Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Τι λες για τα αδενοεμβόλια που θα κάνουν πειραματικά;
λέω να πάτε να εμβολιαστείτε και να αφήσετε τα χαζά.
Δεν μπορώ μαιτρ. Είμαι αλλεργικός. Προτιμώ να μείνω σπίτι μέχρι να εξαλειφθεί ο ιός.
Να κάνεις της Άστρα Ζένεκα. Και οι δικοί μου γνωστοί αλλεργικοί παραπέμφθηκαν σε αυτό. Επίσης, τους ενημερώνεις εκεί ότι είσαι αλλεργικός, αν και οφείλουν να σου πάρουν ιστορικό. Έχε στο νου σου, για να μην αγχώνεσαι, ότι θα κάτσεις εκεί κάνα μισάωρο μετά, θα σε επιβλέπουν και στάνταρντ θα έχουν κορτιζόνη/αδρεναλίνη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α ενδιαφέρον αυτό. Να το δω. Και τι έχουν βάλει; Ολόκληρο τον ιό εξασθενησμένο;
Αλλά μισό. Αυτοί δεν είναι που τους έκραζαν τα ευρωπαϊκά κράτη; Κι αυτοί δεν είναι που έχουν ακουστεί προβλήματα; καλύτερα να μείνω μέσα μου φαίνεται.
Έτσι μπράβο, τα εμβόλια δεν φτάνουν για όλους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αλλά μισό. Αυτοί δεν είναι που τους έκραζαν τα ευρωπαϊκά κράτη; Κι αυτοί δεν είναι που έχουν ακουστεί προβλήματα; καλύτερα να μείνω μέσα μου φαίνεται.
Έτσι μπράβο, τα εμβόλια δεν φτάνουν για όλους.
Άντε ρε κάντε τα.
Αμήν και πως τα περιμένουμε
Α ενδιαφέρον αυτό. Να το δω. Και τι έχουν βάλει; Ολόκληρο τον ιό εξασθενησμένο;
Είναι κανονικά στην αγορά, πέρασε όλα τα στάδια κανονικά και αυτή τη στιγμή, αν δεν είχαν αυτό τα ευρωπαϊκά κράτη και μένανε με τη Πφάιζερ, θα τον πείνανε πατριωτικά. Άσε που μπαίνει απλά σε ψυγείο και δεν έχει τα προβλήματα μεταφοράς/αποθήκευσης της Πφάιζερ. Η διαφορά είναι ότι έχει μικρότερα ποσοστά επιτυχίας, αλλά τα θετικά είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν νοσηλεύτηκε εξαιτίας του εμβολίου αυτού, οπότε σε συμφέρει να το κάνεις.