά χρήματα για υλική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες.Εσυ?nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:50
Ενδιαφέρεσαι όταν πέφτει το μηδέν εξήντα. Θυμησου πρώτα πόσα λεφτά από την τσέπη σου έχεις δώσει μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες και όταν συμπληρώσεις πάνω από μισό ευρώ τα ξαναλέμε γύφτο.
απο τα δικα μου λεφτα και σε δικο μου σπιτι.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:58Από τα δικά σου λεφτά λέω και στο σπίτι σου. Όχι από της ΜΚΟ σου.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:52Έχω φιλοξενήσει άτομα που έχουν βρεθεί ΧΩΡΙΣ στέγη λόγω των ρατσιστικών πολιτικών του κράτους, ενώ ήταν αναγνωρισμένοι πρόσφυγες .Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:49
Πόσους φιλοξενείς σπίτι σου; Πόσα δωρεαν γεύματα από τα χρήματα σου προσφέρεις; Μήπως ούτε λεπτό;
Και συμμετέχω συνεχώς στην παροχή ειδών όποτε το χρειαστεί κάποιος.
Εσυ?
Προσωπικά, αν και δεν σου πέφτει λόγος, έχω έξι μήνες τώρα δωρεάν μια άνεργη οικογένεια Ελλήνων. Και φυσικά, προσπαθώ να τους βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ. Με τα δικά μου λεφτά. Όχι των άλλων...
- Sid Vicious
Ξεχασες να γραψεις "σας αξιζουν τα χειροτερα"Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:57ρε φασισταριο απο ποτε θεωρεις οτι εχεις δικαιωμα να μιλας για ανθρωπισμο? απ οταν μπαινεις σε thread για φρικτο θανατο προσφυγων στα ρατσιστικα στρατοπεδα συγκεντρωσης σας να κοροιδεψεις?nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:53Ναι όχι δεν ξέω κανέναν επαγγελματία αριστερό ανθρωπιστή. Στην τύχη τα λέω.sympathy έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48
Ποιο μηδέν εξήντα ρε σαχλαμάρα αφού δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια μαλακία δική σας είναι που την παπαγαλίζετε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
πνιξου στα σκατα που φανερωνεις στις αναρτησεις σου οτι εχεις για τροπο σκεψηςYochanan έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:58Αυτά που δίνεις για μαύρο στο Χασάν δε μετράνε. 1) γιατί παίρνεις κατι για αντάλλαγμα ειναι αγορα, όχι φιλανθρωπια. 2) γιατι ο Χασαν τα τρώει σε πουτάνες ετσι κι αλλιως οποτε γυρνάνε παλι σπίτι σου.Σπάρτακος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:54 Εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον πρέπει να έχω δώσει αθροιστικά αρκετά χρήματα για υλική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες.Εσυ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 1982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 22 Απαντήσεις