Κόπηκαν.Για καλό ή για κακό θα περιμένουν τη Φάιζερ ή ένα από τα άλλα εμβόλια.hellegennes έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:38 Για τους άνω των 65 και κάτω των 70 τι γίνεται; Γιατί μου έχει πρήξει τα αρχίδια ο πατέρας μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- hellegennes
Συνήθως η δουλειά των φαρμάκων είναι να αποτρέπουν την βαριά ασθένεια και τον θάνατο και η δουλειά των εμβολίων να αποτρέπουν την μετάδοση. Αν ένα εμβόλιο δεν αποτρέπει την μετάδοση, δεν είναι αποδοτικό. Εξάλλου στατιστικά για 95% αποδοτικότητα στην αποτροπή μετάδοσης έδωσε, τι δεν υποσχέθηκε και σαχλαμπούχλες;GoBack έγραψε: 05 Φεβ 2021, 22:59 Οι θανατοι πεφτουν ομως,εξαλλου ο κτηνιατρος δεν υποσχεθηκε οτι δεν θα μεταδιδουν οσοι εμβολιαστουν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, περιίπταται στην χώρα και ψάχνει ποιος δεν έχει εμβολιαστεί για να κολλήσει αυτόν. Γι' αυτόν δεν φαίνεται η επίδραση. Είναι πονηρός ο ιός.Leporello έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:05Μεταξύ των εμβολιασμένων θερίζει;hellegennes έγραψε: 05 Φεβ 2021, 22:06Ούτε τα ίδια αποτελέσματα έβγαλε ούτε είναι το ίδιο πράγμα. Ούτε οι αριθμοί επαληθεύουν τίποτα. Θερίζει ο ιός στο Ισραήλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
https://twitter.com/dvir_a/status/1357653031018508290
Πραγματικη αναλυση για την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων στο Ισραηλ για οποιον εχει ορεξη,οχι καφενειακη του τυπου δεν πεφτουν τα κρουσματα=βαλτε φυλακη τον Μπουρλα.
Πραγματικη αναλυση για την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων στο Ισραηλ για οποιον εχει ορεξη,οχι καφενειακη του τυπου δεν πεφτουν τα κρουσματα=βαλτε φυλακη τον Μπουρλα.
- hellegennes
Από το 75% ως 95% είναι τεράστια απόσταση και αυτό όχι σε πραγματικές συνθήκες, γιατί είναι σε λοκντάουν.
Προς το παρόν δεν φαίνεται ούτε το 75% να μεταφράζεται σε πραγματική επίδραση. Από την μια είναι λογικό, γιατί αυτή η ανάλυση βασίζεται αποκλειστικά σε ανίχνευση συμπτωματικών. Δηλαδή στον πληθυσμό που εμβολιάστηκε μετράνε σαν μολύνσεις μόνο όσους έχουν συμπτώματα, όχι με τυχαία ή συστηματική δειγματοληψία.
Πραγματική ανάλυση my ass. Στα χαρτιά μπορεί να δείχνει ό,τι θέλει, προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται να έχει ουσιώδη επίδραση στην εξέλιξη της επιδημίας στο Ισραήλ.
Προς το παρόν δεν φαίνεται ούτε το 75% να μεταφράζεται σε πραγματική επίδραση. Από την μια είναι λογικό, γιατί αυτή η ανάλυση βασίζεται αποκλειστικά σε ανίχνευση συμπτωματικών. Δηλαδή στον πληθυσμό που εμβολιάστηκε μετράνε σαν μολύνσεις μόνο όσους έχουν συμπτώματα, όχι με τυχαία ή συστηματική δειγματοληψία.
