!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Ο πρώτος νεκρός
Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!

21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
stergiosbik
Γελαει το βουρλο επειδη τωρα ανακαλυψε οτι δεν υπαρχει λοκ νταουν.Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:52 Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!![]()
![]()
Που να μαθει κι ολας οτι δεν κυβερνα ακομη ο Τσιπρας.
- Cecily Anne
Ο phorumitis είσαι?Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:52 Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Citroenakias
Αυτα πέστα σε αυτούς που συνωστιζονται στις πλατείες. Εγώ απολαμβάνω την εξοχή, χαχαstergiosbik έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:07Γελαει το βουρλο επειδη τωρα ανακαλυψε οτι δεν υπαρχει λοκ νταουν.Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:52 Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!![]()
![]()
Που να μαθει κι ολας οτι δεν κυβερνα ακομη ο Τσιπρας.
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
Εμπεδοκλής
Α, καλά. Σε πήρε μόνο πέντε μήνες για να το καταλάβεις; Δηλαδή, Καθαρά Δευτέρα κλείστηκες μέσα ;Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:52 Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!![]()
![]()
-
Citroenakias
Καθαρά Δευτέρα έβρεχε, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:52Α, καλά. Σε πήρε μόνο πέντε μήνες για να το καταλάβεις; Δηλαδή, Καθαρά Δευτέρα κλείστηκες μέσα ;Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:52 Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!![]()
![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
Μόνο στο μπαλκόνι σου; Γιατί εφτά η ώρα που έβρεξε είχα γυρίσει... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:00Καθαρά Δευτέρα έβρεχε, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:52Α, καλά. Σε πήρε μόνο πέντε μήνες για να το καταλάβεις; Δηλαδή, Καθαρά Δευτέρα κλείστηκες μέσα ;Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:52 Δεν υπάρχει lockdown!! Μόλις έφτασα στο εξοχικό μου αποφεύγοντας με επιτυχία τα μπλόκα, χαχαχα! Ευκαιρία να συμμαζεψω το σπίτι κάπως κι ενόψει του Πάσχα, θα γίνει μεγάλο γλέντι, χαχαχα, εσείς καθίστε σπίτια σας, κοροιδαρες!!![]()
![]()
![]()
Σύγκρουση γιγαντων
-
Εμπεδοκλής
Εσύ να φανταστώ είσαι σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Τί όχι;Αλήθεια όμως...
-
Citroenakias
Καλά, τραβά στο παγκάκι της πλατείας σου τώρα (αν βρεις ελεύθερο) αφού πρώτα συνωστιστεις στο take away για να πάρεις καφέ κι άσε με εμενα να σαβουρωνω μπριζόλες στην αυλή μου, χοχοχοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:04Μόνο στο μπαλκόνι σου; Γιατί εφτά η ώρα που έβρεξε είχα γυρίσει... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:00Καθαρά Δευτέρα έβρεχε, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 14:52
Α, καλά. Σε πήρε μόνο πέντε μήνες για να το καταλάβεις; Δηλαδή, Καθαρά Δευτέρα κλείστηκες μέσα ;![]()
-
Εμπεδοκλής
Σε λάθος άνθρωπο τα γράφεις. Α, και μην βγεις από την αυλή σου. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:10Καλά, τραβά στο παγκάκι της πλατείας σου τώρα (αν βρεις ελεύθερο) αφού πρώτα συνωστιστεις στο take away για να πάρεις καφέ κι άσε με εμενα να σαβουρωνω μπριζόλες στην αυλή μου, χοχοχοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:04Μόνο στο μπαλκόνι σου; Γιατί εφτά η ώρα που έβρεξε είχα γυρίσει... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...
-
Citroenakias
Δεν θα βγω γιατί έχω να κάνω και δουλειές εν όψει Πάσχα όταν και θα ξανάρθω, τη στιγμή που καποιοι πάλι θα ψάχνουν για ελεύθερο παγκάκι στην πλατείαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:12Σε λάθος άνθρωπο τα γράφεις. Α, και μην βγεις από την αυλή σου. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:10Καλά, τραβά στο παγκάκι της πλατείας σου τώρα (αν βρεις ελεύθερο) αφού πρώτα συνωστιστεις στο take away για να πάρεις καφέ κι άσε με εμενα να σαβουρωνω μπριζόλες στην αυλή μου, χοχοχοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:04
Μόνο στο μπαλκόνι σου; Γιατί εφτά η ώρα που έβρεξε είχα γυρίσει... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...![]()
-
Εμπεδοκλής
Από τις απαντήσεις σου υποπτεύομαι ότι άργησες αρκετά να καταλάβεις ότι και έλεγχοι δεν υπάρχουν και ολόκληρες μπαλκονόπορτες υπάρχουν για να κυκλοφορείς εντός και εκτός Ελλάδος...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:15Δεν θα βγω γιατί έχω να κάνω και δουλειές εν όψει Πάσχα όταν και θα ξανάρθω, τη στιγμή που καποιοι πάλι θα ψάχνουν για ελεύθερο παγκάκι στην πλατείαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:12Σε λάθος άνθρωπο τα γράφεις. Α, και μην βγεις από την αυλή σου. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:10
Καλά, τραβά στο παγκάκι της πλατείας σου τώρα (αν βρεις ελεύθερο) αφού πρώτα συνωστιστεις στο take away για να πάρεις καφέ κι άσε με εμενα να σαβουρωνω μπριζόλες στην αυλή μου, χοχοχο![]()
-
Citroenakias
Ξέρω τουλάχιστον δυο άτομα που έφαγαν πρόστιμο για μετακίνηση εκτός νομού. Τεσπα, καλά να περνάμε!Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:18Από τις απαντήσεις σου υποπτεύομαι ότι άργησες αρκετά να καταλάβεις ότι και έλεγχοι δεν υπάρχουν και ολόκληρες μπαλκονόπορτες υπάρχουν για να κυκλοφορείς εντός και εκτός Ελλάδος...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:15Δεν θα βγω γιατί έχω να κάνω και δουλειές εν όψει Πάσχα όταν και θα ξανάρθω, τη στιγμή που καποιοι πάλι θα ψάχνουν για ελεύθερο παγκάκι στην πλατείαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:12
Σε λάθος άνθρωπο τα γράφεις. Α, και μην βγεις από την αυλή σου. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ...![]()
-
Εμπεδοκλής
Θα πρέπει να ήταν ηλίθιοι. Ή να το έπαιζαν ξύπνιοι.Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:20Ξέρω τουλάχιστον δυο άτομα που έφαγαν πρόστιμο για μετακίνηση εκτός νομού. Τεσπα, καλά να περνάμε!Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:18Από τις απαντήσεις σου υποπτεύομαι ότι άργησες αρκετά να καταλάβεις ότι και έλεγχοι δεν υπάρχουν και ολόκληρες μπαλκονόπορτες υπάρχουν για να κυκλοφορείς εντός και εκτός Ελλάδος...Citroenakias έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:15
Δεν θα βγω γιατί έχω να κάνω και δουλειές εν όψει Πάσχα όταν και θα ξανάρθω, τη στιγμή που καποιοι πάλι θα ψάχνουν για ελεύθερο παγκάκι στην πλατεία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση