Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 18 Φεβ 2021, 14:04
Εγώ έχω μια απορία σχετικά με την ανάλυση: ντάξει, για τη φάση του Χασάν στο ντέρμπι είχα επισημάνει και ο ίδιος στο αντίστοιχο νήμα πως έπεσε θεαματικά. Στο Άρης-Παναιτωλικός ποια ήταν η παραβίαση; Ο παίκτης του Άρη βγήκε οφσάιντ επειδή ήταν οριακά πιο μπροστά το γόνατό του ή το χέρι του; Επίσης, η θέση του χεριού παίζει ρόλο για να υποδειχτεί κάποιος οφσάιντ;
Προσοχή, δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω σοβαρά διότι δεν το έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου.
το γόνατο το χέρι δεν μετράει από ότι ξέρω γιατί δεν μπορείς να σκοράρεις με αυτό
Πάντως Σιδηρόπουλος διατητής με τον γαύρο Κουρουμπιλιά!!! Var. Μας δείχνουν ότι μας πάνε για γαμήσι στα play off
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αεκ-τριπολη και Αελ-ατρομητος με ξένους διαιτητές, γάυρος-αρης με Έλληνα
Σιδηρόπουλος και βαρ κουρουμπιλια
Περιμένουμε εδώ και ώρες την δίκαιη ανακοίνωση οργής του θοδωρη γανυμιδη, πρεπει να χει χαλάσει το μηχάνημα
jason0 έγραψε: 18 Φεβ 2021, 18:11
Αεκ-τριπολη και Αελ-ατρομητος με ξένους διαιτητές, γάυρος-αρης με Έλληνα
Σιδηρόπουλος και βαρ κουρουμπιλια
Περιμένουμε εδώ και ώρες την δίκαιη ανακοίνωση οργής του θοδωρη γανυμιδη, πρεπει να χει χαλάσει το μηχάνημα
Τι άλλο να πούμε ρε Τα χούμε πει τόσες φορές Εδώ μας ξαναβαλαν την καριολα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Tarkovsky έγραψε: 19 Φεβ 2021, 03:39
στα οικογενειακά διπλά δεν κατεβαίνουν ούτε καν επόπτες κι αυτοί φωνάζουν για τη VARίστρα
ξαναγύρισαν μετά κάτι αιώνες στα σαλόνια και χάσαν οτι τσίπα είχανε ρε πούστη μου
Βαζελάκι μέχρι και στο Αγρίνιο σε κέρδισε ο Αγιαξ της Ηπείρου. Να μιλάει για τσίπα ο βάζελος ρε, που έχουμε καταντήσει που έπρεπε να πέσεις 2 φορές β και σε κράτησε ο αιώνιος αντίπαλος σου. Μήπως να σε αξιοποιήσει και εσένα η παε ταμτάκος όπως έχει κάνει με τους Μπαλτάκους και τους Λαλάκηδες? Είπαμε 2 πόλεις μια ομάδα. ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ένα κάπα διαφορά και ένα κοινό σήμα (το τριφύλλι από την μάρκα τσιγάρων)
Tarkovsky έγραψε: 19 Φεβ 2021, 17:25
μην κατεβάσετε ρε φανέλες, δεν χρειάζεται
θα σας δώσει ο γαύρος τα κίτρινα αμάνικα τα δικά του
εσείς φέρτε μόνο τα δελτία σας μην έχουμε πάλι καμιά στραβή
Μήπως είσαι ο Τάκης ο Μπαλτάκος τελικά? Η ο Λαλάκης? Θα μου πεις πια όλοι εσείς οι βαζελόφρονες έχετε γίνει και φίλοι του ταμτάκου. Οπότε, υπάρχουν πια χιλιάδες μικροί Λαλάκηδες και Μπαλτάκοι.
Μήπως είσαι ο Τάκης ο Μπαλτάκος τελικά? Η ο Λαλάκης? Θα μου πεις πια όλοι εσείς οι βαζελόφρονες έχετε γίνει και φίλοι του ταμτάκου. Οπότε, υπάρχουν πια χιλιάδες μικροί Λαλάκηδες και Μπαλτάκοι.
όλη η Ελλάδα που βλέπει και γράφει για τα μονοκωλίκια του εφέντη με τον γιουσουφάρη είναι μπαλτάκος και ταμτάκος;
όλη η Ελλάδα που βλέπει και γράφει για τα μονοκωλίκια του εφέντη με τον γιουσουφάρη είναι μπαλτάκος και ταμτάκος;
κι αυτός ο λαλάκης ποιος είναι;
Συνοπαδός σου που πληρώνεται από τον Τσετσένο πια και έχει το γνωστό βοθροσαιτ από το οποίο ενημερωνόσαστε εσείς και τα ξαδέλφια σας.
Tarkovsky έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:15
δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω τον κύριο, αλλά για να αφρίζεις εσύ θα είναι αξιόλογος
Eλα ρε φίλε δεν ξέρεις τον πρωην "πρασινοφρουρό" και νυν διευθυντή του site του Τσετσένου Λαλάκη Παπαθεοδώρου? Πολύ αξιόλογος αν τον πληρώσει ο χοντρός μπορεί να γίνει και γάβρος. Είναι σαν να κάνουμε εμείς πχ site δικό μας και να βάλουμε διευθυντή τον Νικολακόπουλο πχ ή τον Γαβαθιώτη. Αλλά οταν τις αλλαξοκωλιές αυτές τις κάνουν τα δυο αδελφά σωματεία παο και μπαοκ (ένα κ μόνο σας χωρίζει και ένα μ είναι κάτι το φυσιολογικό και δεν τρέχει τίποτε.