Δίκιο έχεις σε αυτό.Cecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:23Αντ'αυτού, έχει βγει, όμως, η κάθε πικραμένη κομμένη να κλαίγεται που την έκοψε ο Λιγνάδης στις εξετάσεις. Δηλαδή κάντε το εικόνα τώρα, σε κάθε μάθημα που κοβόμασταν, να βγαίναμε στα τουίτερ και να κλαιγόμαστε για το κόψιμο με ύφος "να σας πω εγω για το ήθος του Ταδε που με έκοψε στη περιβαλλοντική μηχανική, γιατί υπολόγισα λάθος την ταχύτητα καθίζησης στη δεξαμενή".Maspoli έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:17 Μέχρι στιγμής πάντως δε φαίνεται να υπάρχει αγωγη/μήνυση εναντίον του για το συγκεκριμένο ζήτημα.![]()
Δηλαδή, αυτή η εξευτελιστική αναπαραγωγή της όποιας μπούρδας, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φιλτράρεται από τα μέσα, έλεος πια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
Όταν κάποιοι ζητούσαν να ανοίξουν τα στόματα να μιλάνε , πριν από κάποιες ημέρες τι ακριβώς εννοούσαν ;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 14:15Προσωπικώς, όταν διαβάζω "ανεπίσημη" καταγγελία καταλαβαίνω ότι κάπου, κάποιος κατήγγειλε κάποιον άλλον στα μμε, στα σοσιαλμίντια ή σε κάποιον φορέα.
Όταν δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο από το πότε, που, ποιος, πως, τότε δεν είναι καταγγελία αλλά απλό κουτσομπολιό.
Μπορεί να υπάρχουν στο απλό κουτσομπολιό αληθή στοιχεία; Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι.
Μπορεί να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Όχι.
Αλλά μπορεί κάποιοι να θεωρούν πυρκαγιά ακόμη και το άναμμα ενός σπίρτου.
Γενικώς, κάποια στιγμή πρέπει να διαχωρίσουμε τα πολιτικά κουτσομπολιά από τις καταγγελίες.
Κι αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι ο χειρισμός της Μενδώνη στο θέμα, γιατί αυτή είναι υπουργός πολιτισμού.
Το τι λέει η κάθε Ακρίτα, δεν μ' ενδιαφέρει γιατί δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο που να τη θεωρώ σημαντικό πρόσωπο στο οτιδήποτε έχει κάνει μέχρι σήμερα.
Υπάρχουν θεσμικές ψωνάρες; Σαφώς ναι.
Αυτή δεν είναι ούτε καν θεσμική. Μια ακόμη ψωνισμένη κυριούλα που την έχει δει Τσόμσκι, είναι.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο λιγναδης εστειλε επιστολη στο news247 για το θεμα του αδερφου του
Σε απάντηση χθεσινού δημοσιεύματος της κας Έλενας Ακρίτα σχετικά με την πρόσληψη του κ. Γιάννη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο, κρίνω απαραίτητο να επισημάνω τα εξής, ώστε να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, ούτε για τα πρόσωπα, ούτε κυρίως για το ίδιο το Εθνικό Θέατρο:
1. Ο κ. Γιάννης Λιγνάδης, εκτός από αδελφός μου, είναι εκπαιδευτικός, κλασικός φιλόλογος και δρ. Θεατρολογίας στο επιστημονικό πεδίο του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος (Τραγωδία 5ος αιώνας). Έχει εργαστεί, επίσης, σε Δραματικές Σχολές καθώς και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Με βάση αυτή του την επαγγελματική ειδίκευση και ακαδημαϊκή γνώση προσελήφθη με σύμβαση ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας ως επιστημονικός συνεργάτης, εντασσόμενος στο τμήμα Δραματολογίου. Η πρόσληψη αυτή στόχευε στο να μπορεί να εποπτεύει -επιστημονικά- τη λειτουργία της Ερευνητικής Σκηνής για το αρχαίο δράμα και να οργανώνει τις δραστηριότητές της, που αφορούν στη σύνδεση ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου, πεδίο δηλαδή για το οποίο έχει τη σχετική γνώση και επάρκεια.
Οι αρμοδιότητες αυτές έχουν κατά τη γνώμη μου βαρύνουσα σημασία για τη δράση μιας τέτοιας σκηνής και απαιτούν συνδυασμό ικανοτήτων, τις οποίες ο κ. Λιγνάδης αποδεδειγμένα από την πορεία του διαθέτει.
2. Με δεδομένο ότι βάσει των παραπάνω ο κ. Γιάννης Λιγνάδης είχε ως αρμοδιότητα –εκτός των άλλων- να σχεδιάζει, οργανώνει και να συντονίζει τις συζητήσεις με το κοινό (με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά) που θα ακολουθούν τις παραστάσεις της Ερευνητικής Σκηνής και λαμβάνοντας υπόψη και σχετικές εισηγήσεις της διοικητικής και της νομικής υπηρεσίας, επελέγη η πρόσληψή του να γίνει με την ιδιότητα του «ηθοποιού». Ο τύπος αυτής της σύμβασης συνεπάγεται σημαντικά χαμηλότερο κόστος για το Εθνικό Θέατρο.
Συγκεκριμένα: Αντίθετα με τις αποδοχές που θα προβλέπονταν για τον κ. Γιάννη Λιγνάδη, αν, βάσει των τυπικών προσόντων του, εντασσόταν στην ισχύουσα μισθολογική κλίμακα, μέσω της οποίας θα λάμβανε το ποσό των 2.204 ευρώ, με την επιλογή που έγινε το κόστος διαμορφώθηκε σε 1.705 ευρώ. Και φυσικά, σε καμία περίπτωση η σύμβαση αυτή δεν θα καταλάμβανε τη θέση ενός συμβολαίου ηθοποιού από τα συμφωνημένα στη Συλλογική Σύμβαση.
3. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να αφήνεται οποιαδήποτε υπόνοια αδιαφάνειας και εν κρυπτώ ενεργειών, όταν υπάρχουν εισηγήσεις αρμοδίων υπηρεσιών και όλες οι συμβάσεις του Εθνικού Θεάτρου αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αποφάσισε ο κυρ-Στέφανος να πάει σε all out war με Λιγνάδη:
Κάποτε όντως είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του χωρίς η υποθεση να προχωρήσει αστυνομικά και δικαστικά.
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... htike/AMP/

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... htike/AMP/
Στη συνέντευξη αυτή είχε μαλιστα φωτογραφηθεί κατά τον ακόλουθο τρόποΣτην επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του, το 2002, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στο Down Town. Aγνωστος είχε μαχαιρώσει στην πλάτη τον ηθοποιό και σκηνοθέτη ο οποίος κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του.
«Πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος. Ξαφνικά κατάλαβα ότι άνθρωποι της γειτονιάς που δεν τους έδινα καμία σημασία, είχαν μαζευτεί γύρω μου και μου φάνηκαν πολύ όμορφοι. Βυθιζόμουν στον θάνατο και τους έβλεπα: ήταν ωραίοι, παντού γύρω μου υπήρχαν ωραία χρώματα. Τελικά γλίτωσα γιατί είχα τεράστια θέληση να ζήσω. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες γι αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που κάποιος ίσως ήθελε να ακούσει, ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου. Με το που βγήκα από την Εντατική πήγα σε έναν θάλαμο του νοσοκομείου Σωτηρία. Εξω από το παράθυρο είδα ένα δέντρο και είπα: ''Τι ωραίο χρώμα που είναι το πράσινο, τι ωραία που είναι η ζωή''», δήλωσε.

- Aprilianos
«Καρφιά» από Σαββάτη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήμουν πολύ ηθική»
Την έκοψε στις εξετάσεις του υπουργείου Πολιτισμού, επειδή, όπως της είπε, του φάνηκε πολύ ηθική για τον χώρο του θεάτρου!
Περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά τις φήμες περί απομάκρυνσης του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και τη διάψευσή τους που ακολούθησε, η Τέτα Σαββάτη έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη πριν από χρόνια, όταν άρχιζε την καλλιτεχνική πορεία της.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά», πόσταρε στο facebook μια φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη από διαδικτυακό δημοσίευμα που έκανε λόγο για «αιφνιδιαστική αποπομπή του» από την πρώτη κρατική σκηνή της χώρας, «στο πλαίσιο καταγγελιών που έρχονται στο φως», και στράφηκε εναντίον του με το ακόλουθο σχόλιο: «Ο “κύριος” που βλέπετε, όταν είχα πάει να δώσω εξετάσεις για το υπουργείο Πολιτισμού, με είχε κόψει λέγοντάς μου πως είμαι πολύ ηθική για το θέατρο».

