Καταρχάς, απορώ πως τον περάσανε για τον Πίθηκα. Ο Πίθηκας έλεγε βλακείες. ο Heir, πάντα έδινε αποστάγματα αλήθειας και διορατικότητας, και ας του έβγαινε καφρίλα/επιθετικότητα, λόγω του gimmick που διάλεγε.vantono έγραψε: 10 Φεβ 2021, 02:35Οταν τον λες πίθηκα, προσβάλλεις τον χέηρ/δημοκρατικό. Ή καλύτερα, το να θεωρείς τον δημοκρατικό ως πίθηκα, δείχνει οτι υπερεκτιμάς τρομερά τον ορίτζιναλ πίθηκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30
- The Great Leader
Re: Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30
Re: Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30
Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχει πάει άσχημα στη διαχείριση του ιού.Belisarius έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10 Νομίζω ότι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση τα έχει σκατώσει με τη διαχείριση. Βέβαια δε θα ήθελα να ήταν άλλο κόμμα στο τιμόνι. Είναι αποδεδειγμένο πως θα είχαμε εκατόμβες με τους άλλους τους γελοίους, κάτι που φαίνεται και από τις προτάσεις ή τις διαμαρτυρίες τους.
Η άλλη αλήθεια είναι ότι κάθε κυβέρνηση θα έκανε πάνω κάτω τα ίδια.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Aprilianos
- Rocco Siffredi
για του χρονου θα εννοει
Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:12Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχει πάει άσχημα στη διαχείριση του ιού.Belisarius έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10 Νομίζω ότι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση τα έχει σκατώσει με τη διαχείριση. Βέβαια δε θα ήθελα να ήταν άλλο κόμμα στο τιμόνι. Είναι αποδεδειγμένο πως θα είχαμε εκατόμβες με τους άλλους τους γελοίους, κάτι που φαίνεται και από τις προτάσεις ή τις διαμαρτυρίες τους.
Σταυρακα εισαι καλα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έγραψα ποτέ κάτι το αντίθετο;Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:59stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:12Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχει πάει άσχημα στη διαχείριση του ιού.Belisarius έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10 Νομίζω ότι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση τα έχει σκατώσει με τη διαχείριση. Βέβαια δε θα ήθελα να ήταν άλλο κόμμα στο τιμόνι. Είναι αποδεδειγμένο πως θα είχαμε εκατόμβες με τους άλλους τους γελοίους, κάτι που φαίνεται και από τις προτάσεις ή τις διαμαρτυρίες τους.
Η άλλη αλήθεια είναι ότι κάθε κυβέρνηση θα έκανε πάνω κάτω τα ίδια.![]()
Σταυρακα εισαι καλα;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ως έμπορος σε ιδιαιτέρως χτυπημένο τομέα δε θα συμφωνήσω, παρότι καταλαβαίνω την οπτική σου. Η επιχείρηση μου καταστρέφεται γιατί πολίτες τον παίζουν ενώ δίπλα τους αστυνομικοί πίνουν τη φράπα τουςstavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:12Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχει πάει άσχημα στη διαχείριση του ιού.Belisarius έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10 Νομίζω ότι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση τα έχει σκατώσει με τη διαχείριση. Βέβαια δε θα ήθελα να ήταν άλλο κόμμα στο τιμόνι. Είναι αποδεδειγμένο πως θα είχαμε εκατόμβες με τους άλλους τους γελοίους, κάτι που φαίνεται και από τις προτάσεις ή τις διαμαρτυρίες τους.
- EKPLIKTIKOS
Τείνω να συμφωνήσω με τον stavmanr
Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν τα έχει πάει δραματικά καλύτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια φάση λεμε να δείτε πόσο καλά τα πήγε η χψ ευρωπαϊκή χώρα, μόνο κ μόνο για να χτυπηθεί μετά από λίγο με κάποιο κύμα
Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν τα έχει πάει δραματικά καλύτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια φάση λεμε να δείτε πόσο καλά τα πήγε η χψ ευρωπαϊκή χώρα, μόνο κ μόνο για να χτυπηθεί μετά από λίγο με κάποιο κύμα
Έχεις δίκιο, Bel.Belisarius έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:49Ως έμπορος σε ιδιαιτέρως χτυπημένο τομέα δε θα συμφωνήσω, παρότι καταλαβαίνω την οπτική σου. Η επιχείρηση μου καταστρέφεται γιατί πολίτες τον παίζουν ενώ δίπλα τους αστυνομικοί πίνουν τη φράπα τουςstavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:12Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχει πάει άσχημα στη διαχείριση του ιού.Belisarius έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10 Νομίζω ότι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση τα έχει σκατώσει με τη διαχείριση. Βέβαια δε θα ήθελα να ήταν άλλο κόμμα στο τιμόνι. Είναι αποδεδειγμένο πως θα είχαμε εκατόμβες με τους άλλους τους γελοίους, κάτι που φαίνεται και από τις προτάσεις ή τις διαμαρτυρίες τους.
Αλλά το πρόβλημα είναι το τι μπορεί να κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση απέναντι στην ανευθυνότητα των πολιτών.
Πχ. μου φαίνεται ανώμαλο που υπερήλικες πηγαίνουν σε γραφεία (λογιστικά κλπ) για να ρωτήσουν κάτι που θα μπορούσαν να ρωτήσουν ακόμα κι από το τηλέφωνο. Κι αυτό συμβαίνει πάρα πολύ στις μικρές πόλεις και τα χωριά.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:06Πηξε φραουλιτσα των middleclass προαστίων, κάθε μερα βόλτες θα κάνουμε στην περιοχή σου θα φωνάξω όλους τους γυφτους απ τα Λιοσα
βραδυνή μελέτη των δημοσιεύσεων του ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ μπας και σταυρώσει 6ωροThe Great Leader έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:58Καταρχάς, απορώ πως τον περάσανε για τον Πίθηκα. Ο Πίθηκας έλεγε βλακείες. ο Heir, πάντα έδινε αποστάγματα αλήθειας και διορατικότητας, και ας του έβγαινε καφρίλα/επιθετικότητα, λόγω του gimmick που διάλεγε.vantono έγραψε: 10 Φεβ 2021, 02:35Οταν τον λες πίθηκα, προσβάλλεις τον χέηρ/δημοκρατικό. Ή καλύτερα, το να θεωρείς τον δημοκρατικό ως πίθηκα, δείχνει οτι υπερεκτιμάς τρομερά τον ορίτζιναλ πίθηκα.sys3x έγραψε: 10 Φεβ 2021, 01:30
Ναι αλλά εγώ πχ όταν τον λέω πίθηκα δεν προσβάλω τον πίθηκα, εσύ όμως που τον λες χέηρ προσβάλεις το χέηρ.
![]()
Μπράβο του πάντως. Είναι ίσως ο μόνος που έκανε extreme αλλαγή στο gimmick της περσόνας του, δεν τον κατάλαβε σχεδόν κανείς για καιρό και συνεχίζει ακόμα πιο δυνατός.
- Otto Weininger
Ελπίζω να σοβαρευτούν στην κυβέρνηση και να βάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας μετα τις 18:00 όλη την βδομάδα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λαϊκή θα έχει το Σαββάτο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis