!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έγινε η πλάκα. Κομμένη όμως τώρα.
Έγινε η πλάκα. Κομμένη όμως τώρα.
Η σκέψη όλων των ποδοσφαιρόφιλων οφείλει πλέον να είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή Κουεστα που έκανε ένα λάθος και το εκμεταλλεύτηκε, ευφυώς ομολογουμένως, ο Μπουχαλάκης. Όλοι μπορούμε να κάνουμε γκάφες, μεγάλες γκάφες ενίοτε. Και στο κάτω-κάτω ποδόσφαιρο είναι, ένα σπορ που τα γκολ είναι συνήθως αποτέλεσμα λαθών.
Συμπαραστεκομαστε λοιπόν στον Κουέστα που μαθαίνω ότι είναι ράκος κι ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο μέλλον ώστε να μην κρεμάμε στα μανταλάκια ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, όχι ανθρωποφάγα σκουλήκια για να βγάζουμε σκατοψυχιά.
Συμπαραστεκομαστε λοιπόν στον Κουέστα που μαθαίνω ότι είναι ράκος κι ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο μέλλον ώστε να μην κρεμάμε στα μανταλάκια ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, όχι ανθρωποφάγα σκουλήκια για να βγάζουμε σκατοψυχιά.
Re: Έγινε η πλάκα. Κομμένη όμως τώρα.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα μονο ντροπη νιωθουμε εμεις οι οπαδοι του Αρη.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Παλαιοελλαδίτης
Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
Ιδιοφυες γκολ του Μπουχαλακη λεει... 
Ναι,μονος του το σκεφτηκε...
Ναι,μονος του το σκεφτηκε...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ε, ήταν κρυμμένος ο Μπουχαλάκης, πού να το φανταστούν...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 11:54 Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Τιμή και δόξα σε όποιον σας στερεί πρόκριση, χοχοχοMaspoli έγραψε: 05 Μαρ 2021, 07:37 Η σκέψη όλων των ποδοσφαιρόφιλων οφείλει πλέον να είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή Κουεστα που έκανε ένα λάθος και το εκμεταλλεύτηκε, ευφυώς ομολογουμένως, ο Μπουχαλάκης. Όλοι μπορούμε να κάνουμε γκάφες, μεγάλες γκάφες ενίοτε. Και στο κάτω-κάτω ποδόσφαιρο είναι, ένα σπορ που τα γκολ είναι συνήθως αποτέλεσμα λαθών.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
όλοι κοιτούσαν μπροστά και ήταν μακρία λόγω του ελεύθερου που θα γίνονταν .Ο Σάκιτς τον κοίταξε και φώναξε αλλά ήταν αργά.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 11:54 Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
κι είχε σκοτάδι πίσω απ' τα δοκάριαhades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 16:26όλοι κοιτούσαν μπροστά και ήταν μακρία λόγω του ελεύθερου που θα γίνονταν .Ο Σάκιτς τον κοίταξε και φώναξε αλλά ήταν αργά.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 11:54 Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
τελευταίο μου ποστ για την χτεσινή διακωμώδηση του αθλήματος από δερβίση και γιουσουφάκι, κόβω την μαχαίρι πλάκα, επιφυλλάσσομαι για την καζούρα._
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Το δες το παιχνίδι ρε τυπε ;Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:14κι είχε σκοτάδι πίσω απ' τα δοκάριαhades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 16:26όλοι κοιτούσαν μπροστά και ήταν μακρία λόγω του ελεύθερου που θα γίνονταν .Ο Σάκιτς τον κοίταξε και φώναξε αλλά ήταν αργά.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 11:54 Εγώ έχω άλλη απορία. Εντάξει, ήταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, ωστόσο είναι δυνατόν να μην υπήρχε ένας από τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη που να κοιτάζει προς την μπάλα; Για παράδειγμα τα πλάγια μπακ για να δώσουν στον Κουέστα την επιλογή της κοντινής πάσας;
τελευταίο μου ποστ για την χτεσινή διακωμώδηση του αθλήματος από δερβίση και γιουσουφάκι, κόβω την μαχαίρι πλάκα, επιφυλλάσσομαι για την καζούρα._
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
hades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:17Το δες το παιχνίδι ρε τυπε ;Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:14κι είχε σκοτάδι πίσω απ' τα δοκάριαhades έγραψε: 05 Μαρ 2021, 16:26
όλοι κοιτούσαν μπροστά και ήταν μακρία λόγω του ελεύθερου που θα γίνονταν .Ο Σάκιτς τον κοίταξε και φώναξε αλλά ήταν αργά.
έπρεπε να βγάλω βόλτα τα σκυλιά κι ευτυχώς διάλεξα να δω το Λίβερπουλ-Τσέλσι που παίζαν δυο πραγματικοί αντίπαλοι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εφόσον δεν το είδες μην εκφέρεις αποψη
μλκες την ειχα ξεχασει την πρωτη φαση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 3 Απαντήσεις