!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Rocco Siffredi
Re: Ξύλο στο μετρό
εχουμε insta μανας;
- EKPLIKTIKOS
Έχω πάθει κοκομπλοκ από τα άπειρα αστεία που μου έρχονται με τον τύπο που παίζανε μπάλα μαζί και του κανόνιζε την μάνα.taliban έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:45
Σχετικά με τον ειδικό φρουρό τόνισε ότι γνωρίζονται οκτώ χρόνια και ότι είναι συμπαίκτης του ενός γιού της σε ομάδα ποδοσφαίρου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ηρεμήστε κύριοι.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Ιαν 2021, 19:23 Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η μάνα δείχνει δυνατό νιμου. 38αρα κιόλας, θα στάζει καυλα.
Tρόπος του λέγειν ήταν το "θα πουληθώ για τα παιδιά μου".
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:44Ηρεμήστε κύριοι.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Ιαν 2021, 19:23 Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η μάνα δείχνει δυνατό νιμου. 38αρα κιόλας, θα στάζει καυλα.
Tρόπος του λέγειν ήταν το "θα πουληθώ για τα παιδιά μου".
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Thor έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:53Τι διαβαζουμε ρε πουστημ εδω μεσα!Λοξίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:17Ευχαριστούμε για την δήλωση μεταπτυχιακού στην πυγμαχική και στην μάχη σώμα με σώμα...stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:07 Η συγκεκριμένη κίνηση, είναι κλασική πυγμαχική κίνηση μεταφοράς της κεφαλής από την μία πλευρά στην άλλη προκειμένου να μη δώσεις στατικό στόχο πριν επιτεθείς εσύ.
Δεν υπάρχει πιο κλασική κίνηση μάχης προκειμένου να προσεγγίσεις τον αντίπαλο.![]()
![]()
Τι Χατζιαβάτης...μα τον Τουτάτη λέμε...![]()
Ακριβώς στο 0:26 του βίντεο βλέπει κανείς το σημείο στο οποίο ο υπάλληλος κάνει μία κατά τα λοιπά "ανεξήγητη" απότομη στροφή του άνω κορμού προς τα κάτω και δεξιά χωρίς να φαίνεται κάποιο ίχνος επίθεσης. Ταυτίζεται χρονικά με τη στιγμή που ο νεαρός έχει αντιληφθεί τον υπάλληλο σε μη ασφαλή απόσταση (απόσταση επαφής) και στρέφεται προς αυτόν για να μην δεχθεί επίθεση στην πλάτη. Αυτή η κίνηση κεφαλής του υπαλλήλου μία είναι προφυλακτική κίνηση μάχης που αφαιρεί το στατικό στόχο από τον απέναντι. Ακριβώς μετά την προσποίηση αυτή, ακολουθεί εφόρμηση του υπαλλήλου προς το νεαρό.
Τί είναι η "κίνηση κεφαλής" (head movement) στη μάχη σώμα με σώμα (σε επίδειξη από επαγγελματία μαχητή):
Η κίνηση δεν είναι απαραίτητο να απαντά σε επίθεση. Είναι μία αποπροσανατολιστική κίνηση που έχει σκοπό καταρχήν να αφαιρέσει το στόχο από τον απέναντι και κατ' επέκταση να αποφύγει πιθανή επίθεση που μπορεί να ακολουθήσει.
Στο βίντεο αυτό θα διαπιστώσει κανείς ότι σχεδόν οι μισές κινήσεις κεφαλής του μαχητή δεν απαντούν σε κτύπημα του αντιπάλου. Είναι προπαρασκευαστικές. Είναι κινήσεις αποπροσανατολισμού. Και προσπαθούν αφενός να προλάβουν την κίνηση του αντιπάλου, αφετέρου να δώσουν λάθος σημείο στόχου σε εκείνον.
* Γενικά, προσπαθείστε να αποφύγετε χαρακτηρισμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιαν 2021, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τυπε γνωριζονται 8 χρονια . δηλαδη οταν ο μεγαλυτερος ηταν 10-11 . οι μπαλες και τα ρεστα μαλλον ηταν το αλλοθι του ρεπορταζ.Feindflug έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:43Έχω πάθει κοκομπλοκ από τα άπειρα αστεία που μου έρχονται με τον τύπο που παίζανε μπάλα μαζί και του κανόνιζε την μάνα.taliban έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:45
Σχετικά με τον ειδικό φρουρό τόνισε ότι γνωρίζονται οκτώ χρόνια και ότι είναι συμπαίκτης του ενός γιού της σε ομάδα ποδοσφαίρου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Νon4me έγραψε: 20 Ιαν 2021, 21:32Τυπε γνωριζονται 8 χρονια . δηλαδη οταν ο μεγαλυτερος ηταν 10-11 . οι μπαλες και τα ρεστα μαλλον ηταν το αλλοθι του ρεπορταζ.Feindflug έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:43Έχω πάθει κοκομπλοκ από τα άπειρα αστεία που μου έρχονται με τον τύπο που παίζανε μπάλα μαζί και του κανόνιζε την μάνα.taliban έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:45
το ρεπορτάζ λέει πως το παιδί έπαιζε μπάλα με τον ειδικό φρουρό, όχι η μάνα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
καθηστε μην βγει κανενας μαρτυρας που να λεει οτι ο 54χρονος σηκωσε χερι πρωτος στο βαγονι ... παει στραφι μετα το σεναριο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 21:43Νon4me έγραψε: 20 Ιαν 2021, 21:32Τυπε γνωριζονται 8 χρονια . δηλαδη οταν ο μεγαλυτερος ηταν 10-11 . οι μπαλες και τα ρεστα μαλλον ηταν το αλλοθι του ρεπορταζ.Feindflug έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:43
Έχω πάθει κοκομπλοκ από τα άπειρα αστεία που μου έρχονται με τον τύπο που παίζανε μπάλα μαζί και του κανόνιζε την μάνα.
Ωχ καημενε εσυ εχεις το μυαλο στο πονηρο ...
Winston Smith έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:12Για κάποιο λόγο πολλοί (ενήλικοι!) ταυτίζουν το ότι δεν προφυλακίζεται κάποιος μέχρι τη δίκη με το αποτέλεσμα της δίκης: δεν προφυλακίστηκαν άρα ελεύθεροι και ατιμώριτοι.Beria έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:10 Όλες οι ερωτήσεις για το τι θα γίνει με το αρχίδι (και τα δυο κωλόπαιδα) είναι λογικές, αλλά η διατύπωση ΟΛΟΙ ΕΞΩ επειδή δεν τους προφυλάκισαν (ενώ δεν προβλέπεται) είναι μαλακία. Λαϊκισμός
.
Ο λόγος είναι οτι αυτοί οι ενήλικοι καραμαλάκες πού λές είναι ανήλικοι όπως είναι καί η πλειοψηφία της ανθρωπότητος.....
Ενα απέραντο Νηπιαγωγείο η Αθρωπότης.....
Απο ότι φαίνεται βάζεις καί τον εαυτό σου μέσα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εγώ πουλάκι μου; Εγώ για νούμερα μιλαω. Και για αυτούς που βιάζονται να πουν την μαλακια τους. Τελικά τι εθνικότητας ήταν οι δράστες;Hector Buas έγραψε: 17 Ιαν 2021, 19:07Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι?Gewponos90 έγραψε: 17 Ιαν 2021, 17:39Hector Buas έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:11
Κατατρεγμένοι και ευάλωτοι δηλαδή. Εδώ χρειάζεται να τοποθετηθεί με τα απορρυπαντικά του επιχειρήματα stavmanr. Η ίσως o Highlander.
2 νούμερα αμέσως αμεσως
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Η μάνα μπορεί να έπαιζε τα μπαλάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 21:43Νon4me έγραψε: 20 Ιαν 2021, 21:32Τυπε γνωριζονται 8 χρονια . δηλαδη οταν ο μεγαλυτερος ηταν 10-11 . οι μπαλες και τα ρεστα μαλλον ηταν το αλλοθι του ρεπορταζ.Feindflug έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:43
Έχω πάθει κοκομπλοκ από τα άπειρα αστεία που μου έρχονται με τον τύπο που παίζανε μπάλα μαζί και του κανόνιζε την μάνα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:10αν θελεις να ησυχασεις αλλαξε νημα ...Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:04α τώρα ευθύνεται και που κατέληξαν στον εισαγγελέαnostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:34
και πολυς κοσμος βριζει ενα 54 χρονο που αντι να ηρεμησει και να λυσει μια ασημαντη κατασταση καταφερε να τσαμπουκαλευετε ανηλικα να φαει ξυλο και να τα στειλει στον εισαγγελεα ...
μήπως φταίει και που δεν υπήρχε ειδικό σταντ για ξεκούραση ποδιών και αναγκάστηκαν να τα βάλουν στο κάθισμα;
κλειδώστε το κωλονήμα να ησυχάσουμε
σιγα μην του δωσουμε βραβειο ανδρεια του 54χρονου ... κοτζαμ βλακας να τσαμπουκαλευεται ανηλικους στο μετρο ... αν ελεγε τις ιδιες μαλακιες σε κανενα της ηλικιας του και τον τουλουμιαζε θα λεγατε αε προσεχε ...
.
Ησουν μιά ΕΚΠΛΗΞΗ στό νήμα.....
Μιά Οαση στή μαλακία πού δέρνει τόν Κλασσικό τον Μαλάκα τόν Ελληνα.....
Σέ αναβαθμίζω.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 971 Απαντήσεις