Όπου μας έλεγαν οι ένδοξες ένοπλες δυνάμεις. Δηλαδή εσύ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν η Ελλάδα ήθελε να αγοράσει 3 ατομικές βόμβες
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Όταν η Ελλάδα ήθελε να αγοράσει 3 ατομικές βόμβες
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτόματο με τσιγάρα ηταν, αν θυμάμαι καλά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:01Θα τις περνάγαμε με ψαράδικο απέναντι νύχτα, θα τις βάζαμε σε αυτόματο πωλητή σνίκερς τον οποίον θα τοποθετούσαμε σε πολυσύχναστο μέρος, θα τις σκάγαμε και θα κατηγοράγαμε τους κούρδους μετάnikos p 2020 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:57Θα τις φόρτωνες στο Α-7 ή το F-4Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:52
Α ναι, και πως θα τις εκτόξευες;
Απ' τους ΧΩΚ; απ' το BΕΛΟΣ; Με ποιο λογισμικό; Με τι ανέφικτες τροποποιήσεις;![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Εξαρτάται που την ρίχνεις. Αν στόχευες την Κωνσταντινούπολη, ακόμη και μικρή βόμβα θα σήκωνε ικανή ραδιενέργεια για να έχει πρόβλημα όλη η Ευρώπη.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:14Δεν βγάζει τόση ραδιενέργεια μια ατομική βομβα, ώστε να μολυνθεί ολη η Μεσόγειος, λες και θα ηταν η Φουκοσιμα. Αν και απ ό,τι κατάλαβα θα επρόκειτο για ατομικές μπόμπες γιαλαντζι, τουτέστιν βρώμικες, που ναι μεν θα μολυναν μια ολοκληρη πόλη, αλλά θα λειτουργούσαν ως μέσο εκφοβισμου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Εάν ρίχναμε ατομική βόμβα στην Τουρκία η η Τουρκία σε έμας την στιγμή που είμαστε γειτονικές χώρες , η ραδιενέργεια δεν θα έβλαπτε και τις δύο χώρες ;
Εκτός αυτού , πώς να πάρουμε την Πόλη και την Αγία Σοφία εάν ρίξουμε εκεί ατομική βόμβα και είναι ραδιενεργό έδαφος ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
stergiosbik
Μα,αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι δεν μιλαω για καμμια διασυνδεση με κανενα ηλεκτρονικο συστημα του αεροσκαφους.Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:13Πυροσωλήνας προσεγγίσεως και επαφής ,delay element κλπ...stergiosbik έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:06Το να κρεμασεις απλα μια βομβα και να κανεις άφεση;
Γελοιο.
Εδω το κανανε με τα στουκας οι Γερμανοι κι εσυ θεωρεις δυσκολο να το κανει ενας μηχανικος της ΠΑ.
Ημαρτον.
Ουτε ρανταρ,ουτε μεταβιβαση δεδομενων,ουτε καθοδηγηση,ουτε,ουτε,ουτε.
-
nikos p 2020
Τα λένε τακτικά πυρηνικά. Ισχύς 30-40 κιλοτόνοι το πολύ. Στη Χιροσίμα ήταν 15 κιλοτόνοι.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:14Δεν βγάζει τόση ραδιενέργεια μια ατομική βομβα, ώστε να μολυνθεί ολη η Μεσόγειος, λες και θα ηταν η Φουκοσιμα. Αν και απ ό,τι κατάλαβα θα επρόκειτο για ατομικές μπόμπες γιαλαντζι, τουτέστιν βρώμικες, που ναι μεν θα μολυναν μια ολοκληρη πόλη, αλλά θα λειτουργούσαν ως μέσο εκφοβισμου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Εάν ρίχναμε ατομική βόμβα στην Τουρκία η η Τουρκία σε έμας την στιγμή που είμαστε γειτονικές χώρες , η ραδιενέργεια δεν θα έβλαπτε και τις δύο χώρες ;
Εκτός αυτού , πώς να πάρουμε την Πόλη και την Αγία Σοφία εάν ρίξουμε εκεί ατομική βόμβα και είναι ραδιενεργό έδαφος ;
Θα είχαμε την δυνατότητα να την ρίχναμε στο βάθος της Μικράς Ασίας , αντιμετωπίζοντας βέβαια όλη την τουρκική αεράμυνα και όσα αεροσκάφη τουρκικά θα έρχονταν για αναχαίτιση ;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:16Εξαρτάται που την ρίχνεις. Αν στόχευες την Κωνσταντινούπολη, ακόμη και μικρή βόμβα θα σήκωνε ικανή ραδιενέργεια για να έχει πρόβλημα όλη η Ευρώπη.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:14Δεν βγάζει τόση ραδιενέργεια μια ατομική βομβα, ώστε να μολυνθεί ολη η Μεσόγειος, λες και θα ηταν η Φουκοσιμα. Αν και απ ό,τι κατάλαβα θα επρόκειτο για ατομικές μπόμπες γιαλαντζι, τουτέστιν βρώμικες, που ναι μεν θα μολυναν μια ολοκληρη πόλη, αλλά θα λειτουργούσαν ως μέσο εκφοβισμου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Η θα την ρίχναμε κοντά στα παράλια κάνοντας ζημιά και στο δικό μας έδαφος ;
- EKPLIKTIKOS
Δε θα ρίχναμε καμία. Απλώς θα τις είχαμε όπως το Ισραήλ. Αν μας επιτεθεί η γειτονική χώρα κ είναι να χάσουμε κάνα νησάκι, καλύτερα να καταστραφούμε όλοι μαζί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Ακόμα κι έτσι η βόμβα μπορεί ν' αποτύχει. Στο πεδίο βολής Κρανιάς πριν χρόνια ,μετά από αποτυχημένη ρίψη MK-84, η βόμβα βρέθηκε πίσω απ' το F-4E , να το κυνηγάειstergiosbik έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:17Μα,αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι δεν μιλαω για καμμια διασυνδεση με κανενα ηλεκτρονικο συστημα του αεροσκαφους.Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:13Πυροσωλήνας προσεγγίσεως και επαφής ,delay element κλπ...stergiosbik έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:06
Το να κρεμασεις απλα μια βομβα και να κανεις άφεση;
Γελοιο.
