!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έγινε η πλάκα. Κομμένη όμως τώρα.

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Έγινε η πλάκα. Κομμένη όμως τώρα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Η σκέψη όλων των ποδοσφαιρόφιλων οφείλει πλέον να είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή Κουεστα που έκανε ένα λάθος και το εκμεταλλεύτηκε, ευφυώς ομολογουμένως, ο Μπουχαλάκης. Όλοι μπορούμε να κάνουμε γκάφες, μεγάλες γκάφες ενίοτε. Και στο κάτω-κάτω ποδόσφαιρο είναι, ένα σπορ που τα γκολ είναι συνήθως αποτέλεσμα λαθών.

Συμπαραστεκομαστε λοιπόν στον Κουέστα που μαθαίνω ότι είναι ράκος κι ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο μέλλον ώστε να μην κρεμάμε στα μανταλάκια ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, όχι ανθρωποφάγα σκουλήκια για να βγάζουμε σκατοψυχιά.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Έγινε η πλάκα. Κομμένη όμως τώρα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα μονο ντροπη νιωθουμε εμεις οι οπαδοι του Αρη.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Τον λυπάμαι τον Κουέστα...
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ιδιοφυες γκολ του Μπουχαλακη λεει... :smt005:
Ναι,μονος του το σκεφτηκε... :smt005:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 11:54 Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
Ε, ήταν κρυμμένος ο Μπουχαλάκης, πού να το φανταστούν...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2021, 07:37 Η σκέψη όλων των ποδοσφαιρόφιλων οφείλει πλέον να είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή Κουεστα που έκανε ένα λάθος και το εκμεταλλεύτηκε, ευφυώς ομολογουμένως, ο Μπουχαλάκης. Όλοι μπορούμε να κάνουμε γκάφες, μεγάλες γκάφες ενίοτε. Και στο κάτω-κάτω ποδόσφαιρο είναι, ένα σπορ που τα γκολ είναι συνήθως αποτέλεσμα λαθών.

Συμπαραστεκομαστε λοιπόν στον Κουέστα που μαθαίνω ότι είναι ράκος κι ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο μέλλον ώστε να μην κρεμάμε στα μανταλάκια ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, όχι ανθρωποφάγα σκουλήκια για να βγάζουμε σκατοψυχιά.
Τιμή και δόξα σε όποιον σας στερεί πρόκριση, χοχοχο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 11:54 Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
όλοι κοιτούσαν μπροστά και ήταν μακρία λόγω του ελεύθερου που θα γίνονταν .Ο Σάκιτς τον κοίταξε και φώναξε αλλά ήταν αργά.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

hades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 16:26
όλοι κοιτούσαν μπροστά και ήταν μακρία λόγω του ελεύθερου που θα γίνονταν .Ο Σάκιτς τον κοίταξε και φώναξε αλλά ήταν αργά.
κι είχε σκοτάδι πίσω απ' τα δοκάρια

τελευταίο μου ποστ για την χτεσινή διακωμώδηση του αθλήματος από δερβίση και γιουσουφάκι, κόβω την μαχαίρι πλάκα, επιφυλλάσσομαι για την καζούρα._
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
hades

Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:14

τελευταίο μου ποστ για την χτεσινή διακωμώδηση του αθλήματος από δερβίση και γιουσουφάκι, κόβω την μαχαίρι πλάκα, επιφυλλάσσομαι για την καζούρα._
Το δες το παιχνίδι ρε τυπε ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hades

hades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:17
Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:14

Το δες το παιχνίδι ρε τυπε ;
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

hades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:17 Το δες το παιχνίδι ρε τυπε ;
έπρεπε να βγάλω βόλτα τα σκυλιά κι ευτυχώς διάλεξα να δω το Λίβερπουλ-Τσέλσι που παίζαν δυο πραγματικοί αντίπαλοι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
hades

Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 22:37
hades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:17 Το δες το παιχνίδι ρε τυπε ;
έπρεπε να βγάλω βόλτα τα σκυλιά κι ευτυχώς διάλεξα να δω το Λίβερπουλ-Τσέλσι που παίζαν δυο πραγματικοί αντίπαλοι
Εφόσον δεν το είδες μην εκφέρεις αποψη
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

μλκες την ειχα ξεχασει την πρωτη φαση :smt005:

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”