!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Liberal απολύει εργαζόμενο για "λάθος" ανάρτηση...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το Liberal απολύει εργαζόμενο για "λάθος" ανάρτηση...
Το Liberal είναι ανορθόγραφο, ανελληνιστο και ως αποδεικνύεται και ψευδώνυμο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Κούρασες με την πικρά σου για τον Ντόναλντ. Αν χωρίσει με την Μελάνια κάνε του πρόταση γάμου να ησυχασουμεnostromos έγραψε: 15 Ιαν 2021, 20:17 ολη η αριστερα επιδοκιμαζει τη φιμωση ηγετη κρατους ... μεγαλη υποκρισια να μας κουνατε το δαχτυλο για υπαλληλο ιδιωτικης εταιριας ... θα μπαινει ο διευθυντης μεσα θα φωναζει ο ρουφιανος ΕΓΕΡΘΗΤΙ και δεν θα βγαινει αχνα ... ιδιωτικη εταιρια ειναι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
αν σε κουρασα τραβα να ξεκουραστεις ... οτι θελω θα γραφω ... δεν ειμαι υπαλληλος της ΑυγηςGewponos90 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 20:19Κούρασες με την πικρά σου για τον Ντόναλντ. Αν χωρίσει με την Μελάνια κάνε του πρόταση γάμου να ησυχασουμεnostromos έγραψε: 15 Ιαν 2021, 20:17 ολη η αριστερα επιδοκιμαζει τη φιμωση ηγετη κρατους ... μεγαλη υποκρισια να μας κουνατε το δαχτυλο για υπαλληλο ιδιωτικης εταιριας ... θα μπαινει ο διευθυντης μεσα θα φωναζει ο ρουφιανος ΕΓΕΡΘΗΤΙ και δεν θα βγαινει αχνα ... ιδιωτικη εταιρια ειναι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τη ζημιά που έχεις προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό και μόνο με την παρουσία σου,την έχεις αναλογιστεί ποτέ ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:53
Φαντάσου να εργάζομαι στον Ριζοσπάστη και να κάνω επώνυμα αντικομουνιστικες αναρτήσεις
Η να εργάζομαι σε μια εταιρεία και να κάνω αναρτήσεις με τις οποίες κάνω ζημιά στην εταιρεία όπου εργάζομαι
ΟχιPapa John έγραψε: 15 Ιαν 2021, 20:57Τη ζημιά που έχεις προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό και μόνο με την παρουσία σου,την έχεις αναλογιστεί ποτέ ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:53
Φαντάσου να εργάζομαι στον Ριζοσπάστη και να κάνω επώνυμα αντικομουνιστικες αναρτήσεις
Η να εργάζομαι σε μια εταιρεία και να κάνω αναρτήσεις με τις οποίες κάνω ζημιά στην εταιρεία όπου εργάζομαι
Και υπόψη είχα πάντοτε άψογα φύλλα ποιότητας και έχω εξαντλήσει όλη την διοικητική και οικονομική ιεραρχία ως μόνιμος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού
Και αρμόδιοι να με κρίνουν είναι αυτοί που με διοικούν και με πληρώνουν
Και εγώ μπορώ να σε κρίνω,ως πρώην Ναύτης,Τεχνίτης Πυροβόλου (αλλά είχα την καντίναΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:33ΟχιPapa John έγραψε: 15 Ιαν 2021, 20:57
Τη ζημιά που έχεις προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό και μόνο με την παρουσία σου,την έχεις αναλογιστεί ποτέ ;
Και υπόψη είχα πάντοτε άψογα φύλλα ποιότητας και έχω εξαντλήσει όλη την διοικητική και οικονομική ιεραρχία ως μόνιμος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού
Και αρμόδιοι να με κρίνουν είναι αυτοί που με διοικούν και με πληρώνουν![]()
Εσύ μου έφτιαχνες καφέ ως καμαρωτος στο καρέ υπαξιωματικών και έκανες αγγαρείες ενώ είχες εμένα να σε επιβλέπω !!!Papa John έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:35Και εγώ μπορώ να σε κρίνω,ως πρώην Ναύτης,Τεχνίτης Πυροβόλου (αλλά είχα την καντίναΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:33ΟχιPapa John έγραψε: 15 Ιαν 2021, 20:57
Τη ζημιά που έχεις προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό και μόνο με την παρουσία σου,την έχεις αναλογιστεί ποτέ ;
)
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει Liberal και καθεστωτικός ΜΜΑδισμός. Καμία έκπληξη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:01 Το Liberal απολύει εργαζόμενο για λάθος ανάρτηση που έκανε κριτική στην κυβέρνηση
«Αν η ποινή για ένα έγκλημα είναι ένα πρόστιμο, τότε ο νόμος προορίζεται μόνο για την κατώτερη τάξη» ήταν το αγγλικό ρητό που ανέβασε το Liberal.gr στον επίσημο λογαριασμό του στο Fαcebook το πρωί της Πέμπτης, και όλοι απόρησαν αν το γνωστό για την φιλοκυβερνητική του στάση site έπαθε κρίση αυτοκριτικής ή κρίση χιούμορ. Μάλιστα η ανάρτηση συνοδευόταν με αιχμηρή περιγραφή για το πρωθυπουργικό ζεύγος και τις στιγμές ανεμελειάς στην Πάρνηθα αλλά και τα γλέντια διάσημων στο Ντουμπάι, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για εσάς 300άρια, για κάποιους Ντουμπάι και γκαζιές στην Πάρνηθα».
Τελικά η ανάρτηση «κατέβηκε» μετά από 48 λεπτά, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν να την κοινοποιήσουν και να την αποθηκεύσουν. Το περιστατικό θα ήταν κωμικό και θέμα για τα social media της ημέρας αν δεν κατέληγε στην απόλυση εργαζόμενου που κατά λάθος ανέβασε την ανάρτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Liberal, μετά το σούσουρο, απέλυσε τον εργαζόμενο που έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση, αποδεικνύοντας πως και η παραμικρή νύξη, μπηχτή ή κριτική στην κυβέρνηση δεν χωρά τελικά στο εν λόγω site (παρά το λογότυπο του) ούτε… από λάθος.
Καντίνα ρε μλκ,ΚΑΝΤΙΝΑ.Ποιο καρέ.Εκεί πήγαιναν όλα τα βύσματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:38Εσύ μου έφτιαχνες καφέ ως καμαρωτος στο καρέ υπαξιωματικών και έκανες αγγαρείες ενώ είχες εμένα να σε επιβλέπω !!!Papa John έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:35Και εγώ μπορώ να σε κρίνω,ως πρώην Ναύτης,Τεχνίτης Πυροβόλου (αλλά είχα την καντίναΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:33
Οχι
)
![]()
![]()
Φτιάχναμε και ζαμπονοτυρόπιττες που γίνονταν ανάρπαστες.
-
Planis
Εγώ μάγκες που ήμουν στο φυλάκιο και βάραγα μύγες, σάς περνάω και τους δύο 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-