Ευτυχώς ήρθε η δεξιά και γεμίσαμε ωραίες συνειδήσεις κι ήθος. Φάτε στη μούρη τι θα πει αντικομμουνισμός, μαλάκες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
Λιγδιαρης Ο

Ευτυχώς ήρθε η δεξιά και γεμίσαμε ωραίες συνειδήσεις κι ήθος. Φάτε στη μούρη τι θα πει αντικομμουνισμός, μαλάκες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχουν αρχισει και διαδιδονται τωρα και φημες οτι και ο μπρο ο φιλολογος εχει παρενοχλησει παιδακια οταν ηταν καθηγητης στο αρσακειο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τουλάχιστον εμπεδωσαμε όλοι για ποιο λόγο δεν θέλαν οι μπαμπάδες τα κοριτσάκια τους να γίνουν ηθοποιοί και λέγανε δε θα μου γίνεις πτνα;
Τους αναγνωριζουμε πλέον ότι είχαν απόλυτο δικιο, μιας και όσες κάθονταν στους γέρους παίρναν και τους ρόλους ενώ οι λίγες αξιοπρεπείς έφυγαν τρέχοντας από το χώρο ή τις απέκλειαν;
Τους αναγνωριζουμε πλέον ότι είχαν απόλυτο δικιο, μιας και όσες κάθονταν στους γέρους παίρναν και τους ρόλους ενώ οι λίγες αξιοπρεπείς έφυγαν τρέχοντας από το χώρο ή τις απέκλειαν;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Bλακειες.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:48 εχουν αρχισει και διαδιδονται τωρα και φημες οτι και ο μπρο ο φιλολογος εχει παρενοχλησει παιδακια οταν ηταν καθηγητης στο αρσακειο
Ο μπρο ειναι ωραιος εμφανισιακα και παντα ειχε απειρες ΜΟΥΝΑΡΕΣ στα ποδια του.
Γυναικας ειναι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- alekhine
καλα ουτε κι εγω τα πολυπιστευω αλλα το αν ειναι ωραιος η γυναικας ειναι ασχετοDaje έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:56Bλακειες.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:48 εχουν αρχισει και διαδιδονται τωρα και φημες οτι και ο μπρο ο φιλολογος εχει παρενοχλησει παιδακια οταν ηταν καθηγητης στο αρσακειο
Γυναικας ειναι.
το θεμα ειναι αν πηγε να κολλησει σε καμια μαθητριουλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κατα τη γνωμη μου το αντιθετο εχει γινει.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:59καλα ουτε κι εγω τα πολυπιστευω αλλα το αν ειναι ωραιος η γυναικας ειναι ασχετοDaje έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:56Bλακειες.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:48 εχουν αρχισει και διαδιδονται τωρα και φημες οτι και ο μπρο ο φιλολογος εχει παρενοχλησει παιδακια οταν ηταν καθηγητης στο αρσακειο
Γυναικας ειναι.
Μου φαινεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να του την πεφτουν οι μαθητριες.
Πιτσιρικας (εννοω 20-30) ηταν πολυ δυνατος.
- alekhine
δεν έχει σημασία αν την έπεσε η αν του την πέσανεDaje έγραψε: 07 Φεβ 2021, 12:37Κατα τη γνωμη μου το αντιθετο εχει γινει.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:59καλα ουτε κι εγω τα πολυπιστευω αλλα το αν ειναι ωραιος η γυναικας ειναι ασχετοDaje έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:56
Bλακειες.
Γυναικας ειναι.
μιλάμε για ανήλικα
Δεν ξερω τι εχει γινει.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 13:37δεν έχει σημασία αν την έπεσε η αν του την πέσανεDaje έγραψε: 07 Φεβ 2021, 12:37Κατα τη γνωμη μου το αντιθετο εχει γινει.alekhine έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:59
καλα ουτε κι εγω τα πολυπιστευω αλλα το αν ειναι ωραιος η γυναικας ειναι ασχετο
μιλάμε για ανήλικα
Το μονο που ξερω ειναι οτι απο μικρος που ηταν ειχε μεγαλη επιτυχια στις γυναικες, οι οποιες του την επεφταν συνεχως.
Αρα, συνειρμικα, δεν μου φαινεται περιεργο να τον εχουν ερωτευτει παρα πολλες μαθητριες του και ορισμενες απ'αυτες να πλαθουν στο μυαλο τους τωρα ιστοριες περιεργες...
Οπως, βεβαια, δεν αποκλειω να τους την εχει πεσει και εκεινος.
Γενικα, απο ενα σημειο και περα, εχει αρχισει να γινεται γελοια αυτη η ιστορια με τις καταγγελιες.
- Υδράργυρος
Σε ολες τις θεσεις κλειδια εχουν προωθησει ατομα εκβιασιμα
Ελλας ελληνων εκβιασιμων
Ελλας ελληνων εκβιασιμων
Mεγάλο ΝΟΥΜΕΡΟ εχω ακούσει τα χειρότερα για αυτον!!!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Φεβ 2021, 07:02 Λιγδιαρης Ο
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τελικά, ο Χίος επιβεβαιώνεται μάλλον...
https://www.protagon.gr/epikairotita/i- ... 4342222224
Αν βγάζεις πεντοχίλιαρο το επεισόδιο δεν σε πειράζει που σε χούφτωσε ή σου κατούρησε των νιπτήρα.Prepon έγραψε: 07 Φεβ 2021, 11:51 Τουλάχιστον εμπεδωσαμε όλοι για ποιο λόγο δεν θέλαν οι μπαμπάδες τα κοριτσάκια τους να γίνουν ηθοποιοί και λέγανε δε θα μου γίνεις πτνα;
Όλα τα καταπίνεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
ε οχι δεν μπορω να το πιστεψω!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Φεβ 2021, 23:10 Τελικά, ο Χίος επιβεβαιώνεται μάλλον...
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Aprilianos
πάντα πρωτοπορο το ΚΕΦΙΜ
"Στον Δημήτρη Λιγνάδη απονέμει το ΚΕΦίΜ το φετινό βραβείο Προμηθέας του “Καλλιτέχνη της χρονιάς”

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε επί σειρά ετών στο Τμήμα Θεάτρου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο Ναύπλιο, σε δραματικές σχολές (Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου, Ίασμος, Θέατρο των Αλλαγών κ.ά.).
Διετέλεσε Διευθυντής της Νέας Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και αναπληρωτής Διευθυντής στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ την περίοδο 2014-15 ήταν Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Θέατρο Πάνθεον.
Υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος του θεατρικού ομίλου στα Αρσάκεια Σχολεία και στο Κολλέγιο Ψυχικού.
https://www.kefim.org/dimitris-lignadis ... -chronias/
"Στον Δημήτρη Λιγνάδη απονέμει το ΚΕΦίΜ το φετινό βραβείο Προμηθέας του “Καλλιτέχνη της χρονιάς”

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε επί σειρά ετών στο Τμήμα Θεάτρου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο Ναύπλιο, σε δραματικές σχολές (Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου, Ίασμος, Θέατρο των Αλλαγών κ.ά.).
Διετέλεσε Διευθυντής της Νέας Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και αναπληρωτής Διευθυντής στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ την περίοδο 2014-15 ήταν Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Θέατρο Πάνθεον.
Υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος του θεατρικού ομίλου στα Αρσάκεια Σχολεία και στο Κολλέγιο Ψυχικού.
https://www.kefim.org/dimitris-lignadis ... -chronias/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 08 Φεβ 2021, 06:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση