Όχι. Θα έπρεπε;Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:12εκπαιδευτικος εισαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
Οι κηδεμόνες ήταν το πρόβλημα. Στο προσωπικό τα δείξαμε και υπήρχε άτομο να λύνει τεχνικά θέματα επί τόπου. Επειδή όμως τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να μπαίνουν μόνα τους στο net ήταν σπαζοκεφαλιά μεγάλη να μπορέσεις απλά να ορίσεις ώρα που όλοι οι γονείς των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν δε, τα παιδιά τα κρατούσαν παππούδες-γιαγιάδες, άντε να σε δω να τους εξηγείς το Webex.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09 Πόσες μέρες χάσατε, για να μάθουν να μπαίνουν στην πλατφόρμα οι νηπειαγωγοί;![]()
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω καταλάβει ούτε τι κάνει ο Σατανικός ούτε τι σπούδασε.Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν;Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.
Ευκαιρία όμως να πω, ότι κάποια ποστ του στο παλιό πχόρουμ σχετικά με data science ήταν που με παρακίνησαν να ψαχτώ, παρότι δεν κατέληξα ακριβώς εκεί.
Props λοιπόν στον ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Και ναι αν κάποιος με τέτοιους προβληματισμούς μας διαβάζει τώρα, γίνεται και μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερο από τον αρχικό σου δρόμο.
- Cecily Anne
Ναι, πού κολλάει τώρα βέβαια αυτό με το θέμα μας; Στο έγραψα παραπάνω πριν λίγο ότι φάγανε μεγάλο πακέτο οι γονείς που είχαν παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:13Οι κηδεμόνες ήταν το πρόβλημα. Στο προσωπικό τα δείξαμε και υπήρχε άτομο να λύνει τεχνικά θέματα επί τόπου. Επειδή όμως τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να μπαίνουν μόνα τους στο net ήταν σπαζοκεφαλιά μεγάλη να μπορέσεις απλά να ορίσεις ώρα που όλοι οι γονείς των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν δε, τα παιδιά τα κρατούσαν παππούδες-γιαγιάδες, άντε να σε δω να τους εξηγείς το Webex.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09 Πόσες μέρες χάσατε, για να μάθουν να μπαίνουν στην πλατφόρμα οι νηπειαγωγοί;![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ό,τι κι εγώ, είναι συνάδελφός μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:14Δεν έχω καταλάβει ούτε τι κάνει ο Σατανικός ούτε τι σπούδασε.Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν;Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.![]()
Ευκαιρία όμως να πω, ότι κάποια ποστ του στο παλιό πχόρουμ σχετικά με data science ήταν που με παρακίνησαν να ψαχτώ, παρότι δεν κατέληξα ακριβώς εκεί.
Props λοιπόν στον ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Και ναι αν κάποιος με τέτοιους προβληματισμούς μας διαβάζει τώρα, γίνεται και μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερο από τον αρχικό σου δρόμο.
Πήγε σχολείοΚόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:12εκπαιδευτικος εισαι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σκληρα εργαζομενες οι νηπιαγωγοι
εχετε χασει καθε επαφη με το τι σημαινει επιπονη δυσκολη απαιτητικη και εργασια
εχετε χασει καθε επαφη με το τι σημαινει επιπονη δυσκολη απαιτητικη και εργασια
Δεν αρκούν άραγε 12+4 = 16 χρόνια σε τάξεις της βασικής και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να ξέρεις τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ακόμη κι αν βρίσκεσαι την απέναντι πλευρά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιαν 2021, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γενιά της Αγαμίας
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:12Όχι. Θα έπρεπε;

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Kαι ετεροαπασχολείται στο τημ του Αδώνιδος Γεωργιάδου;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:15Ό,τι κι εγώ, είναι συνάδελφός μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:14Δεν έχω καταλάβει ούτε τι κάνει ο Σατανικός ούτε τι σπούδασε.Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν;Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σας έχω πει για το ευτράπελο την περασμένη βδομάδα . Ρωτούσα ένα μαθητή στη Ν.Γλώσσα στο Webex και στο μπαγκράουντ με σβήσιμο ακουγόταν η αθάνατη ΕΛ μανούλα: " το ξέρεις πες το ,πες το"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 31 Ιαν 2021, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γενιά της Αγαμίας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:18
Kαι ετεροαπασχολείται στο τημ του Αδώνιδος Γεωργιάδου;
-
Γενιά της Αγαμίας
φιλε ξερεις ποσο σε σιχαινομαι αλλα πραγματικα με αυτο ελιωσαΣτύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:19 Σας έχω πει για το ευτράπελο την περασμένη βδομάδα . Ρωτούσα ένα μαθητή στη Ν.Γλώσσα και στο μπαγκράουντ με σβήσιμο ακουγόταν η αθάνατη ΕΛ μανούλα: " το ξέρεις πες το ,πες το"![]()
![]()
βεβαια ως συνηθως εισαι οφτοπικ
Δεν ρώτησες γιατί βγήκε παραπάνω δουλειά; Κάθε τόσο έπρεπε να παίρνουν τηλέφωνα να κανονίζουν με όλους τους κηδεμόνες ώρα. Όχι εγώ δεν μπορώ, όχι εκείνη την ώρα χρησιμοποιεί ο μεγάλος το laptop για το δικό του μάθημα, εγώ δεν έχω ήχο και δεν σας ακούω κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά ήταν έξτρα δουλειά.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:15Ναι, πού κολλάει τώρα βέβαια αυτό με το θέμα μας; Στο έγραψα παραπάνω πριν λίγο ότι φάγανε μεγάλο πακέτο οι γονείς που είχαν παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:13Οι κηδεμόνες ήταν το πρόβλημα. Στο προσωπικό τα δείξαμε και υπήρχε άτομο να λύνει τεχνικά θέματα επί τόπου. Επειδή όμως τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να μπαίνουν μόνα τους στο net ήταν σπαζοκεφαλιά μεγάλη να μπορέσεις απλά να ορίσεις ώρα που όλοι οι γονείς των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν δε, τα παιδιά τα κρατούσαν παππούδες-γιαγιάδες, άντε να σε δω να τους εξηγείς το Webex.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09 Πόσες μέρες χάσατε, για να μάθουν να μπαίνουν στην πλατφόρμα οι νηπειαγωγοί;![]()
![]()
Στο Γράμμο πλησιάζουμε ή έχει ακόμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιαν 2021, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
-
- 1 Απαντήσεις