Πραγματική ανάλυση my ass. Στα χαρτιά μπορεί να δείχνει ό,τι θέλει, προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται να έχει ουσιώδη επίδραση στην εξέλιξη της επιδημίας στο Ισραήλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Ξαναλέω πως το Ισραήλ είχε death rate κατω του 1% από τον Αύγουστο του 2020. Από τέλη Σεπτέμβρη είχε πέσει στο ~0.8, δηλαδή περίπου όσο είναι κ σήμερα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπορεί να μας συμφέρει αυτό για να πάρουμε μεγαλύτερη ποσότητα πιο γρήγορα.
- Dwarven Blacksmith
Η απόφαση της Ινδίας έχει την οσμή προστατευτισμού. Θέλανε λέει να έχει γίνει και τοπική έρευνα σε Ινδούς.
Στην πραγματικότητα το εμβόλιο Pfizer με την τιμή που έχει δεν θα το έπαιρνε η Ινδία σε σημαντικές ποσότητες έτσι κι αλλιώς.
Στην πραγματικότητα το εμβόλιο Pfizer με την τιμή που έχει δεν θα το έπαιρνε η Ινδία σε σημαντικές ποσότητες έτσι κι αλλιώς.
- Green Dragon
Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη. Πόσο θ' αργήσουν να φανούν ξεκάθαρα τα αποτελέσματα στο Ισραήλ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:13 Η απόφαση της Ινδίας έχει την οσμή προστατευτισμού. Θέλανε λέει να έχει γίνει και τοπική έρευνα σε Ινδούς.
Αν δεν λανθάνω όλοι οι εμβολιασμοί εκεί μέχρι στιγμής έχουν γίνει με το συγκεκριμένο.
- Dwarven Blacksmith
Ποια πράξη, η πράξη είναι ότι δεν αδειοδοτήθηκε, το σκεπτικό τους το γράφουν και δεν φταίει ότι δεν τους έπεισε η έρευνα.Green Dragon έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:14Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη. Πόσο θ' αργήσουν να φανούν ξεκάθαρα τα αποτελέσματα στο Ισραήλ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:13 Η απόφαση της Ινδίας έχει την οσμή προστατευτισμού. Θέλανε λέει να έχει γίνει και τοπική έρευνα σε Ινδούς.
Αν δεν λανθάνω όλοι οι εμβολιασμοί εκεί μέχρι στιγμής έχουν γίνει με το συγκεκριμένο.
Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω για το Ισραήλ. Οι πιο πολλοί λένε ότι φαίνονται ήδη τα αποτελέσματα. Πιστεύω σε 2-3 βδομάδες θα έχουν πάει κοντά στο μηδέν οι νεοεισαχθέντες στους 60+ και θα είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς ότι ήταν τυχαίο.
- Green Dragon
Εννοώ τι θα γίνει στην πράξη από την χρήση του εμβολίου, πχ στο Ισραήλ, άσχετα με την άρνηση της Ινδίας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:31 Ποια πράξη, η πράξη είναι ότι δεν αδειοδοτήθηκε, το σκεπτικό τους το γράφουν και δεν φταίει ότι δεν τους έπεισε η έρευνα.
Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω για το Ισραήλ. Οι πιο πολλοί λένε ότι φαίνονται ήδη τα αποτελέσματα. Πιστεύω σε 2-3 βδομάδες θα έχουν πάει κοντά στο μηδέν οι νεοεισαχθέντες στους 60+ και θα είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς ότι ήταν τυχαίο.
- hellegennes
Μακάρι, αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:31 Πιστεύω σε 2-3 βδομάδες θα έχουν πάει κοντά στο μηδέν οι νεοεισαχθέντες στους 60+ και θα είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς ότι ήταν τυχαίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Η φωνή της Αληθειας
Πιστοποιητικό εμβολιασμού σχεδιάζει να εισάγει η κυβέρνηση της Αυστραλίας για την επιστροφή στην κανονικότητα, μια επιλογή που έχει δεχθεί επικρίσεις από αρκετούς και τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν βρίσκει σύμφωνους και τους 27 της Ε.Ε.
