Άει ρε από εκεί, ζαβό. Ούτε πεντάχρονο τέτοια βλακώδη ισχυρογνωμοσύνη.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:29ρε χοιρινο ζαμπον ο γνωμονας με τον οποιο κριθηκαν οι 12 εβδομαδες οριο στην αμβλωση ειναι καθαρα επιστημονικος, απο κει και περα το εμβρυο εχει μεγαλωσει πολυ και κατεβει αρκετα χαμηλα στη μητρα, οποτε η επεμβαση θα μπορουσε να κοψει αρτηρια και να τερματισει την ζωη της εγγυου με ακατασχετη εσωτερικη αιμοραγια που ειναι αδυνατον να σταματησει, ακομα και μεσα σε χειρουργειο. Μονο με φαρμακα που προκαλουν αποβολη γινεται αμβλωση στο δευτερο τριμηνο, και αυτα εχουν σοβαρες παρενεργειες γι αυτο και χορηγουνται σε σπανιες περιπτωσεις.Scouser έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:14
Τι σχέση έχει το τι προβλέπει η νομοθεσία στην Ελλάδα ρε τραχανά; Εσύ έγραψες την μπαρούφα ότι μετά τον τρίτο μήνα η άμβλωση είναι ιατρικώς αδύνατη. Σου απέδειξα ότι είπες μπαρούφα για χιλιοστή φορά, πάμε παρακάτω.
Η συζήτηση που ανέφερα δεν ήταν με γιατρό έτσι και αλλιώς. Το point του συνομιλητή μου ήταν ότι εφόσον το έμβρυο παραμένει έστω και κατά ελάχιστα εξαρτημένο από την έγκυο, πρέπει η τελευταία να έχει το δικαίωμα να το αποβάλλει, ασχέτως αν μιλάμε για την πρώτη ή την τελευταία ημέρα της εγκυμοσύνης. Φυσικά εγώ διαφωνώ εντελώς, αλλά πρώτον είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που δεν προσπαθεί να απαντήσει με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα αυτό που η κανονική επιστήμη αδυνατεί (ΑΚΑ το πότε ακριβώς αρχίζει η ζωή), δεύτερον είναι ηθικά συνεπής και μπορεί να δώσει έναν σταθερό μπούσουλα στους pro choice, υπό την έννοια πως παρέχει ένα ξεκάθαρο κριτήριο ως προς το πότε πρέπει να αρχίζει η προστασία του βρέφους. Ως φιλοσοφική στάση, την προτιμώ κάτι χιλιάδες φορές από το 3 μήνες=έμβρυο που μπορεί η άλλη να το μαχαιρομουνιάσει όποτε θέλει, 3 μήνες+1 μέρα=ζωή που δικαιούται προστασίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
για τα αντισυλληπτικα χαπια μιλας ...?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:16αυτα να τα πεις σε κανα παιδακι στο κατηχητικο. Εγω ξερω πως εκεινο που σε ενοχλει ειναι πως οι γυναικες εχουν κατοχυρωμενο εδω και μισον αιωνα δικαιωμα να κανουν σεξ χωρις να φοβουνται την εγκυμοσυνη.lonelyrider έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59Έχεις αντιληφθεί ότι κι εσύ κι εγώ κι όλοι υπήρξαμε έμβρυα μέσα στη κοιλιά των μανάδων μας? Θα ήθελε κανείς η μάνα του να του στερήσει το δικαίωμα να έρθει στην ύπαρξη, στη ζωή?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:48
εδω και 40 χρονια και δεν προκειται να το παρετε πισω, βαλτο καλα στο μυαλο σου.
Κι επίσης πως κάνεις αυτή την πραξη σε ένα ανυπεράσπιστο έμβρυο που δεν δύναται να υπερασπιστεί τη ζωή του? Άρα δεν είναι εκτός από φόνος, και πράξη δειλίας?
Αντιλαμβάνεσαι στοιχειωδώς τα ανωτέρω αδερφέ?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σέβομαι το τι ψήφισε. Μακάρι να ψήφιζαν όλοι κατά συνείδηση κι όχι κατά κομματική γραμμή.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:17ο Κυμπαροπουλος ειναι ΑΜΕΑ και στηριξε το δικαιωμα που του δωσανε οι γονεις του στη ζωη ...Cavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:12 Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς είναι άλλο. Ο άνθρωπος ψήφισε ό,τι του υπαγόρεψε η συνείδησή του. Τελείωσε. Δεν ακολούθησε καμία κομματική εντολή.
Ordem e Progresso.
- John Brown Gun Club
καλα, παραδεξου τωρα πως ο συνομιλητης που υποστηριξε πως εγκρινει αμβλωση ακομα και μιση ωρα πριν τον τοκετο ειναι αποκυημα της βλακωδους καραβανιστικης φαντασιας σου.Scouser έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:17Άει ρε από εκεί, ζαβό. Ούτε πεντάχρονο τέτοια βλακώδη ισχυρογνωμοσύνη.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:29ρε χοιρινο ζαμπον ο γνωμονας με τον οποιο κριθηκαν οι 12 εβδομαδες οριο στην αμβλωση ειναι καθαρα επιστημονικος, απο κει και περα το εμβρυο εχει μεγαλωσει πολυ και κατεβει αρκετα χαμηλα στη μητρα, οποτε η επεμβαση θα μπορουσε να κοψει αρτηρια και να τερματισει την ζωη της εγγυου με ακατασχετη εσωτερικη αιμοραγια που ειναι αδυνατον να σταματησει, ακομα και μεσα σε χειρουργειο. Μονο με φαρμακα που προκαλουν αποβολη γινεται αμβλωση στο δευτερο τριμηνο, και αυτα εχουν σοβαρες παρενεργειες γι αυτο και χορηγουνται σε σπανιες περιπτωσεις.Scouser έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:14
Τι σχέση έχει το τι προβλέπει η νομοθεσία στην Ελλάδα ρε τραχανά; Εσύ έγραψες την μπαρούφα ότι μετά τον τρίτο μήνα η άμβλωση είναι ιατρικώς αδύνατη. Σου απέδειξα ότι είπες μπαρούφα για χιλιοστή φορά, πάμε παρακάτω.
Η συζήτηση που ανέφερα δεν ήταν με γιατρό έτσι και αλλιώς. Το point του συνομιλητή μου ήταν ότι εφόσον το έμβρυο παραμένει έστω και κατά ελάχιστα εξαρτημένο από την έγκυο, πρέπει η τελευταία να έχει το δικαίωμα να το αποβάλλει, ασχέτως αν μιλάμε για την πρώτη ή την τελευταία ημέρα της εγκυμοσύνης. Φυσικά εγώ διαφωνώ εντελώς, αλλά πρώτον είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που δεν προσπαθεί να απαντήσει με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα αυτό που η κανονική επιστήμη αδυνατεί (ΑΚΑ το πότε ακριβώς αρχίζει η ζωή), δεύτερον είναι ηθικά συνεπής και μπορεί να δώσει έναν σταθερό μπούσουλα στους pro choice, υπό την έννοια πως παρέχει ένα ξεκάθαρο κριτήριο ως προς το πότε πρέπει να αρχίζει η προστασία του βρέφους. Ως φιλοσοφική στάση, την προτιμώ κάτι χιλιάδες φορές από το 3 μήνες=έμβρυο που μπορεί η άλλη να το μαχαιρομουνιάσει όποτε θέλει, 3 μήνες+1 μέρα=ζωή που δικαιούται προστασίας.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
και γι αυτα, οπως και για τις αλλες μεθοδους αντισυλληψης με τις οποιες διαφωνουν οι χριστιανοι βρυκολακες, αλλα και με το δικαιωμα στην αμβλωση.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:18για τα αντισυλληπτικα χαπια μιλας ...?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:16αυτα να τα πεις σε κανα παιδακι στο κατηχητικο. Εγω ξερω πως εκεινο που σε ενοχλει ειναι πως οι γυναικες εχουν κατοχυρωμενο εδω και μισον αιωνα δικαιωμα να κανουν σεξ χωρις να φοβουνται την εγκυμοσυνη.lonelyrider έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59
Έχεις αντιληφθεί ότι κι εσύ κι εγώ κι όλοι υπήρξαμε έμβρυα μέσα στη κοιλιά των μανάδων μας? Θα ήθελε κανείς η μάνα του να του στερήσει το δικαίωμα να έρθει στην ύπαρξη, στη ζωή?
