!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Leporello έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:13
πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:39Μάλλον μου κληρώνει η μπακατέλα της Άστρα Ζένεκα. :fp: Μόλις είπε η τηλεόραση ότι η επιτροπή εμβολιασμού μετά το κράξιμο από τις άλλες χώρες για τους άνω των 65 αποφάσισε να μη δώσει σε αυτές τις ηλικίες το εμβόλιο αυτό και θα ανοίξει μόλις φθάσει την πλατφόρμα των ετών 60-64.
Φυσικά όποιος δεν το πάρει χάνει τη σειρά του και θα πρέπει να περιμένει,δεν ξέρω και εγώ πότε.
Εκεί είμαι κι'εγώ. Μόνο που σε συνδιασμό με φυσική ανοσία, είναι πιθανόν να με πιάσει καλύτερα. Μόνη ελπίδα να μπεί όριο στην μπακατέλα τα 55, όπως στην Ιταλία.
Θα προτιμούσα κάτω των 35...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 05:02 :P :P :P

Οχτώ κρούσματα κορωνοΐου διαπιστώθηκαν στο νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα που έχει μετατραπεί σε κλινική αναφοράς Covid.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος ενός εκ των οχτώ κρουσμάτων εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο άλλο νοσοκομείο της Πάτρας, τον Άγιο Ανδρέα, και νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι οι οχτώ υγειονομικοί είχαν μεν εμβολιαστεί, και με τις δύο δόσεις, αλλά ο οργανισμός τους δεν είχε προλάβει να αναπτύξει αντισώματα.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/patra-ox ... u-tou-riou

.
Αλλού αναφέρεται ότι είχαν κάνει μόνο την μία και μάλιστα πριν 10 μέρες μόλις.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:55
Καdy έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:46 εκεινη η νοσηλευτρια που λιποθυμησε στις ηπα μετα το εμβολιο ον καμερα τι εγινε?που εξαφανιστηκε?
Που την εψαξες;
Εικόνα
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Green Dragon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:28
Leporello έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:13
πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:39Μάλλον μου κληρώνει η μπακατέλα της Άστρα Ζένεκα. :fp: Μόλις είπε η τηλεόραση ότι η επιτροπή εμβολιασμού μετά το κράξιμο από τις άλλες χώρες για τους άνω των 65 αποφάσισε να μη δώσει σε αυτές τις ηλικίες το εμβόλιο αυτό και θα ανοίξει μόλις φθάσει την πλατφόρμα των ετών 60-64.
Φυσικά όποιος δεν το πάρει χάνει τη σειρά του και θα πρέπει να περιμένει,δεν ξέρω και εγώ πότε.
Εκεί είμαι κι'εγώ. Μόνο που σε συνδιασμό με φυσική ανοσία, είναι πιθανόν να με πιάσει καλύτερα. Μόνη ελπίδα να μπεί όριο στην μπακατέλα τα 55, όπως στην Ιταλία.
Πάρε της ΑΖ σήμερα και κάνεις κανά άλλο μετά για μπούστερ... Φιζερ, Μοντέρνα, ο,τι θες.

Αυτό μας λένε σήμερα οι επιστήμονες οτι είναι η πιο καλή λύση.
Βασικά είσαι τυχερός αν το πρώτο που κάνεις είναι ΑσταΖενέγκα, πάει με όλα...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Green Dragon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:28
Μ' αρέσει που λέτε μπακατέλα το εμβόλιο της ΑΖ και έχετε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στο εμβόλιο της Pfizer που μέχρι τώρα στο Ισραήλ δεν φαίνεται να έχει κάνει απολύτως τίποτα και με την πλειονότητα των 65+ να έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου και παρότι η χώρα είναι σε καθολικό λοκντάουν εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τα νέα από τα Ισραήλ είναι εξαιρετικά.
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:58 Τα νέα από τα Ισραήλ είναι εξαιρετικά.
Εικόνα
Mαζί με lockdown είναι αυτά;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δημοκρατικός έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:58 Τα νέα από τα Ισραήλ είναι εξαιρετικά.
Εικόνα
Η γκρι γραμμή αριστερά είναι η έναρξη του λοκντάουν, ναι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:06
Δημοκρατικός έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:03
Εικόνα
Η γκρι γραμμή αριστερά είναι η έναρξη του λοκντάουν, ναι.
ΟΚ, κατάλαβα. Μοιάζει λίγο με όσους έχουν κάνει απλά lockdown χωρίς αξιοσημείωτο ποσοστό εμβολίων.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ακριβώς, δεν φαίνεται να έχει παίξει κανέναν σημαντικό ρόλο το εμβόλιο. Τουλάχιστον προς το παρόν. Αν δεν ήταν σε καθολικό λοκντάουν από τα τέλη Δεκεμβρίου, θα το συζητούσαμε. Προς το παρόν τζίφος.

Επίσης τα κρούσματα άρχισαν πάλι να αυξάνονται σημαντικά την τελευταία εβδομάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:19 Ακριβώς, δεν φαίνεται να έχει παίξει κανέναν σημαντικό ρόλο το εμβόλιο. Τουλάχιστον προς το παρόν. Αν δεν ήταν σε καθολικό λοκντάουν από τα τέλη Δεκεμβρίου, θα το συζητούσαμε. Προς το παρόν τζίφος.
Θα κριθεί απο το πως θα τα πάει ο Ισραήλ στο επόμενο κύμα χωρίς lockdown. Aυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει lockdown, το να αποδίδεται η αποκλιμάκωση αποκλειστικά στα εμβόλια φαντάζει λίγο τσαρλατανιά.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Δημοκρατικός έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:21
hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:19 Ακριβώς, δεν φαίνεται να έχει παίξει κανέναν σημαντικό ρόλο το εμβόλιο. Τουλάχιστον προς το παρόν. Αν δεν ήταν σε καθολικό λοκντάουν από τα τέλη Δεκεμβρίου, θα το συζητούσαμε. Προς το παρόν τζίφος.
Θα κριθεί απο το πως θα τα πάει ο Ισραήλ στο επόμενο κύμα χωρίς lockdown. Aυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει lockdown, το να αποδίδεται η αποκλιμάκωση αποκλειστικά στα εμβόλια φαντάζει λίγο τσαρλατανιά.
Που την είδες την αποκλιμάκωση; 5-6000 κρούσματα και 50-60 θάνατοι καθημερινά είναι σταθερά εδώ και ένα μήνα
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

το ιδιο λετε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Οι επιστήμονες λένε οτι αν κάνεις πρώτα ΑσταρεΖυναίκα και μετά Φίζερ θα έχεις 65% + 95% = 170% προστασία. Μπορεί να σου σηκώνεται και καλύτερα, unexpected win.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

nick έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:25
Δημοκρατικός έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:21
Που την είδες την αποκλιμάκωση; 5-6000 κρούσματα και 50-60 θάνατοι καθημερινά είναι σταθερά εδώ και ένα μήνα
Δηλαση στο Ισραηλ εχουν πενταπλασια κρουσματα απο την Ελλαδα αλλα μονο διπλασιους θανατους.Μπουρλα και Σαχιν σας ευχαριστουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”