!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λαμπάτος για Σεφερλή: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και ήταν αληθινές»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Re: Λαμπάτος για Σεφερλή: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και ήταν αληθινές»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

αυτή δεν είναι η ίδια σκηνή για την οποία θρυλείται ότι ο φύσει καλοκάγαθος Βέγγος κρατούσε για χρόνια μούτρα στον Χατζηχρήστο επειδή πίστευε ότι τον έδερνε με αληθινά χαστούκια στις πρόβες;
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Λαμπάτος για Σεφερλή: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και ήταν αληθινές»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Jolly Roger έγραψε: 30 Ιαν 2021, 17:18 αυτή δεν είναι η ίδια σκηνή για την οποία θρυλείται ότι ο φύσει καλοκάγαθος Βέγγος κρατούσε για χρόνια μούτρα στον Χατζηχρήστο επειδή πίστευε ότι τον έδερνε με αληθινά χαστούκια στις πρόβες;
Ναι.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Lord Brum έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:41

ο δαίμων του πληκτρολογίου θα μπορούσα να πω αλλά όχι. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ δεν έκανα ορθογραφικά λάθη όσο περισότερο ζω εκτός Ελλάδας τοσο περισότερα κάνω. Ξεχνάω και λέξεις καμιά φορά...
Εντάξει,δεν έγινε καμμιά καταστροφή.Χιουμοριστικά το έγραψα.Αυτό που γράφεις,ισχύει και με το παραπάνω.Εγώ πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορώ να θυμηθώ απλούστατες λέξεις !
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2021, 13:21
Beria έγραψε: 30 Ιαν 2021, 11:32 Εικόνα

Λαμπατος
vs

Εικόνα

Τρανζίστορ
Τον μλκ :smt005:
Δόξα και Τιμή στους λαμπάτους :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις