!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμπωτη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αμπωτη
Ήρθε το τέλος του κόσμου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μα που παει ολο αυτο το νερο ; καποιο ρηγμα το πινει....
Άμπωτη λέγεται ρε συ, όχι Pacific Rim
Έχει να κάνει με την διακύμανση της βαρομετρικής πίεσης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Καραμελίτσα
Θεωρητικά με ανησυχεί. Εννοώ αν είναι προάγγελος σεισμού, θα είναι της Βόρειας Ελλάδας. Εδώ θα κουνηθούμε λίγο, αλλά πάνω θα χορέψουν.
Z
Είδα βιντεάκι από τον Θερμαϊκο ,στην παραλία Θεσσαλονίκης. Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη ,σίγουρα θα το έχει παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο , ότι η στάθμη της θάλασσας δεν παραμένει σταθερή καθ'όλη την διάρκεια του 24ώρου . Το φαινόμενο αυτό έχει περιοδικότητα.
Εμένα με τρόμαξε περισσότερο η χρονική συγκυρία που επέλεξαν να παρουσιάσουν το φαινόμενο, τώρα με τους σεισμούς στην Ελασσόνα.
Εμένα με τρόμαξε περισσότερο η χρονική συγκυρία που επέλεξαν να παρουσιάσουν το φαινόμενο, τώρα με τους σεισμούς στην Ελασσόνα.
- Καραμελίτσα
Υπάρχει περιοδικότητα στην άμπωτη στην Ελλάδα; Εγώ πρώτη φορά το ακούω ή το βλέπω. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει στη Μεσόγειο κάν άμπωτη πέρα από μερικά εκατοστά.
Και οι εξηγήσεις των ειδικών είναι ίσως αυτό ίσως εκείνο ίσως παρατούτο.
Z
Εφέτος είναι πολύ πιο έντονο λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητώνΚαραμελίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:53 Υπάρχει περιοδικότητα στην άμπωτη στην Ελλάδα; Εγώ πρώτη φορά το ακούω ή το βλέπω. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει στη Μεσόγειο κάν άμπωτη πέρα από μερικές δεκάδες εκατοστά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Καραμελίτσα
Αυτό με τους πλανήτες μου φαίνεται μούφα. Παλίρροια και άμπωτη κάνει ο ήλιος κι η σελήνη. Οι άλλοι πλανήτες είναι πολύ μακριά.
Z
η οποία διαβάζω είχε συμβεί πριν 2 μήνες
Σιγουρα ειναι παιδια η ευθυγραμμιση πλανητων ;
ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος με τους επιστημονες οταν προσπαθησαν να μας καθησυχασουν για την Ελασσονα.
το ζητουμενο ειναι ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ? δεν ειναι 100 κυβικα ειναι κατι τονους κυβικα νερου
ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος με τους επιστημονες οταν προσπαθησαν να μας καθησυχασουν για την Ελασσονα.
το ζητουμενο ειναι ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ? δεν ειναι 100 κυβικα ειναι κατι τονους κυβικα νερου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killzone την 08 Μαρ 2021, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.metrosport.gr/thessaloniki- ... iko-354000
Αυτή την εικόνα πάντως την έχω ξαναδεί . Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπω.
Αυτή την εικόνα πάντως την έχω ξαναδεί . Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπω.
-
Γενιά της Αγαμίας
Καραμελίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:53 Υπάρχει περιοδικότητα στην άμπωτη στην Ελλάδα; Εγώ πρώτη φορά το ακούω ή το βλέπω. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει στη Μεσόγειο κάν άμπωτη πέρα από μερικά εκατοστά.
πάμε Χαλάνδρι,κέντρο, γκάζωσε το και θα πάρεις τιπΚαραμελίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2021, 01:01 Αυτό με τους πλανήτες μου φαίνεται μούφα. Παλίρροια και άμπωτη κάνει ο ήλιος κι η σελήνη. Οι άλλοι πλανήτες είναι πολύ μακριά.