!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:58 Πάντως μεσα στο κλίμα οργής για τους κακοποιητες πάσης φύσεως νομίζω οτι θελει προσοχή η φαση αυτη, εξαιτίας του κινδύνου να γίνει η οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία irrelevant μεσα σε έναν ωκεανό καταγγελιών καθε επιπέδου, που συμπεριλαμβάνουν απο απλα πταίσματα που εμπίπτουν στην ευρεία σύγχρονη έννοια της κακοποιητικης συμπεριφοράς (με είπε χοντρή) μέχρι σοβαρότατα αδικήματα (βιασμός κτλ). Φυσικά είναι θετικό οι γυναίκες να μιλανε για τυχόν άσχημες συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, ακόμη κ για λόγους αυτοπροβολής, αλλά έχει σημασία να διατηρούμε στο μυαλό μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κάθε έγκλημα. Οι φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Ακριβώς αυτό έλεγα στην νάιδα πριν. Δεν μπορείς να έχεις στον ίδιο κουβά τα πάντα απλά επειδή θες να επιβεβαιώσεις το πόσο πατριαρχική είναι η κοινωνία. Το παράδοξο είναι ότι αυτή η βιασύνη λειτουργεί εναντίον των γυναικών όχι υπέρ: υποβαθμίζει τα σοβαρά περιστατικά και τα πραγματικά προβλήματα. Η σωστή φεμινίστρια που κατανοεί αυτό το κίνδυνο θα πρέπει να κράξει την παρακάτω:
Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και μπήκε ο κύριος αυτός στο καμαρίνι μου. Ντυνόμουν και πήγα να κατεβάσω την μπλούζα μου γρήγορα. Μου ζήτησε συγγνώμη του λέω είναι οκ. Μου δίνει χειραψία και πάει να με φιλήσει. Του λέω όχι. Σοκάρομαι και μου ζητάει συγγνώμη. Ήταν πραγματικά μετανιωμένος.
Αυτό μπαίνει κάτω από το τίτλο: η τάδε μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε. Δηλαδή κάπου έλεος.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:09
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:00 Για τον Κιμουλη νομιζω οτι δεν πρεπει να αμφιβαλλουμε, μιας και το επιβεβαιωνουν αρκετοι.
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι καταγγελίες που γίνονται για τον Κιμούλη, με το βιασμό ή τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

Κι επειδή δεν διάβασα όλες τις καταγγελίες, δήλωσε κάποια ότι την παρενόχλησε ή τη βίασε συναινετικά ή μη ο Κιμούλης;

Ή ανεβήκαν όλα τα τρελλά μωρά στη φωταγωγημένη μπάρα;
Για την ωρα δεν εχουμε βιασμο ή σεξουαλικη παρενοχληση, απλα οτι ηταν καθηκι και συμπεριφεροταν με πολυ ασχημο τροπο στις γυναικες που συνεργαζοταν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:06 Είχα δει τον Κιμούλη στο θείο Βάνια και ο τύπος παρενοχλούσε δεξιά και αριστερά καθόλη τη διάρκεια του έργου. Σε κάποια φάση η διπλανή μου, μια μουνάρα, άκουσε ένα μπιπ και κοίταξε το κινητό της. Ο Κιμούλης κατέβηκε από τη σκηνή και την πλάκωσε στα κλωτσίδια.
Ενας δεν βρεθηκε εκει μεσα να υποστηριξει την γυναικα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:56
Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:49
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:46

Όχι αυτό δεν πάει στην κακοποίηση, πάει στην σεξουαλικη παρενόχληση.
Ναι το ξέρω και επισημαίνω ότι το 70% που έβαλες περιλαμβάνει τα πάντα από κακοποιήσεις μέχρι σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε χώρους εργασίες μέχρι το τι στέλνει ένας κάφρος στο φβ.
Ε για αυτό αν μπήκες στο λινκ γράφει 7 στις 10 έχουν υποστεί ή το ένα ή το άλλο. Ναι είναι διαφορετικής βαρύτητας αλλά και τα δύο αφορούν ενέργειες ενάντια σε γυναίκες.
αν ειναι "διαφορετικης βαρυτητας" ενταξει τοτε.

10 στους 10 αντρες, εχουν κακοποιηθει (εχουν παιξει μερικες ψιλες) πριν τελειωσουν το λυκειο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:12
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:06 Είχα δει τον Κιμούλη στο θείο Βάνια και ο τύπος παρενοχλούσε δεξιά και αριστερά καθόλη τη διάρκεια του έργου. Σε κάποια φάση η διπλανή μου, μια μουνάρα, άκουσε ένα μπιπ και κοίταξε το κινητό της. Ο Κιμούλης κατέβηκε από τη σκηνή και την πλάκωσε στα κλωτσίδια.
Να φάει και ο εξαρχίδης κλωτσιές ρε; Ας πρόσεχε να κλεινε το κινητό της.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:05
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:58 Πάντως μεσα στο κλίμα οργής για τους κακοποιητες πάσης φύσεως νομίζω οτι θελει προσοχή η φαση αυτη, εξαιτίας του κινδύνου να γίνει η οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία irrelevant μεσα σε έναν ωκεανό καταγγελιών καθε επιπέδου, που συμπεριλαμβάνουν απο απλα πταίσματα που εμπίπτουν στην ευρεία σύγχρονη έννοια της κακοποιητικης συμπεριφοράς (με είπε χοντρή) μέχρι σοβαρότατα αδικήματα (βιασμός κτλ). Φυσικά είναι θετικό οι γυναίκες να μιλανε για τυχόν άσχημες συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, ακόμη κ για λόγους αυτοπροβολής, αλλά έχει σημασία να διατηρούμε στο μυαλό μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κάθε έγκλημα. Οι φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Από οοοολα αυτά, να κρατάμε αυτό. Να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε, να μάθουν οι θύτες να φοβούνται :hebit:
Νάιδα, είτε τρολάρεις είτε όχι, εκπέμπει κάτι πολύ εκδικητικό αυτό που γράφεις.

Εθνικοκοινωνίζεις. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Winston Smith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:15
Να φάει και ο εξαρχίδης κλωτσιές ρε; Ας πρόσεχε να κλεινε το κινητό της.
Μα ελεος ρε συ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:50

Άρα μέχρι τώρα έχουμε 2 περιπτώσεις στην καθημερινότητα μιας γυναίκας να δεχθεί σεξουαλικη παρενόχληση. Πιο σπάνια λες εσύ, οκ λέω εγώ.
Να δούμε άλλη περίπτωση; γυναίκα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζει μια σεξι φώτο της. Λαμβάνει μνμ με σεξουαλικές εκφράσεις, προτάσεις κτλ. Είναι σεξουαλικη παρενόχληση;
την πρωτη φορα, ειναι, αν και πολυ ελαφριας μορφης.

τη δευτερη,(και ολες τις επομενες) απο τους ιδιους, εφοσον δεν τους εχει μπλοκαρει, δεν ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:15
Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:05
Από οοοολα αυτά, να κρατάμε αυτό. Να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε, να μάθουν οι θύτες να φοβούνται :hebit:
Νάιδα, είτε τρολάρεις είτε όχι, εκπέμπει κάτι πολύ εκδικητικό αυτό που γράφεις.

Εθνικοκοινωνίζεις. :)
Το να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε και να φοβούνται οι θύτες είναι εκδικητικό; ουαου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Κανένας, όλοι στην ομερτά. Εγώ κάτι πήγα να πω αλλά επειδή εκείνη την εποχή ήμουν στη σχολή του κρατικού, ξες, έκανα την πάπια. Θα μπορούσε αν ήθελε να μου καταστρέψει την καριέρα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:11
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:00 Για τον Κιμουλη νομιζω οτι δεν πρεπει να αμφιβαλλουμε, μιας και το επιβεβαιωνουν αρκετοι.
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι καταγγελίες που γίνονται για τον Κιμούλη, με το βιασμό ή τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

Κι επειδή δεν διάβασα όλες τις καταγγελίες, δήλωσε κάποια ότι την παρενόχλησε ή τη βίασε συναινετικά ή μη ο Κιμούλης;

Για την ωρα δεν εχουμε βιασμο ή σεξουαλικη παρενοχληση, απλα οτι ηταν καθηκι και συμπεριφεροταν με πολυ ασχημο τροπο στις γυναικες που συνεργαζοταν.
Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Γιατί στις περιπτώσεις που το θέμα αφορά στην εργασιακή αλλά άφυλη βία, σε όλες τις εκφράσεις της, τότε είναι εργασιακό και όχι σεξουαλικό αδίκημα και πρέπει να καταγγέλεται στους αντίστοιχους φορείς.

Στην τελική, ο οποιοσδήποτε εργοδότης ή προϊστάμενος έχει την ίδια συμπεριφορά με τον Κιμούλη, με τον ίδιο υποτιμητικό τρόπο θα αντιμετωπίζει και τους άντρες εργαζόμενους.

Ή κάνω λάθος;

ΥΓ. Και κάπου εδώ θα αρχίσουν κάποιοι/ες τα επιχειρήματα τύπου "ακόμη και η εργασιακή βία είναι πατριαρχική συμπεριφορά νιανιανα νιανιανα" και θα πάει πάλι η μπάλα, όχι στην κερκίδα αλλά σε κάποιους μακρινούς γαλαξίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:32
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:11

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Γιατί στις περιπτώσεις που το θέμα αφορά στην εργασιακή αλλά άφυλη βία, σε όλες τις εκφράσεις της, τότε είναι εργασιακό και όχι σεξουαλικό αδίκημα και πρέπει να καταγγέλεται στους αντίστοιχους φορείς.

Στην τελική, ο οποιοσδήποτε εργοδότης ή προϊστάμενος έχει την ίδια συμπεριφορά με τον Κιμούλη, με τον ίδιο υποτιμητικό τρόπο θα αντιμετωπίζει και τους άντρες εργαζόμενους.

Ή κάνω λάθος;

ΥΓ. Και κάπου εδώ θα αρχίσουν κάποιοι/ες τα επιχειρήματα τύπου "ακόμη και η εργασιακή βία είναι πατριαρχική συμπεριφορά νιανιανα νιανιανα" και θα πάει πάλι η μπάλα, όχι στην κερκίδα αλλά σε κάποιους μακρινούς γαλαξίες.
Προκειται για καραμπινατη νοοτροπια πατριαρχιας/μισογυνισμου. Μην ξεχασουμε το αμιμητο "δεν βγαινω φωτογραφια με πολιτικους εκτος εαν τους παντρευομαι". Ο τυπος ειναι καθηκι και προφανως το προβλημα το ειχε με γυναικες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”