Εδω το κανανε με τα στουκας οι Γερμανοι κι εσυ θεωρεις δυσκολο να το κανει ενας μηχανικος της ΠΑ.
Ημαρτον.
Ουτε ρανταρ,ουτε μεταβιβαση δεδομενων,ουτε καθοδηγηση,ουτε,ουτε,ουτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 19 Μαρ 2021, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Η χρήση θα 'ταν έσχατη λύση σε πάρα πολύ ειδική περίπτωση. Άσε όμως να φοβούνται οι άλλοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 19 Μαρ 2021, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν είναι δυνατόν! Μετά από μια εβδομάδα, ακομα και στο σημείο της έκρηξης, η ραδιενέργεια είναι πλέον ακίνδυνη.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:16Εξαρτάται που την ρίχνεις. Αν στόχευες την Κωνσταντινούπολη, ακόμη και μικρή βόμβα θα σήκωνε ικανή ραδιενέργεια για να έχει πρόβλημα όλη η Ευρώπη.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:14Δεν βγάζει τόση ραδιενέργεια μια ατομική βομβα, ώστε να μολυνθεί ολη η Μεσόγειος, λες και θα ηταν η Φουκοσιμα. Αν και απ ό,τι κατάλαβα θα επρόκειτο για ατομικές μπόμπες γιαλαντζι, τουτέστιν βρώμικες, που ναι μεν θα μολυναν μια ολοκληρη πόλη, αλλά θα λειτουργούσαν ως μέσο εκφοβισμου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
nikos p 2020
Μια εξομοίωση. 30 Κιλοτόνοι στην Κωνσταντινούπολη https://nuclearsecrecy.com/nukemap/?&kt ... d-50&zm=13
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:14Δεν βγάζει τόση ραδιενέργεια μια ατομική βομβα, ώστε να μολυνθεί ολη η Μεσόγειος, λες και θα ηταν η Φουκοσιμα. Αν και απ ό,τι κατάλαβα θα επρόκειτο για ατομικές μπόμπες γιαλαντζι, τουτέστιν βρώμικες, που ναι μεν θα μολυναν μια ολοκληρη πόλη, αλλά θα λειτουργούσαν ως μέσο εκφοβισμου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Αυτό φανταζομαι το ξέρεις από την προσωπική σου εμπειρία η από τις σπουδές σου πάνω στην φυσική ε;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Φυσικά. Εχω πτυχίο φυσικης και μεταπτυχιακό στα ακτινοδιαγνωστικα μηχανήματα.Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:28Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:14Δεν βγάζει τόση ραδιενέργεια μια ατομική βομβα, ώστε να μολυνθεί ολη η Μεσόγειος, λες και θα ηταν η Φουκοσιμα. Αν και απ ό,τι κατάλαβα θα επρόκειτο για ατομικές μπόμπες γιαλαντζι, τουτέστιν βρώμικες, που ναι μεν θα μολυναν μια ολοκληρη πόλη, αλλά θα λειτουργούσαν ως μέσο εκφοβισμου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:02 Λυστε μου μια απορία
Αυτό φανταζομαι το ξέρεις από την προσωπική σου εμπειρία η από τις σπουδές σου πάνω στην φυσική ε;
☦𓀢
☦𓀢
.
Ο Εννοιάν θά είχε πουλήσει γιά 1.000.000 ντόλαρς το μυστικό στούς Τούρκοι.....
Symferon Uber Alles .....Mετά θά πήγαινε να ζήσει στην Κριμαία στήν Symferopolis.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ήμουν έτοιμος να πουλήσω την Ελλάδα στον Ερντογάν εάν μου έδινε το πασαλίκι του Μωριά και της Ρούμελης ..αλλά κάπου χάλασε η συμφωνία ..ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2021, 22:44
.
Ο Εννοιάν θά είχε πουλήσει γιά 1.000.000 ντόλαρς το μυστικό στούς Τούρκοι.....![]()
Symferon Uber Alles .....Mετά θά πήγαινε να ζήσει στην Κριμαία στήν Symferopolis.....![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση