Για κάτσε και σκέψου, σενσέι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποφίλιου:"Μου είπαν "άντε ρε χοντρή"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μποφίλιου:"Μου είπαν "άντε ρε χοντρή"
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πέρα απ' το τραγούδι της, για τί πράγμα είναι γνωστή η συγκεκριμένη όταν ανοίγει το στόμα της? Θεωρείς οτι κατά κανόνα λέει έξυπνα πράγματα ή οτι εκτοξεύει παπαριές?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν την έχω παρακολουθήσει, γι'αυτό σε ρωτώ. Κανα δυο άσματα μ'αρέσουν, αλλά περαιτέρω δεν έχω ασχοληθεί.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:40Πέρα απ' το τραγούδι της, για τί πράγμα είναι γνωστή η συγκεκριμένη όταν ανοίγει το στόμα της? Θεωρείς οτι κατά κανόνα λέει έξυπνα πράγματα ή οτι εκτοξεύει παπαριές?
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αρκεί να υιοθετηθεί η φράση "άσε μας ρε χοντρέ" για κάθε άντρα που εκθέτει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αρκεί να υιοθετηθεί η φράση "άσε μας ρε χοντρέ" για κάθε άντρα που εκθέτει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούμε.
Φαντάσου απλώς το τι θα έλεγαν αν έβγαιναν και έκαναν κάποιοι άρρενες παράπονα αν είχαν δεχθεί παρενόχληση από γυναίκες που έπαιζαν στον ίδιο βαθμό καλλονής με γουοναμπί επιβήτορες όπως ο Φιλιππίδης και ο Χαϊκάλης.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:54ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αρκεί να υιοθετηθεί η φράση "άσε μας ρε χοντρέ" για κάθε άντρα που εκθέτει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούμε.![]()
Είναι όντως τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες απο την πρωτη μερα του νηπιαγωγειου μεχρι και τα τελευταια τους σε οποιον ανδρα δεν βρισκουν ελκυστικο ή τους θιγει τον εγωισμο,καλως ηλθες στην πραγματικοτηταΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
ναρκισσιστικη φαλλικη πληγη ονομαζεται και εκφραζεται με ακραιους τροπους στην καθημερινοτητα τους (εξ'ου και η παρανοικη,ψυχαναγκαστικη συμπεριφορα των γυναικων που εκφραζεται με ποικιλλους τροπους με ολο και μεγαλυτερη ενταση στην καθημερινοτητα τους) και δεν εχει να κανει μονο με τα ξεσπασματα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
λεπτομερειεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:03αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες απο την πρωτη μερα του νηπιαγωγειου μεχρι και τα τελευταια τους σε οποιον ανδρα δεν βρισκουν ελκυστικο ή τους θιγει τον εγωισμο,καλως ηλθες στην πραγματικοτηταΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αρκεί να υιοθετηθεί η φράση "άσε μας ρε χοντρέ" για κάθε άντρα που εκθέτει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούμε.![]()
προτεινω την φραση '' ασε μας ρε κοντε''
δεν την σκεφτηκαν γιατι καμια γυναικα δεν κρινει ποτε τον αντρα απο το υψος του -.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν προκειται να χαρακτηρισουν καποιον με βαση το υψος γιατι σε αυτοι την κατηγορια αντρων προσβλεπουν
τους ψηλους δεν τους θεωρουν ευκολα διαχειρισιμους-χειραγωγησιμους αφου αυτο ειναι χαρακτηριστικο των αλφα μειλ
τους ψηλους δεν τους θεωρουν ευκολα διαχειρισιμους-χειραγωγησιμους αφου αυτο ειναι χαρακτηριστικο των αλφα μειλ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:10 δεν προκειται να χαρακτηρισουν καποιον με βαση το υψος γιατι σε αυτοι την κατηγορια αντρων προσβλεπουν
- Eθνικοκοινωνιστης
τυπου ακομη πιστευεις τις μπαρουφες του τιντερ?Paris έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:24Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:10 δεν προκειται να χαρακτηρισουν καποιον με βαση το υψος γιατι σε αυτοι την κατηγορια αντρων προσβλεπουν
τους ψηλους δεν τους θεωρουν ευκολα διαχειρισιμους-χειραγωγησιμους αφου αυτο ειναι χαρακτηριστικο των αλφα μειλ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν είναι κοντή γιατί να τον κρίνει;Paris έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:07λεπτομερειεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:03αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες απο την πρωτη μερα του νηπιαγωγειου μεχρι και τα τελευταια τους σε οποιον ανδρα δεν βρισκουν ελκυστικο ή τους θιγει τον εγωισμο,καλως ηλθες στην πραγματικοτηταΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49
Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.
προτεινω την φραση ''ασε μας ρε κοντε''
δεν την σκεφτηκαν γιατι καμια γυναικα δεν κρινει ποτε τον αντρα απο το υψος του -.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nα σου δώσω ένα άλλο χίντ: Παρά το άντε ρε χοντρή, το νήμα ΔΕΝ αφορά τα όποια κιλά της (δε μου φαίνεται πουθενά χοντρή, αλλά και πάλι εμένα μ' αρέσουν οι τροφαντούλες).Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46Δεν την έχω παρακολουθήσει, γι'αυτό σε ρωτώ. Κανα δυο άσματα μ'αρέσουν, αλλά περαιτέρω δεν έχω ασχοληθεί.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:40Πέρα απ' το τραγούδι της, για τί πράγμα είναι γνωστή η συγκεκριμένη όταν ανοίγει το στόμα της? Θεωρείς οτι κατά κανόνα λέει έξυπνα πράγματα ή οτι εκτοξεύει παπαριές?Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:38
Προσπαθώ να μπω στο μυαλό σου, αλλά πρέπει να κάνω διαλογισμό πρώτα. Βοήθα μάνα μου.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
την ιδια απορια εχωΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:28Αν είναι κοντή γιατί να τον κρίνει;Paris έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:07λεπτομερειεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:03
αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες απο την πρωτη μερα του νηπιαγωγειου μεχρι και τα τελευταια τους σε οποιον ανδρα δεν βρισκουν ελκυστικο ή τους θιγει τον εγωισμο,καλως ηλθες στην πραγματικοτητα![]()
προτεινω την φραση ''ασε μας ρε κοντε''
γιατι το κανουν κοντές κ ψηλες ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 568 Απαντήσεις
- 12221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-