Σημειώνεται ότι οι φήμες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί εκτός Εθνικού άρχισαν το μεσημέρι της Τρίτης από μια ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook, στην οποία έγραψε πως η Λίνα Μενδώνη φέρεται ότι ζήτησε την παραίτηση του ηθοποιού από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, χωρίς ν’ αναφέρει τον λόγο. Το σούσουρο που δημιουργήθηκε προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου, το οποίο διέψευσε τις πληροφορίες της κυρίας Ακρίτα.
Το ίδιο απόγευμα ο Δημήτρης Λιγνάδης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως», ενώ τόνισε: «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου».
Τέλος, χθες το πρωί η Λίνα Μενδώνη ανέφερε σε τηλεοπτική εμφάνισή της ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες εναντίον του. «Οταν δεν υπάρχουν, μη δημιουργούμε πλαίσιο ανθρωποφαγίας, που δεν στέκει σε κράτος δικαίου. Αν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες, οφείλουμε να παρέμβουμε, όχι όμως σε φήμες και συζητήσεις στα social media» είπε.
https://www.newsbreak.gr/lifestyle/1667 ... ia-lignadi
Την έκοψε στις εξετάσεις του υπουργείου Πολιτισμού, επειδή, όπως της είπε, του φάνηκε πολύ ηθική για τον χώρο του θεάτρου!
Περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά τις φήμες περί απομάκρυνσης του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και τη διάψευσή τους που ακολούθησε, η Τέτα Σαββάτη έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη πριν από χρόνια, όταν άρχιζε την καλλιτεχνική πορεία της.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά», πόσταρε στο facebook μια φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη από διαδικτυακό δημοσίευμα που έκανε λόγο για «αιφνιδιαστική αποπομπή του» από την πρώτη κρατική σκηνή της χώρας, «στο πλαίσιο καταγγελιών που έρχονται στο φως», και στράφηκε εναντίον του με το ακόλουθο σχόλιο: «Ο “κύριος” που βλέπετε, όταν είχα πάει να δώσω εξετάσεις για το υπουργείο Πολιτισμού, με είχε κόψει λέγοντάς μου πως είμαι πολύ ηθική για το θέατρο».

Σημειώνεται ότι οι φήμες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί εκτός Εθνικού άρχισαν το μεσημέρι της Τρίτης από μια ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook, στην οποία έγραψε πως η Λίνα Μενδώνη φέρεται ότι ζήτησε την παραίτηση του ηθοποιού από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, χωρίς ν’ αναφέρει τον λόγο. Το σούσουρο που δημιουργήθηκε προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου, το οποίο διέψευσε τις πληροφορίες της κυρίας Ακρίτα.
Το ίδιο απόγευμα ο Δημήτρης Λιγνάδης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως», ενώ τόνισε: «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου».
Τέλος, χθες το πρωί η Λίνα Μενδώνη ανέφερε σε τηλεοπτική εμφάνισή της ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες εναντίον του. «Οταν δεν υπάρχουν, μη δημιουργούμε πλαίσιο ανθρωποφαγίας, που δεν στέκει σε κράτος δικαίου. Αν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες, οφείλουμε να παρέμβουμε, όχι όμως σε φήμες και συζητήσεις στα social media» είπε.
https://www.newsbreak.gr/lifestyle/1667 ... ia-lignadi
Ωραία λεφτά παιρνει παντως ο... Επιστημονικός υπευθυνος του τομέα αρχαίας τραγωδίας κρατικού φορέα που δε θα έπρεπε να υπαρχει..τι λεφτα τρώγονται σ'αυτή τη χώρα δεν λεγεται
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παραιτηθηκε ο Λιγναδης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού το λέει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα πέσει χοντρή μάχαιρα, θα πάει κόσμος φυλακή, παιδιά. Και όσοι δεν πάνε, θα πάθουν μεγάλες ζημιές. Είναι σφιχτά τα πράγματα.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Καλύτερα να αρχίσουν να ξεβρωμίζουν οι κλάδοι ένας ένας. Άλλωστε, ένα σωρό ταλαντούχοι είναι στα σπίτια τους, χωρίς δουλειές, για να δουλεύουν οι ίδιοι 5-6 κοντά 40 χρόνια. Ελπίζω να μεταφερθεί και στους υπόλοιπους κλάδους σύντομα το όλο θέμα, μπας και γραφτεί κάνας σοβαρός κώδικας δεοντολογίας αν μη τί άλλο.Cavaliere έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:51 Θα πέσει χοντρή μάχαιρα, θα πάει κόσμος φυλακή, παιδιά. Και όσοι δεν πάνε, θα πάθουν μεγάλες ζημιές. Είναι σφιχτά τα πράγματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση