nick έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 13:08
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο wooded θίγει το τεράστιο πρόβλημα της άποψης τον κκε χα επί της πολιτικής της paysafe
Κάπα κάπα ε το κόμμα σου λαέ.
Δηλαδή: Αν δεν είχαν προκύψει οι φωτιές, έπρεπε να ανάψουμε μερικές προκειμένου να δικαιολογήσουμε την paysafe-υπουργείο οικονομικών Τσεκελώτου που επέβαλαν το χαράτσι.
Από αυτό που μου λέτε, δεν βγαίνει άλλο νόημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Ιούλ 2018, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που κάνει η paysafe είναι κατ' αρχάς κατάχρηση προσωπικών δεδομένων καραμπινάτη.
Έχει κρατήσει τα στοιχεία μου και για να μου πουλήσει την κάρτα ζητάει να είμαι "δραστήριος" αλλοιώς έχει πρόστιμο.
Δεν έχει σημασία αν είναι πολλά ή λίγα όπως ανοήτως γράφτηκε παραπάνω από κάποιον.
Καμία σχέση με τις προμήθειες των τραπεζών, οι οποίες επίσης κρατάνε βέβαια τα στοιχεία μου.
Η τράπεζα υποτίθεται φυλάει τα λεφτά μου.
Επίσης δεν παίρνει προμήθειες από τις συναλλαγές, εκτός όταν είναι διατραπεζικές. Αν χρωστάω εγώ σε κάποιον 62.38 ευρώ, 62.38 ευρώ θα καταθέσω στην τράπεζα στο όνομα του, 62.38 ευρώ θα κάνει ανάληψη αυτός.
Σε ότι αφορά τα κόμματα ξέρω ότι τα "αστικά" ανέχονται αυτά τα πράγματα.
Μας λένε και "τι ωραίες που είναι οι ιδιωτικοποιήσεις, γιούπιιι". Αλλά αφήνουν τους εμπόρους στη συνέχεια να κάνουν ότι θέλουν με τους πελάτες, καταργουμένων των κανονισμών που αφορούσαν τα δικαιώματα του καταναλωτή στις πρώην ΔΕΚΟ.
Όλοι οι γνωστοί σας "χάρτες προστασίας καταναλωτή" τις οποίες είχαν οι ΔΕΚΟ και τις ενέκρινε το ΙΝΚΑ και το υπουργείο Εμπορίου, κουτσοί, στραβοι, αλλοίθωροι, πάνε περίπατο στις ιδιωτικοποιημένες ΔΕΚΟ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήταν αστικό αλλά επαναστατικό κόμμα, έγινε αστικό κι αυτός (κάτω από συνθήκες ανωτέρας βίας - δεν εξετάζω).
Γι αυτό λοιπόν αναφέρθηκα στους δύο "προστάτες του λαού", τα επαναστατικά ΚΚΕ - ΧΑ και όχι "σανοποιά" όπως δεν θα ήθελαν οι οπαδοί τους να λέγονται. Από αυτά δεν έχω ακούσει κιχ.