Κι επίσης πως κάνεις αυτή την πραξη σε ένα ανυπεράσπιστο έμβρυο που δεν δύναται να υπερασπιστεί τη ζωή του? Άρα δεν είναι εκτός από φόνος, και πράξη δειλίας?
Αντιλαμβάνεσαι στοιχειωδώς τα ανωτέρω αδερφέ?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
βασικα σαν βρυκολακας εσυ φερεσαι στο νημα ... παπαδες παπαδιες κτλ εσυ και ενας ακομη αναφερεται ολη την ωρα ... μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σαςJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:23και γι αυτα, οπως και για τις αλλες μεθοδους αντισυλληψης με τις οποιες διαφωνουν οι χριστιανοι βρυκολακες, αλλα και με το δικαιωμα στην αμβλωση.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:18για τα αντισυλληπτικα χαπια μιλας ...?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:16
αυτα να τα πεις σε κανα παιδακι στο κατηχητικο. Εγω ξερω πως εκεινο που σε ενοχλει ειναι πως οι γυναικες εχουν κατοχυρωμενο εδω και μισον αιωνα δικαιωμα να κανουν σεξ χωρις να φοβουνται την εγκυμοσυνη.
- hellegennes
Αυτό πώς το γνωρίζεις; Έχεις κάνει γκάλοπ;Ju-87 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:50 Όλως τυχαίως αυτοί που είναι υπέρ των αμβλώσεων δεν είχαν μάνα που να έκανε και εκείνη έκτρωση...![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ακριβώς. Καλά έκανε ο άνθρωπος, δικαίωμα του. Πέσανε να τον φάνε. Προβλήματα δεν έχει αυτή η χώρα, πάλι με μαλακίες ασχολούμαστεCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:12 Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς είναι άλλο. Ο άνθρωπος ψήφισε ό,τι του υπαγόρεψε η συνείδησή του. Τελείωσε. Δεν ακολούθησε καμία κομματική εντολή.
- John Brown Gun Club
μπα. δεν ειμαι εγω αυτος που θα πρεπε να ειναι θαμενος εδω και αιωνες ουτε αυτος που προβαλει ως ιδανικο μια ηθικη μεσαιωνικου χωριατη.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:26βασικα σαν βρυκολακας εσυ φερεσαι στο νημα ... παπαδες παπαδιες κτλ εσυ και ενας ακομη αναφερεται ολη την ωρα ... μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σαςJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:23και γι αυτα, οπως και για τις αλλες μεθοδους αντισυλληψης με τις οποιες διαφωνουν οι χριστιανοι βρυκολακες, αλλα και με το δικαιωμα στην αμβλωση.
-
Εμπεδοκλής
Έτσι. Μήπως να μας πεις ότι δεν έχει δικαίωμα στη ζωή όποιο παιδί δεν έχει πόδια ή το ύψος του δεν θα ξεπεράσει το ένα μέτρο μεγαλώνοντας;foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:11Κανένα έμβρυο δεν έχει δικαίωμα στη ζωή, τουλάχιστον όχι στη φάση που δεν ξεχωρίζει από θαλάσσιο αγγουρι ίδιας ηλικίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:07Το ζήτημα δεν είναι επιστημονικό. Είναι ηθικό και κοινωνικό. Τιμωρείται η διαφορετικότητα. Όποιο έμβρυο διαπιστώνεται με προβλήματα υγείας δεν έχει δικαίωμα στη ζωή. Ευγονική και άγιος ο Θεός...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:59 Παιδιά, αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο επιστημονικό όριο καλό είναι να μην επικαλούμαστε την επιστήμη. Δηλαδή, αν δεν είναι σίγουρη η ίδια η επιστήμη γιατί να είμαστε εμείς;
Επομένως, και εφόσον ισχύει το παραπάνω, θα πρέπει να μετατεθεί η συζήτηση στο φιλοσοφικό πεδίο.
