!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα καταγγελία – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και με ρώτησε “είσαι ενεργητικός”;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Νέα καταγγελία – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και με ρώτησε “είσαι ενεργητικός”;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

αυτο ειναι κλικμπειτ τωρα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Νέα καταγγελία – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και με ρώτησε “είσαι ενεργητικός”;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όνομα είπε ή θα τον αφήσει να υπάρχει και για τους επόμενους;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Στην Κίνα άραγε οι ηθοποιοί πρέπει να δώσουν ή να πάρουν ροδέλα για να έχουν τύχη;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... enan-rolo/

απο τις κορυφαιες ατακες των ημερων ηταν το "ποσο βαθια μπορεις να φτασεις για ενα ρολο"
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Υπό το φως (αλλά και το πρίσμα) των τελευταίων εξελίξεων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο η αχαλίνωτη κάβλα απότελεί ικανό κίνητρο και δικαιολογία ώστε να ρεζιλεύεται συνεχώς και κατ' επάγγελμα κανείς, όπως κάνουν οι διάφοροι κιμούληδες, φιλιπίδιδες, χάικα κλπ. Τόσα χρόνια κρίντζαρα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το κάνανε αυτό στον εαυτό τους και σε εμάς τους υπόλοιπους. Τώρα καταλαβαίνω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ας μας πει κάποιος φίλος από εδώ εάν θα ήταν σε θέση να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη εάν είχε εμφανισθεί δημοσία θέα έτσι

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Καλύτερα πρεζάκιας που έλεγε και ο τζιμάκος
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:56 Ας μας πει κάποιος φίλος από εδώ εάν θα ήταν σε θέση να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη εάν είχε εμφανισθεί δημοσία θέα έτσι

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Είσαι φάουλ.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:51 έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο η αχαλίνωτη κάβλα απότελεί ικανό κίνητρο και δικαιολογία ώστε να ρεζιλεύεται συνεχώς και κατ' επάγγελμα κανείς
Επιτελους το παραδεχτηκες! :lol:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:58 Είσαι φάουλ.
Δλδ εσύ έχεις καταφέρει να κάτσεις μία-δύο ώρες να δεις κάτι τέτοιο χωρίς να πήξεις από το κριντζ; Ή, ακόμη φρικαλεότερα, θα ένοιωθες οκ με τον εαυτό σου εάν ασκούσες τέτοιο επάγγελμα;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:00
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:58 Είσαι φάουλ.
Δλδ εσύ έχεις καταφέρει να κάτσεις μία-δύο ώρες να δεις κάτι τέτοιο χωρίς να πήξεις από το κριντζ; Ή, ακόμη φρικαλεότερα, θα ένοιωθες οκ με τον εαυτό σου εάν ασκούσες τέτοιο επάγγελμα;
Ε δεν ξέρω τι παραστάσεις είναι αυτές, μπορεί να είναι μπουμεροχιούμορ "χαχα crossdrerssing funny shit", μπορεί να είναι κάτι άλλο.
Αλλά ο ρόλος είναι ρόλος, δεν έχει να λέει.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:56 Ας μας πει κάποιος φίλος από εδώ εάν θα ήταν σε θέση να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη εάν είχε εμφανισθεί δημοσία θέα έτσι

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

.

Με ψήνει χρόνια ενας φίλος σεναριογράφος νά γίνω ηθοποιός..... :oops:

Ρέ φίλε τού λέω.....καλύτερα νά πάρω το ΚΕΑ καί να ζώ σα Σπαρτιάτης.....παρά σε θίασο με ψώνια τσατσαρλατάνος.... :vp7: ..... :g030:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:51 Υπό το φως (αλλά και το πρίσμα) των τελευταίων εξελίξεων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο η αχαλίνωτη κάβλα απότελεί ικανό κίνητρο και δικαιολογία ώστε να ρεζιλεύεται συνεχώς και κατ' επάγγελμα κανείς, όπως κάνουν οι διάφοροι κιμούληδες, φιλιπίδιδες, χάικα κλπ. Τόσα χρόνια κρίντζαρα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το κάνανε αυτό στον εαυτό τους και σε εμάς τους υπόλοιπους. Τώρα καταλαβαίνω
Κι εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε για ποιό λόγο είσαι συνέχεια μέσα στο βαρέλι, ενώ κανείς δε σε πληρώνει.

Στύγιος. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”