Ενταξει, ετοιμαστειτε για τα χειροτερα....elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:01 https://www.dailymotion.com/video/x7zt4w9
αυτός δεν ξέρω πως μπορεί να ζει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
η μπουρζουαζία του φόρουμ χαμπααααααάρι, φυσικά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Στη Χρυσάκη γίνεται πόλεμος. Έχουν σπάσει σε μικρότερες ομάδες και σε κάθε στενό γίνονται μικροεπεισόδια.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
Στο κέντρο της Πλατείας ήταν Πάνθηρες, οργανωμένοι αεκτζηδες και Φενταγιν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Έφυγαν νωρίς πάντως άρα μπορεί να είναι αυτοί που πήγαν στο αστυνομικό τμήμα
Αρχηγε το ξυλο που επεσε δεν το κανουν αναρχικοι λαγοι, συμμετειχαν σιγουρα οπαδοι, τωρα ποιοι και πως θα φανει.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
Στο κέντρο της Πλατείας ήταν Πάνθηρες, οργανωμένοι αεκτζηδες και Φενταγιν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Έφυγαν νωρίς πάντως άρα μπορεί να είναι αυτοί που πήγαν στο αστυνομικό τμήμα
Γιαυτό είναι σημαντική η οργάνωση του κινήματοςNaida έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:11Δεν ξέρω τι εννοείς γιατί δεν ξέρω από φυσική, ξέρω ότι η δράση φέρνει αντίδραση αλλά δεν είναι εικόνες αυτές. Σε καμία περίπτωση. Αυτό θα γεννήσει κι άλλη βία.
Ποιες οικογένειες χτύπησαν?Daje έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13Ναι θα καθομαι αδιαμαρτυρητα να δεχομαι οι μπατσοι να χτυπανε οικογενειες σε παρκα επειδη μετα θα βγουν οι γαμημενοι οι αναρχικοι και θα σκοτωνουν κοσμο.
Εγω κομματοσκυλο δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε. Λογικος ανθρωπος ειμαι και αντιδρω στην αδικια.
Φασιστας δεν υπηρξα ποτε και ουτε προκειται να γινω.
Το λες και το ξαναλές
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Νια ρε, θα καθοντουσαν να τους συλλάβει και θα του έλεγαν και μπράβο. Τι λες ρε παλικάρι μου. Μάχη γίνεται στον δρόμο. Και ενάμιση χρόνο μόνο αυτοί δέρνουν και χώνουν εξοντωτικα 300ρια όπου τους καβλωσει.. Ε κάποτε επρεπε να γίνει η αντεπίθεση.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:09 Είναι τρομερές και ντροπιαστικές οι εικόνες με το λιντσάρισμα του αστυνομικού. Ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά με την υγεία του.
Αναρωτιέμαι γιατί χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει ένα ασθενοφόρο σ' έναν παράδρομο της Συγγρού. Αν είναι δυνατόν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι το είπε και η Γαλή, ήταν ήσυχα όλα μέχρι κάποιο σημείο.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
Τώρα για το ασθενοφόρο, πώς σκατά δεν είχε προβλεφθεί να υπάρχει εκεί κοντά;
μονο οικογενειες δειρανε ...? μεχρι και το σκυλο δειρανεDaje έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13Ναι θα καθομαι αδιαμαρτυρητα να δεχομαι οι μπατσοι να χτυπανε οικογενειες σε παρκα επειδη μετα θα βγουν οι γαμημενοι οι αναρχικοι και θα σκοτωνουν κοσμο.
Εγω κομματοσκυλο δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε. Λογικος ανθρωπος ειμαι και αντιδρω στην αδικια.
Φασιστας δεν υπηρξα ποτε και ουτε προκειται να γινω.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Τίμιος ο ντάτζε.
Μα νομίζω ότι στην πλατεία δεν έγινε τίποτα, ακόμα και μετά την έναρξη των επεισοδίων. Έγιναν όλα στο αστυνομικό τμήμαstella έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:16Ναι το είπε και η Γαλή, ήταν ήσυχα όλα μέχρι κάποιο σημείο.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
Τώρα για το ασθενοφόρο, πώς σκατά δεν είχε προβλεφθεί να υπάρχει εκεί κοντά;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:12φταίει η (όποια) κυβέρνηση που 20 τύποι κατέβασαν ένα τύπο από μηχανή και τον πατούσαν στο κεφάλι
αυτοί μας λες ότι περιμένουν αφορμή;
μάλλον ότι αφορμή περιμένεις εσύ να κάνεις καταδρομική στο ψυγείο
Αν δεν μπορείς να δεις τον συσχετισμό των γεγονότων με την υπέρμετρη βία της αστυνομίας και το αποψινό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.
Για καταδρομική στο ψυγείο δεν χρειάζεται αφορμή ποτέ
Ανέβα όμως τώρα ηλικιακά και έλα να μιλάμε σαν ενήλικες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας μην έπεφταν με τις μηχανές στο πλήθος, η καλύτερα να γινόταν ντελιβερας. Η ζωή αυτά έχει. Οι μαλακιες κάποτε πληρώνονται.Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:14Ενταξει, ετοιμαστειτε για τα χειροτερα....elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:01 https://www.dailymotion.com/video/x7zt4w9
αυτός δεν ξέρω πως μπορεί να ζει
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Sid Vicious
Πάνθηρες και Φενταγιν , απο τα μεγαλύτερα σκουπιδαρια που υπάρχουν, στάνταρ συμμετείχαν αν ήταν εκειCRWH έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:15Αρχηγε το ξυλο που επεσε δεν το κανουν αναρχικοι λαγοι, συμμετειχαν σιγουρα οπαδοι, τωρα ποιοι και πως θα φανει.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις