+1Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 16:48Στο σπίτι μου κανείς. Υπάρχει δυσκολία και ρίσκο μεγάλο.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 16:39Στο σπίτι μου κανέναν. Στη χώρα μου όμως έχουμε φιλοξενησει πολλούς.
Στο δικό σου σπίτι πόσοι ήρθαν και έμειναν ετσιθελικά;
Στην χώρα μου πάλι εχουν σφηνωθει ενα σωρό λαθραιοι, όπου η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ειτε φονιάδες του FSA είτε λαθραιοι απο χώρες που δεν εχουν πόλεμο.
Ολοι δε, ερχονται απο χωρα που δεν εχει πολεμο και αρα δεν κινδυνευουν. Την Τουρκία.
Άρσ θα πρέπει να τους δειξουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι και να του1 δυσκολευουμε την παραμονη εδω. Αλλιώς θα ερχονται συνεχεια, θα πνιγονται κλπ για να 1. Ικανοποιουνται οι ιδεοληψιες σας 2. Πλουτίζουν οι δουλεμποροι και οι ΜΚΟ.
Αρα αν θες λαθραιους εδω, κανε αιτήσεις και παρε τους σπιτι σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Οι Ελληνες δεν εχουν ανθρωπια"
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: "Οι Ελληνες δεν εχουν ανθρωπια"
Έχεις κάποιο στοιχείο γι' αυτόν τον ισχυρισμό σου;Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 16:48Στο σπίτι μου κανείς. Υπάρχει δυσκολία και ρίσκο μεγάλο.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 16:39Στο σπίτι μου κανέναν. Στη χώρα μου όμως έχουμε φιλοξενησει πολλούς.
Στο δικό σου σπίτι πόσοι ήρθαν και έμειναν ετσιθελικά;
Στην χώρα μου πάλι εχουν σφηνωθει ενα σωρό λαθραιοι, όπου η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ειτε φονιάδες του FSA είτε λαθραιοι απο χώρες που δεν εχουν πόλεμο.
Ολοι δε, ερχονται απο χωρα που δεν εχει πολεμο και αρα δεν κινδυνευουν. Την Τουρκία.
Άρσ θα πρέπει να τους δειξουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι και να του1 δυσκολευουμε την παραμονη εδω. Αλλιώς θα ερχονται συνεχεια, θα πνιγονται κλπ για να 1. Ικανοποιουνται οι ιδεοληψιες σας 2. Πλουτίζουν οι δουλεμποροι και οι ΜΚΟ.
Αρα αν θες λαθραιους εδω, κανε αιτήσεις και παρε τους σπιτι σου.
Εσύ δε θέλεις να σώζονται οι άνθρωποι που έρχονται από χώρες με πόλεμο ή χωρίς ελπίδα επιβίωσης. Εγώ θέλω. Και επειδή θέλω ανθρώπινη συμπεριφορά από τη χώρα μου σε θύματα πολέμου ή ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν θεωρώ αρχιτσογλάνι τον Άδωνι που έλεγε να τους αφήνουν να έρχονται με τα πόδια για ν' αντιληφθούν ότι είναι ανεπιθύμητοι. Οι άνθρωποι θαλασσοπνίγονται για να σωθούν και να σώσουν τα παιδιά τους απ' αυτό που ζουν και θα τους τιμωρήσει ο Άδωνις βάζοντάς τους να περπατάνε. Το σίχαμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Φίλη Naida πολύ σωστά τα λες.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τους πρόσφυγες που έρχονται λόγω άμεσου κινδύνου της ζωής αυτών των ανθρώπων.
Δεν συμφωνώ όμως για αυτούς που έρχονται τυχοδιωκτικά από χώρες που δεν κινδυνεύει η ζωή τους, όπως Πακιστανοί, Ινδοί,Αιγύπτιοι,Τούρκοι,Αλβανοί.
Αυτοί από τί κινδυνεύουν ?
Και μια ακόμη ερώτηση.
Για τους Έλληνες που είναι άστεγοι και μένουν σε παγκάκια, που δεν έχουν πόρους επιβίωσης ούτε για τα αναγκαία προς επιβίωση, πού είναι η ευαισθησία μας ?Μήπως είμασται επιλεκτικά ευαίσθητοι ?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τους πρόσφυγες που έρχονται λόγω άμεσου κινδύνου της ζωής αυτών των ανθρώπων.
Δεν συμφωνώ όμως για αυτούς που έρχονται τυχοδιωκτικά από χώρες που δεν κινδυνεύει η ζωή τους, όπως Πακιστανοί, Ινδοί,Αιγύπτιοι,Τούρκοι,Αλβανοί.
Και μια ακόμη ερώτηση.
Για τους Έλληνες που είναι άστεγοι και μένουν σε παγκάκια, που δεν έχουν πόρους επιβίωσης ούτε για τα αναγκαία προς επιβίωση, πού είναι η ευαισθησία μας ?Μήπως είμασται επιλεκτικά ευαίσθητοι ?
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Φίλε relativer7777 δεν διαχωρίζω τους Έλληνες από τους αλλοδαπούς που έχουν την ανάγκη μας. Γιατί θα πρέπει να κάνουμε αυτό τον διαχωρισμό; γραμμένους τους έχει το κράτος όλους.relativer777 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:39 Φίλη Naida πολύ σωστά τα λες.
Και μια ακόμη ερώτηση.
Οι λοιποί μετανάστες που έρχονται ενώ, δεν έχει πόλεμο η χώρα τους, φαντάζομαι έρχονται προς αναζήτηση καλύτερης ζωής όπως έχουν κάνει και χιλιάδες Έλληνες κατά καιρούς σε αλλες χώρες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- relativer777
Φίλη Naida θα συμφωνούσα απολύτως μαζί σου εάν
μου έλεγες ότι οι άστεγοι Έλληνες δεν βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλλοδαπού πληθυσμού. Στης Χώρες που πηγαν οι Έλληνες μεταναστες είταν καλές συνθήκες που επικρατούσαν σε αυτές της χώρες. Οι Έλληνες μετανάστες δεν πήγαν σε καμιά χώρα καταχρεωμένη όπως ειναι η Ελλάδα.
Εάν το διερευνήσεις θα διαπιστώσεις ότι είναι όπως σου τα περιγράφω.
Δεν λέω να αρνηθούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας σε όσους την έχουν ανάγκη.
Αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.
Απλά δεν κατανοώ την ευαισθησία στους πρόσφυγες αλλά όχι στους έχοντες ανάγκη Έλληνες.
μου έλεγες ότι οι άστεγοι Έλληνες δεν βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλλοδαπού πληθυσμού. Στης Χώρες που πηγαν οι Έλληνες μεταναστες είταν καλές συνθήκες που επικρατούσαν σε αυτές της χώρες. Οι Έλληνες μετανάστες δεν πήγαν σε καμιά χώρα καταχρεωμένη όπως ειναι η Ελλάδα.
Απλά δεν κατανοώ την ευαισθησία στους πρόσφυγες αλλά όχι στους έχοντες ανάγκη Έλληνες.
- Golden Age
Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:46 από τους αλλοδαπούς που έχουν την ανάγκη μας. Γιατί θα πρέπει να κάνουμε αυτό τον διαχωρισμό; γραμμένους τους έχει το κράτος όλους.
Ντροπή του. Κανονικά θα 'πρεπε να κάνει δώρο απο μια βίλα στον κάθε αλλοδαπό.
Φίλε Relativer7777 στο λέω οι άστεγοι Έλληνες δεν βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλλοδαπού πληθυσμού. Και επίσης από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχω την ίδια ευαισθησία και για τους άστεγους Έλληνες;relativer777 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:59 Φίλη Naida θα συμφωνούσα απολύτως μαζί σου εάν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:46Φίλε relativer7777 δεν διαχωρίζω τους Έλληνες από τους αλλοδαπούς που έχουν την ανάγκη μας. Γιατί θα πρέπει να κάνουμε αυτό τον διαχωρισμό; γραμμένους τους έχει το κράτος όλους.relativer777 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:39 Φίλη Naida πολύ σωστά τα λες.
Και μια ακόμη ερώτηση.
Οι λοιποί μετανάστες που έρχονται ενώ, δεν έχει πόλεμο η χώρα τους, φαντάζομαι έρχονται προς αναζήτηση καλύτερης ζωής όπως έχουν κάνει και χιλιάδες Έλληνες κατά καιρούς σε αλλες χώρες![]()
αντε παλι η συγκριση...ειπαμε σε ποιες χωρες μπηκαν ως λαθρομετανάστες οι ελληνες κι το παλαι κι σημερα??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
κι κατι
ισαμε ποσους ξενους χωρα αυτή η δυσμοιρη χωρα???
ισαμε ποσους ξενους χωρα αυτή η δυσμοιρη χωρα???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
στην ελλαδα μπαινουν λαθραια από το 1991 κι εξης
εχουν μετρηθει??
ουδεπωποτε
εχουν μετρηθει??
ουδεπωποτε
- relativer777
Οι Έλληνες σε ποια χώρα μπήκαν ως
λαθρομετανάστες ?
Σε καμία και ποτέ
λαθρομετανάστες ?
Σε καμία και ποτέ
Όσους χρειάζονται να σωθούν
run έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:00Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:46Φίλε relativer7777 δεν διαχωρίζω τους Έλληνες από τους αλλοδαπούς που έχουν την ανάγκη μας. Γιατί θα πρέπει να κάνουμε αυτό τον διαχωρισμό; γραμμένους τους έχει το κράτος όλους.relativer777 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:39 Φίλη Naida πολύ σωστά τα λες.
Και μια ακόμη ερώτηση.
Οι λοιποί μετανάστες που έρχονται ενώ, δεν έχει πόλεμο η χώρα τους, φαντάζομαι έρχονται προς αναζήτηση καλύτερης ζωής όπως έχουν κάνει και χιλιάδες Έλληνες κατά καιρούς σε αλλες χώρες![]()
αντε παλι η συγκριση...ειπαμε σε ποιες χωρες μπηκαν ως λαθρομετανάστες οι ελληνες κι το παλαι κι σημερα??
