Να μπουμε εμεις μέσα να βγει ο ΛουκάςYochanan έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:13Kατανοητό, σκληρό αλλα δίκαιο. Πάντως το πρόβλήμα του δυσανάλογα μεγάλου αριθμού αριστερών σε σχέση με το διαθέσιμο χώρο στις φυλακές είχε ανακύψει και παλιότερα IIRC. Δε ξέρω πώς ακριβώς λύθηκε τότε αλλα καλό θα ήταν να το κοιτάζαμε.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:27 είναι δολοφονική συμπεριφορά και θα έπρεπε να τιμωρείται με πρόστιμο ΚΑΙ φυλάκιση/εναλλακτική ποινή. 5000 στον καθένα και έναν χρόνο κοινωνική υπηρεσία (γιατί δεν χωράνε όλοι στις φυλακές).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η ασυδοσία της αριστεράς
Re: η ασυδοσία της αριστεράς
λέγε, λέγε όμως ξεράθηκε η γλωσσίτσα σου κακομοιρε. πάρε δω πχιες να δροσιστείςFluffy έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:18Να μπουμε εμεις μέσα να βγει ο ΛουκάςYochanan έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:13 Kατανοητό, σκληρό αλλα δίκαιο. Πάντως το πρόβλήμα του δυσανάλογα μεγάλου αριθμού αριστερών σε σχέση με το διαθέσιμο χώρο στις φυλακές είχε ανακύψει και παλιότερα IIRC. Δε ξέρω πώς ακριβώς λύθηκε τότε αλλα καλό θα ήταν να το κοιτάζαμε.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
Το άνοιγμα των σχολείων, λένε τα ζώα, όταν κάνουν διαδηλώσεις πιασμένοι αγκαζέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακούμε. Αυτό που δείχνει όμως η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι μια απλή συγκέντρωση. Αυτοί είναι πακτωμένοι σα σαρδέλες. Μην υποστηρίζεις μια προφανή ανοησία.Fluffy έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:42 Ακούστε και κανεναν επιστήμονα
καλό είναι και το φορουμ να λετε την παρολα σας, οκ. Αλλά...
- hellegennes
Τι ακούς, μωρέ κι εσύ; Την βουλεύτρια που υπερασπίζεται την αποτυχία του κόμματός της να μαζέψει τις διαδηλώσεις που οδήγησαν στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους;ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:34Ακούμε. Αυτό που δείχνει όμως η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι μια απλή συγκέντρωση. Αυτοί είναι πακτωμένοι σα σαρδέλες. Μην υποστηρίζεις μια προφανή ανοησία.Fluffy έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:42 Ακούστε και κανεναν επιστήμονα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκ καταλαβαίνεις ότι κυριολεκτικά εσείς δεν δικαιούσθε να μιλάτε για κρούσματα;
στα ΜΜΜ γίνεται της πουτάνας κι εσείς κάνετε ΑΚΟΜΑ χειρότερα, γιατί τουλάχιστον στα ΜΜΜ δεν υπάρχει επιλογή
εσείς όμως ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να κάνετε συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
...μα ..είναι επιστήμοναςhellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:36Τι ακούς, μωρέ κι εσύ; Την βουλεύτρια που υπερασπίζεται την αποτυχία του κόμματός της να μαζέψει τις διαδηλώσεις που οδήγησαν στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους;ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:34Ακούμε. Αυτό που δείχνει όμως η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι μια απλή συγκέντρωση. Αυτοί είναι πακτωμένοι σα σαρδέλες. Μην υποστηρίζεις μια προφανή ανοησία.Fluffy έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:42 Ακούστε και κανεναν επιστήμονα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτό ξαναπές το. Είναι κάπως ενοχλητικό το παιχνιδάκι της κυβέρνησης που αφήνει τάχα δήθεν να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις ώστε να έχει κάποιον να κατηγορήσει μόλις αυξηθούν τα κρούσματα.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:36 Την βουλεύτρια που υπερασπίζεται την αποτυχία του κόμματός της να μαζέψει τις διαδηλώσεις που οδήγησαν στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους;
Έπρεπε να απαγορευτούν και να τηρείται αυτό με όποιο κόστος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μήπως για να μαντρώσουν τους άλλους, μη λακίσουν σιγά-σιγά;ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:09Υπάρχει κάποιος λόγος που στριμώχνονται και περπατάνε αγκαζέ; Το να θέλουν να διαδηλώσουν το καταλαβαίνω. Το να κάνουν τις συνθήκες όσο το δυνατόν χειρότερες όχι.
.
- hellegennes
Στην Κίνα και στο Βιετνάμ, που αναμασάει ο Fluffy, απλά θα τους πυροβολούσαν όλους εν ψυχρώ.ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:41Αυτό ξαναπές το. Είναι κάπως ενοχλητικό το παιχνιδάκι της κυβέρνησης που αφήνει τάχα δήθεν να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις ώστε να έχει κάποιον να κατηγορήσει μόλις αυξηθούν τα κρούσματα.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:36 Την βουλεύτρια που υπερασπίζεται την αποτυχία του κόμματός της να μαζέψει τις διαδηλώσεις που οδήγησαν στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους;
Έπρεπε να απαγορευτούν και να τηρείται αυτό με όποιο κόστος.
Είναι σουρεαλισμός που υπερασπίζονται το δικαίωμα των αρχιδιών να κάνουν διαδήλωση εν μέσω πανδημίας και ταυτόχρονα να δείχνουν απολυταρχικές χώρες ως παράδειγμα μίμησης. Δεν λέω αντιφατικό, γιατί υπερβαίνει τα όρια της αντίφασης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Στην Κίνα και στο Βιετνάμ, θα είχε αναπτυχθεί η κουλτούρα ώστε να μη βγουν εξαρχής.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:44 Στην Κίνα και στο Βιετνάμ, που αναμασάει ο Fluffy, απλά θα τους πυροβολούσαν όλους εν ψυχρώ.
- Παλαιοελλαδίτης
Ειλικρινά περιμένατε κάτι διαφορετικό από τέτοια άτομα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:35Vasilis_Kotsampasis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:33 Ε Σε πιάνει μια αηδία
https://mobile.twitter.com/manast90/sta ... 7082959884![]()
![]()
![]()
Όχι ρε μλκα
βουρ για το μουσείο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 296 Προβολές