Πως προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;taliban έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:17Οπότε μην ξαναμπεις στο φόρουμ.Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πότε κλείνει το phorum?
Re: Πότε κλείνει το phorum?
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ έχω πρόβλημα με τους μουσατους και τις χωριστρες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν είναι τόσο απλό. Ολοι οι άνθρωποι απεχθανόμαστε κάποια πράγματα. Μας απωθεί η κοπριά τα σουβλερά νύχια ο εμετός κτλπ. Εκτός πια αν είσαι πλήρως εξοικοιομένος. Η όχι άνθρωπος.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Ή όχι special-snowflake-Sothan.Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:22Δεν είναι τόσο απλό. Ολοι οι άνθρωποι απεχθανόμαστε κάποια πράγματα. Μας απωθεί η κοπριά τα σουβλερά νύχια ο εμετός κτλπ. Εκτός πια αν είσαι πλήρως εξοικοιομένος. Η όχι άνθρωπος.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Γενιά της Αγαμίας
ότι πειραματίζεται ο συγκεκριμένος με χειροποίητες φυλλοκατασκευές ενόσω γράφει, κάνει μπαμ, ναι
Special forces? Εγώ είμαι αυτός ναι.
Α, ναι. Κάνω εξαιρετικές χορτόπιτεςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:30ότι πειραματίζεται ο συγκεκριμένος με χειροποίητες φυλλοκατασκευές ενόσω γράφει, κάνει μπαμ, ναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Γενιά της Αγαμίας
πότε θα μας κάνεις το τραπέζι;Beria έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:35Α, ναι. Κάνω εξαιρετικές χορτόπιτεςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:30ότι πειραματίζεται ο συγκεκριμένος με χειροποίητες φυλλοκατασκευές ενόσω γράφει, κάνει μπαμ, ναι![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Συγγνώμη, σε ποιόν αρέσουν οι χωρίστρες;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:22Δεν είναι τόσο απλό. Ολοι οι άνθρωποι απεχθανόμαστε κάποια πράγματα. Μας απωθεί η κοπριά τα σουβλερά νύχια ο εμετός κτλπ. Εκτός πια αν είσαι πλήρως εξοικοιομένος. Η όχι άνθρωπος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Γενιά της Αγαμίας
στις ψείρες, όταν θέλουν να πανε απο ΕθνικήΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:39Συγγνώμη, σε ποιόν αρέσουν οι χωρίστρες;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:22Δεν είναι τόσο απλό. Ολοι οι άνθρωποι απεχθανόμαστε κάποια πράγματα. Μας απωθεί η κοπριά τα σουβλερά νύχια ο εμετός κτλπ. Εκτός πια αν είσαι πλήρως εξοικοιομένος. Η όχι άνθρωπος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τετάρτη Δημοτικού.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:43στις ψείρες, όταν θέλουν να πανε απο ΕθνικήΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:39Συγγνώμη, σε ποιόν αρέσουν οι χωρίστρες;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:22
Δεν είναι τόσο απλό. Ολοι οι άνθρωποι απεχθανόμαστε κάποια πράγματα. Μας απωθεί η κοπριά τα σουβλερά νύχια ο εμετός κτλπ. Εκτός πια αν είσαι πλήρως εξοικοιομένος. Η όχι άνθρωπος.
- Υδράργυρος
Δεν υπάρχουν σοβαροί χρήστες στο πχόρουμ
Γιατί να κλείσει ρε άρχοντα;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
Εν τω μεταξύ δεν πιστεύω να αηδιάζεις και με το δικό μου άβαταρ..Μη γίνουμε μπίλιες λαίμαι..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-