-
Εμπεδοκλής
Αν αυξηθούν οι παρτούζες θα παρθούν κάθετα μέτρα.Δημοκρατικός έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:30Οι παρτούζες είναι εξαιρετικά σπάνιες, γι αυτό και δεν υπάρχει πανδημία ΣΜΝ. Το να αναπνεύσεις κοντά στη μούρη 200 ατόμων σε μία σου μόνο έξοδο είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται για δικαίωμα στο δικό σου σώμα, αλλά για δολοφονική συμπεριφορά.Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:28Ε, ας απαγορευτούν και οι παρτούζες. Με τον ίδιο ρυθμό κολλάνε τα κονδυλώματα, ηπατίτιδες, AIDS και προφανώς μένουν έγκυες. Ή λοιπόν έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις με το σώμα σου, από έκτρωση και αυτοκτονία έως και να νοσήσεις από ιούς και βακτήρια ή όχι.Δημοκρατικός έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:13
E βέβαια, όλοι έχουμε ακούσει για την μεταδοτικότητα/ρυθμό αναπαραγωγής της έκτρωσης
![]()
Θα κάτσεις ΜΕΣΑ επικίνδυνε ψέκα![]()
- John Brown Gun Club
Ανθρωπος ομως με τετοιες αποψεις, δεν θα πρεπε να εχει δικαιωμα να ψηφιζει σε ενα τοσο σημαντικο θεσμο. Ετσι τουλαχιστον εκτιμουν μερικοι και κυριως μερικες απο τις ψηφοφορους του, γιατι η αντιθεση στο δικαιωμα στην αμβλωση δεν ηταν μεσα στις προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης.Null έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:29Ακριβώς. Καλά έκανε ο άνθρωπος, δικαίωμα του. Πέσανε να τον φάνε. Προβλήματα δεν έχει αυτή η χώρα, πάλι με μαλακίες ασχολούμαστεCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:12 Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς είναι άλλο. Ο άνθρωπος ψήφισε ό,τι του υπαγόρεψε η συνείδησή του. Τελείωσε. Δεν ακολούθησε καμία κομματική εντολή.
- Otto Weininger
Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των LGBTQΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 18:04Beria έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:52 Κυκλοφορεί μια εικόνα στο διαδίκτυο από τις γυναικείες οργανώσεις, με την οποία δυσκολεύομαι να διαφωνήσω επί της ουσίας:
![]()
1: είμαι υπέρ των αιτημάτων των κρατούμενων για καλύτερες συνθήκες κράτησης
2: είσαι κρατούμενος;
1: όχι
2: σύρε γαμήσου
έχω κι άλλα άμα θες
Ανήκεις στους LGBTQ ;
Οχι.
Σύρε γαμησου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
το μονο χωριατη μεσαιωνικου τυπου σε εσενα τον βλεπω ... συζητησεις για παπαδιες εσυ κανεις ... για υποχρεωτικες αμβλωσεις σε κρατη οπως η Κινα ηταν το θεμα που υποστηριξε ο Κυμπαροπουλος ... και τα εκπαιδευμενα σκυλακια γραφουνε ενα καρο μαλακιες για το δικαιωμα στην αμβλωσηJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:30μπα. δεν ειμαι εγω αυτος που θα πρεπε να ειναι θαμενος εδω και αιωνες ουτε αυτος που προβαλει ως ιδανικο μια ηθικη μεσαιωνικου χωριατη.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:26βασικα σαν βρυκολακας εσυ φερεσαι στο νημα ... παπαδες παπαδιες κτλ εσυ και ενας ακομη αναφερεται ολη την ωρα ... μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σαςJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:23
και γι αυτα, οπως και για τις αλλες μεθοδους αντισυλληψης με τις οποιες διαφωνουν οι χριστιανοι βρυκολακες, αλλα και με το δικαιωμα στην αμβλωση.
διαβασες τι δηλωσε η γραφεις οτι σου κατεβει ...?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:33Ανθρωπος ομως με τετοιες αποψεις, δεν θα πρεπε να εχει δικαιωμα να ψηφιζει σε ενα τοσο σημαντικο θεσμο. Ετσι τουλαχιστον εκτιμουν μερικοι και κυριως μερικες απο τις ψηφοφορους του, γιατι η αντιθεση στο δικαιωμα στην αμβλωση δεν ηταν μεσα στις προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης.Null έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:29Ακριβώς. Καλά έκανε ο άνθρωπος, δικαίωμα του. Πέσανε να τον φάνε. Προβλήματα δεν έχει αυτή η χώρα, πάλι με μαλακίες ασχολούμαστεCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:12 Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς είναι άλλο. Ο άνθρωπος ψήφισε ό,τι του υπαγόρεψε η συνείδησή του. Τελείωσε. Δεν ακολούθησε καμία κομματική εντολή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 193 Απαντήσεις
- 5482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-