μαζί θα γεράσετε, να μου το θυμηθείς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
με τοση χλωρινη στο πεμπτικο συστημα τους δεν βλεπω να εχουν μελλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 13 Φεβ 2021, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πάρτου ένα μπουκέτο κατσαβίδιαNaida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:18Γιατί εγώ θα χαρώ με τα λουλούδια ρε αλjητη. Αυτουνού θα του είναι αδιάφοραEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:13
Χα. Να του παρεις εσύ λελουδα, μωρή κάμπια. Γιατι αυτός, επειδή είναι άντρα γαμω την πατριαρχία σας;![]()
![]()
Οχιιιι θα του κάμω γλυκό, το χω σκεφτεί όλο το κονσρπτnowhere έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:31πάρτου ένα μπουκέτο κατσαβίδιαNaida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:18Γιατί εγώ θα χαρώ με τα λουλούδια ρε αλjητη. Αυτουνού θα του είναι αδιάφοραEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:13
Χα. Να του παρεις εσύ λελουδα, μωρή κάμπια. Γιατι αυτός, επειδή είναι άντρα γαμω την πατριαρχία σας;![]()
![]()

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φαντάζεσαι; να εκσφενδονίζονται τα Π και τα χάπια πιεσεως(αυτός θα τα παίρνει, εγώ μπουμπούκι).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τώρα ο έρωτας φέρνει έντασηNaida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:37 Φαντάζεσαι; να εκσφενδονίζονται τα Π και τα χάπια πιεσεως(αυτός θα τα παίρνει, εγώ μπουμπούκι).
θα ηρεμήσετε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν περάσει η "έξαψη" δεν θα αντέχουμε ο ένας τον άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
υπήρξε επανασύνδεση με τον καμεραμαν; Έχω καιρό να παρακολουθήσω τη ναϊδο-σαγκαnowhere έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:31πάρτου ένα μπουκέτο κατσαβίδιαNaida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:18Γιατί εγώ θα χαρώ με τα λουλούδια ρε αλjητη. Αυτουνού θα του είναι αδιάφοραEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:13
![]()
Πλεον δεν ειναι καμεραμαν,μονο ηχογραφει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Yes it is.
Τι εννοείς ποιητή;
Εγώ πάντως τον έχω ηχογραφήσει σε φάση συζήτησης, λέμε τώρα, μετά που μας σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο και έκανε μανούρα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μας αφήνεις κενα.για πες
πρεπει παντα να εννοω κατι;Δεν μπορω να πεταξω και εγω μια μαλακια χωρις βαθυτερο νοημα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Γενιά της Αγαμίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian