«ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ», ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΞΑΝΑΖΕΙ!
Ενώ η χούντα Μητσοτάκη έκλεισε τους «ναζί στη φυλακή», με την ενθάρρυνση και της αφέντρας φράου Μέρκελ, στην Γερμανία ετοιμάζεται επαναλειτουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης, υπό άλλη μορφή.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα λέγονται τώρα «ειδικά κέντρα κράτησης» και προορίζονται «για εκείνους που δεν υπακούουν στους νόμους του lockdown, ακόμη και μετά την επιβολή προστίμων» – σύμφωνα με δημοσιεύματα των καθεστωτικών
ΜΜΕ! Σκοπός τους δε, θα είναι «η διασφάλιση της τήρησης των μέτρων»
Σε υποχρεωτικό μετατρέπει ο Μητσοτάκης τον εμβολιασμό: «Στην Ελλάδα θα εφαρμόσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε τρένα, αεροπλάνα και πλοία»
ΚΙ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ;
Ας υποθέσουμε ότι εμβολιάζομαι…
1.- Μπορώ να σταματήσω να φοράω μάσκα;
– Όχι.
2.- Μπορούν να ανοίξουν ξανά εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. και όλα να λειτουργούν ξανά κανονικά;
– Όχι.
3.- Είμαι ανθεκτικός στο COVID-19;
– Ίσως, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς, μάλλον δεν θα σας εμποδίσει να το κολλήσετε.
4.- Τουλάχιστον δεν θα είμαι πλέον μεταδοτικός στους άλλους;
– Όχι, μπορείς να το μεταβιβάσεις, ίσως, κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο ΠΟΥ.
5.- Εάν εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά, το σχολείο θα λειτουργήσει ξανά κανονικά;
– Όχι.
6.- Εάν έχω εμβολιαστεί, μπορώ να σταματήσω την κοινωνική αποστασιοποίηση;
– Όχι.
7.- Εάν έχω εμβολιαστεί, μπορώ να σταματήσω την απολύμανση των χεριών μου;
– Όχι.
8.- Εάν εμβολιαστώ κι εγώ και ο (μεγάλος) πατέρας μου, μπορούμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον;
– Όχι.
9.- Θα ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι, τα θέατρα και τα στάδια χάρη στα εμβόλια;
– Όχι.
10.- Θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι εμβολιασμένοι;
– Όχι.
11.- Ποιο είναι το πραγματικό όφελος του εμβολιασμού;
– Ο ιός δεν θα σε σκοτώσει.
12.- Είστε βέβαιοι ότι δεν θα με σκοτώσει;
– Όχι.
13.- Εάν ο ιός στατιστικά δεν θα με σκοτώσει, γιατί πρέπει να εμβολιαστώ;
– Για την προστασία άλλων.
14.- Αν λοιπόν εμβολιαστώ, οι άλλοι είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα τους κολλήσω;
– Όχι.
15.- Μόλις εμβολιαστώ, δεν θα ξαναβγώ θετικός χρησιμοποιώντας το pcr;
– Όχι. Στην πραγματικότητα, θα βγείτε θετικός χρησιμοποιώντας pcr ακόμη πιο γρήγορα.
16.- Μόλις εμβολιαστώ, δεν διατρέχω τον κίνδυνο σοβαρών (θανατηφόρων) παρενεργειών;
– Κανείς δεν το ξέρει ακόμα, σύμφωνα με τον ΠΟΥ και το RIVM είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να κρίνουμε.
Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε; Ξέρει κανείς;