!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η κυρια μας λησμονησε να πει μια κουβεντα για τον γερο του μωρια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: η κυρια μας λησμονησε να πει μια κουβεντα για τον γερο του μωρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:16 Εικόνα Αρχηγού Κράτους στο γραφείο της:
Εικόνα

:roll:
τώρα έβγαλαν αυτό για να της φτιάξουν το ίματζ :smt005: :smt023 :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

μια χάρη, που είναι η ορίτζιναλ φώτο;

γιατί όπως τη βλέπω η κάμερα έχει εστιάσει στη γάτα και η γκλοριφαηντ γλάστρα βγαίνει οριακά εντός φόκους
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Κοιτάξτε ρε κατσιβελαριά την κακομοιριά και την ρυπαρότητα που εκπέμπει η φωτό. :lol: Μολύβια και στυλό σε ό,τι να' ναι σχέδια και χρώματα μέσα σε mugs, λες και είναι υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού. Η γάτα με τα βρώμικα πόδια της πάνω στο Προεδρικό Γραφείο (και εγώ φιλόζωος και ιδιοκτήτης ζώου είμαι btw, αλλά δεν θα την ανεβάσω ποτέ στο γραφείο μου) για να μιλήσει ντεμέκ στην ψυχή της ελληνίδας μικροαστής μεγαλοκοπέλας που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες. Παραδίπλα πεταμένοι φάκελοι και λουλούδια, σαν να'ναι κανας τμηματάρχης στην πολεοδομία επαρχιακής πόλης τη μέρα της γιορτής του. Κακόγουστο παρδαλό πουκάμισο σαν την πιτζάμα του Γκούφι, που δεν ταιριάζει και με την καμία με το σακάκι. Μόνο η μισοτελειωμένη φραπεδιά και τα πόδια πάνω στο γραφείο λείπουν. :lol:
Συμπαθής η ΠτΔ σαν άτομο και το λέω σοβαρά, θα της έκανα ευχαρίστως παρέα νομίζω. Αλλά δεν είναι εικόνα Αρχηγού Κράτους αυτή που εκπέμπει. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του φουκαρά του Στεφανόπουλου:

Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

κουπες με μολυβια ...γατια στο γραφειο ... η μουσικη λογικα θα ειναι κατι απο Πρωτοψαλτη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

:smt005:

Έλα, τo τίλιο τους και για ύπνο τα μπαρμπάδια.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:47 Κοιτάξτε ρε κατσιβελαριά την κακομοιριά και την ρυπαρότητα που εκπέμπει η φωτό. :lol: Μολύβια και στυλό σε ό,τι να' ναι σχέδια και χρώματα μέσα σε mugs, λες και είναι υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού. Η γάτα με τα βρώμικα πόδια της πάνω στο Προεδρικό Γραφείο (και εγώ φιλόζωος και ιδιοκτήτης ζώου είμαι btw, αλλά δεν θα την ανεβάσω ποτέ στο γραφείο μου) για να μιλήσει ντεμέκ στην ψυχή της ελληνίδας μικροαστής μεγαλοκοπέλας που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες. Παραδίπλα πεταμένοι φάκελοι και λουλούδια, σαν να'ναι κανας τμηματάρχης στην πολεοδομία επαρχιακής πόλης τη μέρα της γιορτής του. Κακόγουστο παρδαλό πουκάμισο σαν την πιτζάμα του Γκούφι, που δεν ταιριάζει και με την καμία με το σακάκι. Μόνο η μισοτελειωμένη φραπεδιά και τα πόδια πάνω στο γραφείο λείπουν. :lol:
Συμπαθής η ΠτΔ σαν άτομο και το λέω σοβαρά, θα της έκανα ευχαρίστως παρέα νομίζω. Αλλά δεν είναι εικόνα Αρχηγού Κράτους αυτή που εκπέμπει. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του φουκαρά του Στεφανόπουλου:

Εικόνα
Εύγε που ακολούθησες την προτροπή και παραδέχθηκες ότι είναι θέμα μισογυνισμού.
Όχι, το εννοώ. Έυγε. :smt023
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Scouser

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:41
Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:32
Μια χαρά είναι η Πρώτη Κυρία, όπως και η Πρώτη Γάτα και το Πρώτο Γραφείο μας.
Εικόνα
Μια χαρά είναι η εικόνα, παραδέξου απλά όπως ο Λουγκοζι ότι είσαι μισογυνης και το κριτήριο σου είναι αν έμπαινες ή όχι.
Καμία σχέση. Υποστηρίζω πχ Θάτσερ και Λεπέν (κριτικά πάντα), αν και δεν θα έμπαινα ούτε αν με πλήρωνες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

αγαπάω τα ζώα=είμαι καλός άνθρωπος=έχω δίκιο το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Αλις Κούπερ
Άβαταρ μέλους
Orion22

a better take
Εικόνα
:smt047
Άβαταρ μέλους
Scouser

Δημοκρατικός έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:41 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

OK, φυσικά vlachs gonna vlach :102:
Ναι, τι; Βλέπεις σε καμία φώτο να είναι ο σκύλος πάνω στο Οβάλ Γραφείο; Ξέρω, ξέρω, φέρε μου πηγή που να λέει πως δεν ανέβασε ποτέ POTUS το κατοικίδιό του πάνω στο γραφείο του. :smt005: Ουρτ, κατσίβελε.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nostromos

independent44 έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:51 αγαπάω τα ζώα=είμαι καλός άνθρωπος=έχω δίκιο το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Αλις Κούπερ
φωτο απο υπαλληλο νομαρχιας στη φιλη της απο το τει ... και πολυ ειναι το μπονους
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όποιος εκπαιδεύσει AI αλγόριθμο που να διακρίνει τους "πεταμένους φακέλους" της πρώτης φωτό, από τους "εναποθετημένους" της 2ης, θα λάβει έπαθλο Innovator of the Year.

Εικόνα

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:53
Δημοκρατικός έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:41 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

OK, φυσικά vlachs gonna vlach :102:
Ναι, τι; Βλέπεις σε καμία φώτο να είναι ο σκύλος πάνω στο Οβάλ Γραφείο; Ξέρω, ξέρω, φέρε μου πηγή που να λέει πως δεν ανέβασε ποτέ POTUS το κατοικίδιό του πάνω στο γραφείο του. :smt005: Ουρτ, κατσίβελε.
To γραφείο σε μάρανε μπάρμπα :smt005:

Κανονικά η Πρόεδρος πρέπει να πάρει το γατί αγκαλιά και να χαιρετά τους Ευζώνους, για να στρώσετε χαρακτήρα όλοι οι σκατίβλαχοι :g030:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
nostromos

τοσα μολυβια στην κουπα με την καρδουλα θα ειναι χρησιμα στο λευκωμα που δουλευει ...
Άβαταρ μέλους
Scouser

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:50
Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:47 Κοιτάξτε ρε κατσιβελαριά την κακομοιριά και την ρυπαρότητα που εκπέμπει η φωτό. :lol: Μολύβια και στυλό σε ό,τι να' ναι σχέδια και χρώματα μέσα σε mugs, λες και είναι υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού. Η γάτα με τα βρώμικα πόδια της πάνω στο Προεδρικό Γραφείο (και εγώ φιλόζωος και ιδιοκτήτης ζώου είμαι btw, αλλά δεν θα την ανεβάσω ποτέ στο γραφείο μου) για να μιλήσει ντεμέκ στην ψυχή της ελληνίδας μικροαστής μεγαλοκοπέλας που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες. Παραδίπλα πεταμένοι φάκελοι και λουλούδια, σαν να'ναι κανας τμηματάρχης στην πολεοδομία επαρχιακής πόλης τη μέρα της γιορτής του. Κακόγουστο παρδαλό πουκάμισο σαν την πιτζάμα του Γκούφι, που δεν ταιριάζει και με την καμία με το σακάκι. Μόνο η μισοτελειωμένη φραπεδιά και τα πόδια πάνω στο γραφείο λείπουν. :lol:

Εικόνα
Εύγε που ακολούθησες την προτροπή και παραδέχθηκες ότι είναι θέμα μισογυνισμού.
Όχι, το εννοώ. Έυγε. :smt023
Κοίταξε νάνε, αυτό το διασκεδαστικό κατά τα άλλα παιχνιδάκι που όποτε κάνουμε κριτική σε γυναίκα πολιτικό για κάτι, περιλαμβανομένων και των στυλιστικών επιλογών της, ντεμέκ κριντζάρεις, άστο για αλλού. Η κατά τα άλλα συμπαθής ΠτΔ στυλιστικά και σημασιολογικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το φύλο της. Θα λέγαμε πως αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα ατοπήματα, όπως πχ την αρθρογραφία σε κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο ρόλος της από τη φύση του περιστρέφεται καθαρά γύρω από το φαίνεσθαι.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”