Με ρωτήσατε για ποιο λόγο έρχονται οι άνθρωποι από χώρες που δεν έχουν πόλεμο. Και σας απάντησα δίνοντας και ένα παράδειγμα για τους Έλληνες για να καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι φεύγουν σε άλλες χώρες αναζητώντας καλύτερη ζωή.relativer777 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:06 Οι Έλληνες σε ποια χώρα μπήκαν ως
λαθρομετανάστες ?
Σε καμία και ποτέ
Το θέμα τώρα είναι αν μπήκαν παράνομα στη χώρα; αν ερχόταν δηλαδή νόμιμα δε θα είχατε πρόβλημα;
Επίσης να πω ότι στην Αμερική πολλοί Έλληνες πηγαίνουν με τουριστική βίζα και μένουν για δουλειά. Παράνομα. Ν' απλώσω κουβέρτα να πέσετε στα μαλακά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
νομιμα θα ερχονταν σε οσους θα εδινε αδεια η χωρα
από το 1991 ερχονται κατά κυματα χωρις την αδεια της ελλαδας.
ρωτησα κι για αριθμο ...κι βεβαια η ελλαδα δεν μπορει να σωσει την δυστυχια αφρικης κι ασιας
ηδη υπαρχουν παρα πολλοι για τις δυνατότητες της ελλαδας
βεβαια η νεοταξικη κι ανθελ πολιτικη ταξη ποτε δεν ασχοληθηκε να μαθει ποσοι είναι
ρωτησα κι για αριθμο ...κι βεβαια η ελλαδα δεν μπορει να σωσει την δυστυχια αφρικης κι ασιας
βεβαια η νεοταξικη κι ανθελ πολιτικη ταξη ποτε δεν ασχοληθηκε να μαθει ποσοι είναι
Δεν θα έδινε άδειες η χώρα μας γι' αυτό και έρχονται παράνομα. Ας απορροφήσει κόσμο και η Ευρώπη, που κατά κύριο λόγο για εκεί έρχονται. Διαφορετικά ας κάνει τις όποιες ενέργειες απαιτούνται ο δυτικός κόσμος να καλυτερέψουν οι συνθήκες γι' αυτούς για να μην έχουν ανάγκη να φύγουν. Δε γνωρίζω για την ανθελληνική νεοταξική πολιτική. Αγαπώ τη χώρα μου και είμαι κατά της παγκοσμιοποίησης.run έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:20 νομιμα θα ερχονταν σε οσους θα εδινε αδεια η χωρα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- relativer777
Φίλη Naida δεν σε κατηγόρησε κανείς για ανθελληνισμό. Σίγουρα αγαπάς την Χώρα σου κι'εμείς
Το ίδιο.
Δεν αναφέρθηκα κατά των μεταναστών, Αλλά στην ανθελληνική διάκριση.
Το να βοηθάς τον ξένο συνάνθρωπο είναι ανθρωπιά.
Το να βοηθούνται μόνο οι μετανάστες και να αγνοούνται οι Έλληνες αυτό είναι δυστυχώς γεγονός το οποίο δεν είναι ανθρωπιά. Σ'αυτό αναφέρθηκα εξ αρχής. Στην διάκριση κατά των Ελλήνων.
Δεν είμαι ξενοφοβικός.
Απλά αναφέρθηκα στην άνιση μεταχείριση των άστεγων Ελλήνων.
Πώς αισθάνεσαι όταν οι πρόσφυγες λαμβάνουν επίδομα, και συναντάς Έλληνες να ψάχνουν τους κάδους απορριμάτων ?
Ο δυτικός κόσμος είναι θετικός στους πρόσφυγες,αρκεί να παραμένουν εδώ και να μήν πηγένουν στης δικές τους Χώρες.
Το ίδιο.
Δεν αναφέρθηκα κατά των μεταναστών, Αλλά στην ανθελληνική διάκριση.
Το να βοηθάς τον ξένο συνάνθρωπο είναι ανθρωπιά.
Το να βοηθούνται μόνο οι μετανάστες και να αγνοούνται οι Έλληνες αυτό είναι δυστυχώς γεγονός το οποίο δεν είναι ανθρωπιά. Σ'αυτό αναφέρθηκα εξ αρχής. Στην διάκριση κατά των Ελλήνων.
Δεν είμαι ξενοφοβικός.
Απλά αναφέρθηκα στην άνιση μεταχείριση των άστεγων Ελλήνων.
Πώς αισθάνεσαι όταν οι πρόσφυγες λαμβάνουν επίδομα, και συναντάς Έλληνες να ψάχνουν τους κάδους απορριμάτων ?
Ο δυτικός κόσμος είναι θετικός στους πρόσφυγες,αρκεί να παραμένουν εδώ και να μήν πηγένουν στης δικές τους Χώρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-