!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεγονότα που άλλαξαν τον τροπο που βλέπετε τον κόσμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γενιά της Αγαμίας

Γεγονότα που άλλαξαν τον τροπο που βλέπετε τον κόσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Θα έλεγα την λέξη "κοσμοθεωρία" αλλά ακούγεται πολύ βαρύγδουπη σαν στόρυ Κύπριας που βρίζει στο ΠΑΚΥ.

Θα μπορούσα να πω βέβαια, γεγονότα που καθόρισαν το τι ψηφίζετε - να γουστάρουν και οι ταμπελολάγνοι αλλά αν υπάρχουν Χ κόμματα, δεν νομίζω να υπάρχουν μόνο Χ κοσμοθεωρίες.

Πάντως δεν είναι ανάγκη να γράψετε για πράγματα που σας ώθησαν στο πώς να βλέπετε τον κόσμο, μπορεί να είναι και όσα σας έπεισαν να κρυφτείτε απο τον κόσμο.

Προ ετών, ενόσω η Ατομική Ομάδα Μασαμπούκας μεσουρανούσε και ομιλούντα από την βιτρίνα σαλάχια εκλιπαρούσαν για μία θετική κριτική, τον προδιαγεγραμμένο θάνατο μου απο χοληστερίνη διέκοψε το κάλεσμα της Πατρίδος.
Η πρώτη μου σκέψη ηταν να προσκομίσω στο Στρατολογικό γραφείο δείγματα από πολυάριθμες φόρμες εγγραφής μου στο Φόρουμ με ευγενείς ευχές μου για την ερωτική ζωή των τότε συντονιστών, πιστεύοντας οτι θα εξασφαλίσω αστραπιαία απαλλαγή λόγω ψυχικών ιδιαιτεροτήτων. Τελικά κατατάχτηκα.

Ως τότε αυτοπροσδιοριζόμουν ως αριστερός. Όχι ομως χωρίς ευδιάκριτα σύννεφα στον ορίζοντα. Με είχε προβληματίσει φίλος, βοηθός Δεξιού Πολιτικού, εκφράζοντας παράπονα για τους αριστερούς αιρετούς με τους οποίους είχε την ατυχία να συνεργαστεί λόγω πολιτικού facelifting και την διαρκή αγωνία του να τους πείσει να σηκωθούν από την καρέκλα του καφενείου και τα ρακόμελα/μεζέδες μπας και κανουν καμία προκοπή ολοι μαζί. Αργότερα έμαθα οτι το Δεξί άκρο της ακομμάτιστης ανεξαρτητης πολυφωνικης συνεργασίας, ως βασική προκοπή, εννοούσε τις μίζες, αλλά οκ, ουδείς τέλειος.

Έπειτα, σε συνέντευξη με παλιό εξέχον στέλεχος της Αριστεράς, όπου εντάξει λόγω baby face με ρώτησε την ηλικια μου έκπληκτος αλλα του είπα εναν λογικό αριθμό ετών ώστε να φανεί αρκετά αλλόκοτη και ολίγον ραθυμη η απαντηση του -προς τους αυλοκόλακες του: "εκει μας κατάντησε η κυβέρνηση, να δουλεύουν οι νέοι απο τέτοια ηλικία". Εκεί, κάτι κλονιστηκε μεσα μου. Είχα ακούσει κόσμο σε κοινωνικές πορείες να εκφράζεται σαν χούλιγκαν. Ειχα ακούσει συνδικαλιστές σε δουλειές να εκφυλίζουν τον ρολο τους σαν φεμινίστρια του ΠΑΚΥ που ξεχάστηκε και βρίζει πατσαβούρες μεγαλοφωνα. Ακόμα και για το μερτικό σε μίζες στην αίρεση του Vantono που κυκλοφορουσε ενίοτε σαν φήμη για προυποθεση ανάθεσης μεγάλων έργων. Αλλά, άλλο οι φήμες, αλλο οι κακές εξαιρέσεις και άλλο να μαρτυρουν μονοι τους οι άνθρωποι οτι δεν παλεύουν για τα δικαιώματα αλλα για να τα ξύνουν.

Χρειάστηκαν μονο δυο μήνες για να αφορίσω την αριστερά σε επίπεδο οπαδών και οχι φορέων της.

Στο χοτ σποτ, ένας ηλίθιος καραβανάς ειχε δώσει εντολή να στηθουν οι σκηνές σε ενα ξέφωτο, αρχές καλοκαιριού ενώ υπήρχαν άπειρα ημισκιερά σημεία. Όταν φτάσαμε εμείς, οι ευγενείς και διαλλακτικοί επισκέπτες της χωρας μας, για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την φιλοξενία, ειχανε αρπάξει ολες τις σκηνές και τις είχαν πετάξει διάσπαρτες σε δασική έκταση-αποχωρητήριο τους. Υπέθεσα οτι αν και η μεταφορά και στήσιμο στο χοτ σποτ των σκηνων ,εκατονταδων κιλών η καθεμία, ειναι αναμφίβολα ιερό καθήκον των Ελλήνων κληρωτων (όσο ας πουμε και η παροχή σερβιτορικων υπηρεσιών στις πεθερές και τα τέκνα καραβαναδων στις θερινές "κατασκηνώσεις"), παρ ολα αυτά

Οι ρωμαλεοι πολυαριθμοι επενδυτές, με την ανθρωπιά που έχεις πανω απο ολα σαν πρόσφυγας πολέμου, θα προσφερονταν να βοηθήσουν στην επαναμεταφορα των σκηνων στο νεο μέρος που θα στηθουν, ιδίως επειδή:
1.αυτοί τις πέταξαν στου διαόλου την μάνα ως διαμαρτυρία
2.αυτοι παρηγαγαν τα σκατά, πανω στα οποία επέλεξαν να τις ρίξουν
3.είναι αμετρητοι και βλέπουν οτι αγκομαχα να τις κουβαλήσει μικρός αριθμός νεαρων ατόμων που σιγουρα δεν ειναι ευρωπαιοι κακοι πολιτικοι
4.τους συνοδεύουν αρκετοί ανθρωπιστες ΜΚΟίτες

Οχι όμως, συνεχίζουν να ξυνουν τα παπαρια τους ενώ γελάνε με τον κόπο μας. Κοίτα παρεξηγήσεις που δημιουργεί καμια φορά το γλωσσικο χάσμα και το μετατραυματικο σοκ ανθρώπων που μόλις έχουν γλιτώσει απο πολέμους.

Φτάνει η ωρα του μεσημεριανού και στρωνόμαστε να φάμε κατάχαμα. Υπάρχει μόνο ενα τραπεζι όπου συζητουν αστυνομικοί καραβαναδες και ένας ΜΚΟιτης με σεβασμια γενειάδα. Οι αστυνομικοί μας παραχωρουν την θέση τους ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αυτό το γλοιώδες καθικι συνεχίζει να στρογγυλοκάθεται ατάραχο, αποφευγοντας να μας κοιτάξει καταματα αλλά εμφανως ενοχλημένος που η δουλειά του εχει διακοπεί απο κατι απο το οποιο δεν θα βγάλει λεφτα. Αντίθετα, απευθύνεται με θρησκευτική λατρεία στις δυο τζιχαντιστικές σκατόφατσες που έρχονται να τον ενημερώσουν για κάποιο φλέγον αίτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 30 Ιαν 2021, 15:57, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Γεγονότα που άλλαξαν τον τροπο που βλέπετε τον κόσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

A liberal who has been mugged by reality.Συμβαίνει σε πολλούς.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Ρεεεεεεεεεεεε!!!!!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Το φέσι που μου εριξαν κατι μιλενιαλ νοικαρηδες με μικρα παιδια που βοηθησα.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

talaipwros έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:42 κατι μιλενιαλ νοικαρηδες με μικρα παιδια που βοηθησα.
Ρομά ή εγώ μεγάλωσα πολύ; :o
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

talaipwros έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:42 Το φέσι που μου εριξαν κατι μιλενιαλ νοικαρηδες με μικρα παιδια που βοηθησα.
Έλληνες τύπε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Η παραλίγο χρεωκοπία της Ελλάδας μου έμαθε ότι δεν γίνεται ανάπτυξη με δανεικά.
Τα μνημόνια μου έμαθαν ότι ούτε με φιλελε μαλακιουλες γίνεται ανάπτυξη.
Ο Τραμπ μου έμαθε ότι η φιλελευθερη δημοκρατία δεν είναι ανίκητη.
Η κορωνοκριση μου έμαθε ότι κάθε 10 χρόνια θα συμβαίνει μια οικονομική κρίση στη Δύση, ανεξαρτήτως λόγου, και κάθε φορά όλο και λιγότερα θα επιδιορθωνονται στα ενδιάμεσα διαλείμματα. Αλλά και ότι χώρες που οδηγούνται από την επιστήμη σε κάθε δυσκολία θα βγαίνουν μπροστά από χώρες που οδηγούνται από οικονομολόγους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:50
talaipwros έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:42 Το φέσι που μου εριξαν κατι μιλενιαλ νοικαρηδες με μικρα παιδια που βοηθησα.
Έλληνες τύπε;
Άγγλοι βέβαια, κατι Έλληνες που βοηθησα καναν μια μικρολαδια, αλλα overall ηταν ΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πάντα έβλεπα με τον ίδιο τρόπο τον κόσμο.

Αυτό που άλλαξε δραματικά ήταν η άποψη που είχα για την αριστερά.

Δεν μ' επηρέασε ιδιαίτερα κάποιο γεγονός. Η άποψη μου προέκυψε ως απόσταγμα μιας αργής αλλά σταθερής ροής των γεγονότων -και τις αντίστοιχες αντιδράσεις γνωστών μου ή μη αριστερών- από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Awesomatic έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:49
talaipwros έγραψε: 30 Ιαν 2021, 16:42 κατι μιλενιαλ νοικαρηδες με μικρα παιδια που βοηθησα.
Ρομά ή εγώ μεγάλωσα πολύ; :o
μεγαλωσες
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Όλα τα γεγονότα απλά επιβεβαιώνουν ότι έχω δίκιο, οπότε δεν είχα ποτέ λόγο να αλλάξω το πώς βλέπω τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Πολλα ειναι αυτου του ειδους τα γεγονοτα. Να πω ενα σχετικα απλο:
11η Σεπτεμβριου 2001.
Απο τοτε μου δημιουργηθηκε φοβια να μπαινω στα αεροπλανα.
Εκτος αν καθεται διπλα ή κοντα μου ΜΟΥΝΑΡΑ.
Δεν κανω πλακα. Δεν με πιανει ουτε δραμαμινη, ουτε ποτε, τιποτο.
Μονο η υπαρξη ΜΟΥΝΑΡΑΣ διπλα μου ή εστω κοντα μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιαν 2021, 17:00 Η παραλίγο χρεωκοπία της Ελλάδας μου έμαθε ότι δεν γίνεται ανάπτυξη με δανεικά.
Τα μνημόνια μου έμαθαν ότι ούτε με φιλελε μαλακιουλες γίνεται ανάπτυξη.
Ο Τραμπ μου έμαθε ότι η φιλελευθερη δημοκρατία δεν είναι ανίκητη.
Η κορωνοκριση μου έμαθε ότι κάθε 10 χρόνια θα συμβαίνει μια οικονομική κρίση στη Δύση, ανεξαρτήτως λόγου, και κάθε φορά όλο και λιγότερα θα επιδιορθωνονται στα ενδιάμεσα διαλείμματα. Αλλά και ότι χώρες που οδηγούνται από την επιστήμη σε κάθε δυσκολία θα βγαίνουν μπροστά από χώρες που οδηγούνται από οικονομολόγους.
Μια ερωτηση.
Πως ακριβως εννοεις τη συνδεση αναμεσα σε φιλελευθερισμο και μνημονια, αν μιλαμε για οικονομια;

Διοτι ενα πακετο διασωσης απο χρεωκοπια, οπως τα μνημονια, ειναι εξ'ορισμου και αναγκαστικα αντι-φιλελευθερο
Δε νομιζω οτι συμβαδιζει ο κρατικος παρεμβατισμος παντου και η κατακορυφη αυξηση της φορολογιας με τον φιλελευθερισμο.

Τωρα για τα υπολοιπα, η Ελλαδα παραμενει ακομα και σημερα μια χωρα με μια απο τις χειροτερες επιδοσεις στην οικονομικη ελευθερια στην Ευρωπη γενικά (οχι απλα στην ΕΕ)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”