Τέλος ο Νίκος Νικολάου από το ΚΘΒΕ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι άλλη επιλογή της Μενδώνη με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Κι άλλη επιλογή της Μενδώνη με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Κι άλλη επιλογή της Μενδώνη με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Μπάμπ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στην Ευρώπη υπάρχουν παραιτήσεις ολόκληρων υπουργών για ασήμαντη αφορμή πχ επειδή καθυστέρησαν πέντε λεπτά σε μια επίσημη συνάντηση. Καλά, στην Ιαπωνία οι εκεί υπουργοί μπορεί να κάνουν και χαρακίρι αν κατηγορηθούν για κάτι πχ να είναι υπουργοί μεταφορών και να καθυστερήσει κάνας συρμός δύο λεπτά. Στην Ελλάδα μπορούν να κατηγορηθούν για οτιδήποτε και να είναι απλώς μια καθημερινή μέρα.
E, τώρα, την ξεγελάσε με την υποκριτική του τέχνη κι αυτός...Ju-87 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 15:38 Στην Ευρώπη υπάρχουν παραιτήσεις ολόκληρων υπουργών για ασήμαντη αφορμή πχ επειδή καθυστέρησαν πέντε λεπτά σε μια επίσημη συνάντηση. Καλά, στην Ιαπωνία οι εκεί υπουργοί μπορεί να κάνουν και χαρακίρι αν κατηγορηθούν για κάτι πχ να είναι υπουργοί μεταφορών και να καθυστερήσει κάνας συρμός δύο λεπτά. Στην Ελλάδα μπορούν να κατηγορηθούν για οτιδήποτε και να είναι απλώς μια καθημερινή μέρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ δεν είμαι φυλακή ρε Νερωνάκο. Ούτε και ο Ju, φαντάζομαι.
Κάτι δεξιοί μπήκαν εσχάτως στη μπουζού, που δεν κατάφεραν να τους σώσουν, και ετοιμάζονται κι άλλοι δεξιοί "λεβέντες".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαυροβασίλης
δεν έχεις ιδέα για τι σκούζεις
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Διαφώτισέ με.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαυροβασίλης
ο Νικολάου ήταν και παραμένει ωραίος άντρας, είναι πολύ διαβασμένος και με σοβαρή πορεία στο θέατρο, και η όλη ιστορία είναι βασισμένη σε βοθροδημοσίευμα- αν υπήρξε παρενοχλούμενος ήταν μάλλον ο ίδιος από τις μπούλες που κάναν ουράKauldron έγραψε: 13 Μαρ 2021, 20:48Διαφώτισέ με.
Το να είσαι ωραίος άνδρας δε σημαίνει οτι δεν έχεις παρενοχλησει ή ακόμα και βιάσει. Δε λέω οτι το έχει κάνει, μένει ν' αποδειχτεί, αλλά αυτό που έχουμε είναι οτι υπάρχουν οι κατηγορίες και οτι έχει παυθεί.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:03ο Νικολάου ήταν και παραμένει ωραίος άντρας, είναι πολύ διαβασμένος και με σοβαρή πορεία στο θέατρο, και η όλη ιστορία είναι βασισμένη σε βοθροδημοσίευμα- αν υπήρξε παρενοχλούμενος ήταν μάλλον ο ίδιος από τις μπούλες που κάναν ουρά
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάρ το αυγό και κουρευτο
Έλεγε μία γνωστή μου πολύ καλή δημοσιογράφος εξ Αθηνών
που ξέρει πολλά, είμαστε σ' αυτή τη χώρα (ειδικά στην Αθήνα) όπως οι στάχτες με τις σβησμένες γόπες μέσα σε ένα τεράστιο σταχτοδοχείο: όλα ανακατεμένα το ένα πάνω στο άλλο.
Έλεγε μία γνωστή μου πολύ καλή δημοσιογράφος εξ Αθηνών
που ξέρει πολλά, είμαστε σ' αυτή τη χώρα (ειδικά στην Αθήνα) όπως οι στάχτες με τις σβησμένες γόπες μέσα σε ένα τεράστιο σταχτοδοχείο: όλα ανακατεμένα το ένα πάνω στο άλλο.
μακρυά απο κουκυά
- Δημοκρατικός
Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:03ο Νικολάου ήταν και παραμένει ωραίος άντρας, είναι πολύ διαβασμένος και με σοβαρή πορεία στο θέατρο, και η όλη ιστορία είναι βασισμένη σε βοθροδημοσίευμα- αν υπήρξε παρενοχλούμενος ήταν μάλλον ο ίδιος από τις μπούλες που κάναν ουρά

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Μαυροβασίλης
αν διάβαζες το άρθρο ή τις ανακοινώσεις θα πρόσεχες ότι δεν αναφέρονται καταγγελίες αλλά δημοσίευμαKauldron έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:22 Το να είσαι ωραίος άνδρας δε σημαίνει οτι δεν έχεις παρενοχλησει ή ακόμα και βιάσει. Δε λέω οτι το έχει κάνει, μένει ν' αποδειχτεί, αλλά αυτό που έχουμε είναι οτι υπάρχουν οι κατηγορίες και οτι έχει παυθεί.
τεσπα, το θέμα με τη νδ δε με αφορά, εδώ όμως αναπαράγεις ελεεινολογίες εις βάρος ενός αξιόλογου ανθρώπου
Είχε παίξει και στους Άρχοντες του Μ. Μανουσάκη, όταν ο Μανούσος εμφανιζόταν ως ο έλλην ΜπουνιουέλΜαυροβασίλης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:52αν διάβαζες το άρθρο ή τις ανακοινώσεις θα πρόσεχες ότι δεν αναφέρονται καταγγελίες αλλά δημοσίευμαKauldron έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:22 Το να είσαι ωραίος άνδρας δε σημαίνει οτι δεν έχεις παρενοχλησει ή ακόμα και βιάσει. Δε λέω οτι το έχει κάνει, μένει ν' αποδειχτεί, αλλά αυτό που έχουμε είναι οτι υπάρχουν οι κατηγορίες και οτι έχει παυθεί.
τεσπα, το θέμα με τη νδ δε με αφορά, εδώ όμως αναπαράγεις ελεεινολογίες εις βάρος ενός αξιόλογου ανθρώπου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση