Εάν ανήκουν σε ευάλωτη κοινωνική η εθνική μειονότητα η ομάδα έχουν ελαφρυντικάST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:32Είναι τελείως αδιάφορο ποιας εθνικότητας είναι τα μπουμπούκια. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξύλο στο μετρό
Ναι, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας ή του να τους σπάσουν οι αστυνομικοί στο ξύλο. Απλά να δοθεί η μεγαλύτερη προβλεπόμενη από το νόμο ποινή.
Όταν θα δικαστούν το ..2029 θα τιμωρηθούν με έξι.μηνες με αναστολήST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:34Ναι, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας ή του να τους σπάσουν οι αστυνομικοί στο ξύλο. Απλά να δοθεί η μεγαλύτερη προβλεπόμενη από το νόμο ποινή.
-
Γενιά της Αγαμίας
οι 2 αυτές προτάσεις είναι σωστές μαζί πράγματι καμία τιμωρία δεν πρέπει να λάβει υπόψιν καταγωγή (βέβαια και να ελάμβανε, μάλλον ελαφρυντική για λαθρο θα ήταν αλλά τεσπα)ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:32
Είναι τελείως αδιάφορο ποιας εθνικότητας είναι τα μπουμπούκια. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
η πρώτη πρόταση μόνη της δεν στέκει όμως: φυσικά και έχει τεράστια σημασία για το πώς θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο το κράτος
Καλές οι τρίμπλες αλλά θα εκτιμούσα μία απάντηση, αν γνωρίζεις. Σου φέρνω ένα βίντεο που μετά από διαφωνία με ένα γείτονα με βλέπεις να του τραβάω τέτοιες κλωτσιές. Γνωρίζεις επίσης ότι ο γείτονας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έκθεση που επιβεβαιώνει την σοβαρότητα των χτυπημάτων. Και σε ρωτάω; Τι ποινή να αναμένω στο δικαστήριο με βάση αυτό;stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:291) Δεν υπάρχει κατηγορία "τσακίζω στο ξύλο". Αυτή η περιγραφή δεν σημαίνει κάτι στο ποινικό δίκαιο.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:42 Το μετρό είναι γεμάτο κάμερες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μη μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.
Έχω μία απορία. Αν πάω και τσακίσω στο ξύλο πχ το γείτονά μου, νομίζω ότι οι νομικές συνέπειες είναι πολύ σοβαρές. Τι αλλάζει και ο χουλιγκανισμός πέφτει τόσο πολύ στα μαλακά;
stavmanr ή όποιος άλλος ξέρει
Υπάρχει επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κλπ.
2) Ακόμα δεν ξεκίνησε η διαδικασία. Πώς καταλήγεις σε συμπεράσματα;
3) Η βιασύνη δεν είναι καλός δάσκαλος. Θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα βρεθούν ο/οι ένοχος/οι και το/τα κατηγορητήριο/α.
Εννοείς να απολογηθούν και να δικαστούν.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:34Ναι, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας ή του να τους σπάσουν οι αστυνομικοί στο ξύλο. Απλά να δοθεί η μεγαλύτερη προβλεπόμενη από το νόμο ποινή.
Παντως ,υστερα απο την δηλωση του,πιθανον να παρουν την μικροτερη ποινη.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:34Ναι, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας ή του να τους σπάσουν οι αστυνομικοί στο ξύλο. Απλά να δοθεί η μεγαλύτερη προβλεπόμενη από το νόμο ποινή.
Τουλαχιστον θα ειναι δικαιη γιατι ειπε την αληθεια.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εξαρτάται. Είσαι μέλος κάποιας εθνικής μειονότητας; LGBTQIRFSWPκλπ; Αν ναι θα τον τιμωρήσουν παραδειγματικά που έπεσε πάνω στην κλωτσιά σου.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:37 Καλές οι τρίμπλες αλλά θα εκτιμούσα μία απάντηση, αν γνωρίζεις. Σου φέρνω ένα βίντεο που μετά από διαφωνία με ένα γείτονα με βλέπεις να του τραβάω τέτοιες κλωτσιές. Γνωρίζεις επίσης ότι ο γείτονας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έκθεση που επιβεβαιώνει την σοβαρότητα των χτυπημάτων. Και σε ρωτάω; Τι ποινή να αναμένω στο δικαστήριο με βάση αυτό;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ρε συ αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι σαν τις παραβιασεις του κοκ που εαν περασεις με κοκκινο σηματοδοτη θα φας πχ 50 ευρω κληση.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:37Καλές οι τρίμπλες αλλά θα εκτιμούσα μία απάντηση, αν γνωρίζεις. Σου φέρνω ένα βίντεο που μετά από διαφωνία με ένα γείτονα με βλέπεις να του τραβάω τέτοιες κλωτσιές. Γνωρίζεις επίσης ότι ο γείτονας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έκθεση που επιβεβαιώνει την σοβαρότητα των χτυπημάτων. Και σε ρωτάω; Τι ποινή να αναμένω στο δικαστήριο με βάση αυτό;stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:291) Δεν υπάρχει κατηγορία "τσακίζω στο ξύλο". Αυτή η περιγραφή δεν σημαίνει κάτι στο ποινικό δίκαιο.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:42 Το μετρό είναι γεμάτο κάμερες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μη μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.
Έχω μία απορία. Αν πάω και τσακίσω στο ξύλο πχ το γείτονά μου, νομίζω ότι οι νομικές συνέπειες είναι πολύ σοβαρές. Τι αλλάζει και ο χουλιγκανισμός πέφτει τόσο πολύ στα μαλακά;
3) Η βιασύνη δεν είναι καλός δάσκαλος. Θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα βρεθούν ο/οι ένοχος/οι και το/τα κατηγορητήριο/α.
Άρθρο 308 παρ. 4ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:37Καλές οι τρίμπλες αλλά θα εκτιμούσα μία απάντηση, αν γνωρίζεις. Σου φέρνω ένα βίντεο που μετά από διαφωνία με ένα γείτονα με βλέπεις να του τραβάω τέτοιες κλωτσιές. Γνωρίζεις επίσης ότι ο γείτονας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έκθεση που επιβεβαιώνει την σοβαρότητα των χτυπημάτων. Και σε ρωτάω; Τι ποινή να αναμένω στο δικαστήριο με βάση αυτό;stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:291) Δεν υπάρχει κατηγορία "τσακίζω στο ξύλο". Αυτή η περιγραφή δεν σημαίνει κάτι στο ποινικό δίκαιο.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:42 Το μετρό είναι γεμάτο κάμερες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μη μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.
Ο υπαίτιος της πράξης της παραγράφου 1 είναι δυνατό να απαλλαγεί από κάθε ποινή αν παρασύρθηκε στην πράξη από δικαιολογημένη αγανάκτηση, εξαιτίας μιας αμέσως προηγούμενης πράξης που τέλεσε ο παθών εναντίον του ή ενώπιόν του και που ήταν ιδιαίτερα σκληρή ή βάναυση.
Μη βιάζεσαι ST. Έχει δρόμο η υπόθεση. Θα κριθούν όλα τα στοιχεία, από την πρόκληση μέχρι τη σωματική βλάβη και θα προκύψει μία κρίση σχετικά με το δικαιολογημένο ή μη της επίθεσης.
Δηλαδή δικαιολογεί μια ειρωνεία τις κλωτσιές στο κεφάλι και την σπονδυλική στήλη που μπορούν να αφήσουν τον άλλο ανάπηρο ή νεκρό; Ας τον ειρωνεύονταν κι αυτοί.Pedro έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:38 Παντως ,υστερα απο την δηλωση του,πιθανον να παρουν την μικροτερη ποινη.
Αυτό προσπαθώ να περιγράψω χωρίς γραφικές αναφορές σε σηματοδότες, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνω.Pedro έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:40Ρε συ αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι σαν τις παραβιασεις του κοκ που εαν περασεις με κοκκινο σηματοδοτη θα φας πχ 50 ευρω κληση.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:37Καλές οι τρίμπλες αλλά θα εκτιμούσα μία απάντηση, αν γνωρίζεις. Σου φέρνω ένα βίντεο που μετά από διαφωνία με ένα γείτονα με βλέπεις να του τραβάω τέτοιες κλωτσιές. Γνωρίζεις επίσης ότι ο γείτονας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έκθεση που επιβεβαιώνει την σοβαρότητα των χτυπημάτων. Και σε ρωτάω; Τι ποινή να αναμένω στο δικαστήριο με βάση αυτό;stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:29
1) Δεν υπάρχει κατηγορία "τσακίζω στο ξύλο". Αυτή η περιγραφή δεν σημαίνει κάτι στο ποινικό δίκαιο.
έχω καταλήξει πως απλά γουστάρεις να σε βρίζουν, είναι ανώφελο να σου απαντάει κανείςstavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:55Αν κάποιος σου έβριζε την κόρη ή την οικογένεια, θα είχες δίκιο να επιτεθείς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:53Άρα δικαιολογημένος ο ξυλοδαρμός .stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49
Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο στο ξύλο, αλλά ήταν ένα ολίσθημα, μία πρόκληση.
α και για να σου κάνω τη χάρη, είσαι μέγιστος μαλάκας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μαλλον περιγράφεις απόπειρα ανθρωποκτονιας.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:37Καλές οι τρίμπλες αλλά θα εκτιμούσα μία απάντηση, αν γνωρίζεις. Σου φέρνω ένα βίντεο που μετά από διαφωνία με ένα γείτονα με βλέπεις να του τραβάω τέτοιες κλωτσιές. Γνωρίζεις επίσης ότι ο γείτονας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έκθεση που επιβεβαιώνει την σοβαρότητα των χτυπημάτων. Και σε ρωτάω; Τι ποινή να αναμένω στο δικαστήριο με βάση αυτό;stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:291) Δεν υπάρχει κατηγορία "τσακίζω στο ξύλο". Αυτή η περιγραφή δεν σημαίνει κάτι στο ποινικό δίκαιο.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:42 Το μετρό είναι γεμάτο κάμερες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μη μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.
Στην περίπτωση με τα τσογλανια μένει να διερευνηθεί αν πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονιας .
Η αστυνομία απ το υλικό που έχει λεει ότι με παρόμοιο τρόπο λύνουν τις διαφορές τους σεσημασμενοι στα γήπεδα.
Ψάχνουν ανάλογα.
Εκεί βρίσκεται η διαφορά. Αν κριθεί ότι οι βλάβες είναι βαριές, δεν δικαιολογείται η αγανάκτηση.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:41Δηλαδή δικαιολογεί μια ειρωνεία τις κλωτσιές στο κεφάλι και την σπονδυλική στήλη που μπορούν να αφήσουν τον άλλο ανάπηρο ή νεκρό; Ας τον ειρωνεύονταν κι αυτοί.Pedro έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:38 Παντως ,υστερα απο την δηλωση του,πιθανον να παρουν την μικροτερη ποινη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 971 Απαντήσεις