!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:12
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:10
Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09

εχεις μπει ποτε στην ζωη σου σε ταξη;
Ναι.
εκπαιδευτικος εισαι;
Όχι. Θα έπρεπε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09 Πόσες μέρες χάσατε, για να μάθουν να μπαίνουν στην πλατφόρμα οι νηπειαγωγοί; :lol:
Οι κηδεμόνες ήταν το πρόβλημα. Στο προσωπικό τα δείξαμε και υπήρχε άτομο να λύνει τεχνικά θέματα επί τόπου. Επειδή όμως τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να μπαίνουν μόνα τους στο net ήταν σπαζοκεφαλιά μεγάλη να μπορέσεις απλά να ορίσεις ώρα που όλοι οι γονείς των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν δε, τα παιδιά τα κρατούσαν παππούδες-γιαγιάδες, άντε να σε δω να τους εξηγείς το Webex. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν; :smt005: Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.
Δεν έχω καταλάβει ούτε τι κάνει ο Σατανικός ούτε τι σπούδασε. :smt005:

Ευκαιρία όμως να πω, ότι κάποια ποστ του στο παλιό πχόρουμ σχετικά με data science ήταν που με παρακίνησαν να ψαχτώ, παρότι δεν κατέληξα ακριβώς εκεί.
Props λοιπόν στον ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Και ναι αν κάποιος με τέτοιους προβληματισμούς μας διαβάζει τώρα, γίνεται και μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερο από τον αρχικό σου δρόμο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:13
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09 Πόσες μέρες χάσατε, για να μάθουν να μπαίνουν στην πλατφόρμα οι νηπειαγωγοί; :lol:
Οι κηδεμόνες ήταν το πρόβλημα. Στο προσωπικό τα δείξαμε και υπήρχε άτομο να λύνει τεχνικά θέματα επί τόπου. Επειδή όμως τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να μπαίνουν μόνα τους στο net ήταν σπαζοκεφαλιά μεγάλη να μπορέσεις απλά να ορίσεις ώρα που όλοι οι γονείς των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν δε, τα παιδιά τα κρατούσαν παππούδες-γιαγιάδες, άντε να σε δω να τους εξηγείς το Webex. :lol:
Ναι, πού κολλάει τώρα βέβαια αυτό με το θέμα μας; Στο έγραψα παραπάνω πριν λίγο ότι φάγανε μεγάλο πακέτο οι γονείς που είχαν παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:14
Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν; :smt005: Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.

Ευκαιρία όμως να πω, ότι κάποια ποστ του στο παλιό πχόρουμ σχετικά με data science ήταν που με παρακίνησαν να ψαχτώ, παρότι δεν κατέληξα ακριβώς εκεί.
Props λοιπόν στον ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Και ναι αν κάποιος με τέτοιους προβληματισμούς μας διαβάζει τώρα, γίνεται και μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερο από τον αρχικό σου δρόμο.
Ό,τι κι εγώ, είναι συνάδελφός μου.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09

εχεις μπει ποτε στην ζωη σου σε ταξη;
Ναι.
εκπαιδευτικος εισαι;
Πήγε σχολείο :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Σκληρα εργαζομενες οι νηπιαγωγοι :003:
εχετε χασει καθε επαφη με το τι σημαινει επιπονη δυσκολη απαιτητικη και εργασια
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vagabondo έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:15

Ναι.
εκπαιδευτικος εισαι;
Πήγε σχολείο :lol:
Δεν αρκούν άραγε 12+4 = 16 χρόνια σε τάξεις της βασικής και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να ξέρεις τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ακόμη κι αν βρίσκεσαι την απέναντι πλευρά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιαν 2021, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:12

Ναι.
εκπαιδευτικος εισαι;
Όχι. Θα έπρεπε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:14
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.

Ό,τι κι εγώ, είναι συνάδελφός μου.
Kαι ετεροαπασχολείται στο τημ του Αδώνιδος Γεωργιάδου;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Σας έχω πει για το ευτράπελο την περασμένη βδομάδα . Ρωτούσα ένα μαθητή στη Ν.Γλώσσα στο Webex και στο μπαγκράουντ με σβήσιμο ακουγόταν η αθάνατη ΕΛ μανούλα: " το ξέρεις πες το ,πες το" :lol: :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 31 Ιαν 2021, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενιά της Αγαμίας

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:18
Kαι ετεροαπασχολείται στο τημ του Αδώνιδος Γεωργιάδου;
:smt005:
Γενιά της Αγαμίας

Στύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:19 Σας έχω πει για το ευτράπελο την περασμένη βδομάδα . Ρωτούσα ένα μαθητή στη Ν.Γλώσσα και στο μπαγκράουντ με σβήσιμο ακουγόταν η αθάνατη ΕΛ μανούλα: " το ξέρεις πες το ,πες το" :lol: :smt005:
φιλε ξερεις ποσο σε σιχαινομαι αλλα πραγματικα με αυτο ελιωσα
βεβαια ως συνηθως εισαι οφτοπικ :-?
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:15
ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:13
Ναι, πού κολλάει τώρα βέβαια αυτό με το θέμα μας; Στο έγραψα παραπάνω πριν λίγο ότι φάγανε μεγάλο πακέτο οι γονείς που είχαν παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.
Δεν ρώτησες γιατί βγήκε παραπάνω δουλειά; Κάθε τόσο έπρεπε να παίρνουν τηλέφωνα να κανονίζουν με όλους τους κηδεμόνες ώρα. Όχι εγώ δεν μπορώ, όχι εκείνη την ώρα χρησιμοποιεί ο μεγάλος το laptop για το δικό του μάθημα, εγώ δεν έχω ήχο και δεν σας ακούω κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά ήταν έξτρα δουλειά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Στο Γράμμο πλησιάζουμε ή έχει ακόμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιαν 2021, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”