Ο ...υπουργός κυβερνητικών υπηρεσιών της Αυστραλίας, Στιούαρτ Ρόμπερτ δήλωσε ότι μια δήλωση ιστορικού ανοσοποίησης, διαθέσιμη μέσω των κυβερνητικών ιστότοπων και εφαρμογών MyGov ή Medicare, θα αποτελεί απόδειξη της κατάστασης ανοσοποίησης έναντι της Covid-19. Έντυπες βεβαιώσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες.
Την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον είπε ότι αν και τα εμβόλια κατά του Covid είναι σε μεγάλο βαθμό εθελοντικά, ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να κάνουν. Οι ακριβείς λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, μεταδίδει ο Guardian.
Ενώσεις εργοδοτών, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Μικρών Επιχειρήσεων της Αυστραλίας, ζήτησαν σαφήνεια σχετικά με το εάν μπορούν να απαιτήσουν από τους υπαλλήλους να κάνουν εμβόλιο, αφού αρκετοί ειδικοί στο εργασιακό δίκαιο ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσαν.
Η εμβολιαστική εκστρατεία στην Αυστραλία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες κι ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η ανοσοποίηση δεν θα είναι υποχρεωτική, ίσως υπάρξουν απαιτήσεις εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα.
Η Νότια Αυσταλία εξετάζει εξάλλου να επιβάλει ένα επιπλέον διαγνωστικό τεστ κορονοϊού για τους Αυστραλούς που επιστρέφουν στη χώρα, μετέδωσε η αυστραλιανή υπηρεσία του Associated Press.
Μέχρι τώρα όσοι μπαίνουν σε καραντίνα υποβάλλονται σε τεστ την πρώτη ημέρα, την πέμπτη και τη δωδέκατη, αλλά οι αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας (με πρωτεύουσα το Σίδνεϊ) συστήνει τεστ και τη 16η ημέρα.
Σήμερα ήταν η τρίτη συνεχόμενη ημέρα χωρίς εγχώρια κρούσματα στην Αυστραλία.
Ο ...υπουργός κυβερνητικών υπηρεσιών της Αυστραλίας, Στιούαρτ Ρόμπερτ δήλωσε ότι μια δήλωση ιστορικού ανοσοποίησης, διαθέσιμη μέσω των κυβερνητικών ιστότοπων και εφαρμογών MyGov ή Medicare, θα αποτελεί απόδειξη της κατάστασης ανοσοποίησης έναντι της Covid-19. Έντυπες βεβαιώσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες.
Την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον είπε ότι αν και τα εμβόλια κατά του Covid είναι σε μεγάλο βαθμό εθελοντικά, ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να κάνουν. Οι ακριβείς λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, μεταδίδει ο Guardian.
Ενώσεις εργοδοτών, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Μικρών Επιχειρήσεων της Αυστραλίας, ζήτησαν σαφήνεια σχετικά με το εάν μπορούν να απαιτήσουν από τους υπαλλήλους να κάνουν εμβόλιο, αφού αρκετοί ειδικοί στο εργασιακό δίκαιο ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσαν.
Η εμβολιαστική εκστρατεία στην Αυστραλία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες κι ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η ανοσοποίηση δεν θα είναι υποχρεωτική, ίσως υπάρξουν απαιτήσεις εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα.
Η Νότια Αυσταλία εξετάζει εξάλλου να επιβάλει ένα επιπλέον διαγνωστικό τεστ κορονοϊού για τους Αυστραλούς που επιστρέφουν στη χώρα, μετέδωσε η αυστραλιανή υπηρεσία του Associated Press.
Μέχρι τώρα όσοι μπαίνουν σε καραντίνα υποβάλλονται σε τεστ την πρώτη ημέρα, την πέμπτη και τη δωδέκατη, αλλά οι αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας (με πρωτεύουσα το Σίδνεϊ) συστήνει τεστ και τη 16η ημέρα.
Σήμερα ήταν η τρίτη συνεχόμενη ημέρα χωρίς εγχώρια κρούσματα στην Αυστραλία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις