!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γάτες.... μιάου!

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Γενιά της Αγαμίας

Re: Γάτες.... μιάου!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:52 Τα έχω περάσει με την προηγούμενη γατούλα που είχα και καταλαβαίνω...
Για μας που τα εμπιστευόμαστε στα χέρια τους ένα άγχος αν όλα θα πάνε καλά, αλλά για τους γιατρούς είναι μια επέμβαση ρουτίνας.
Εύχομαι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά τελικά, κουράγιο κι αισιοδοξία και το πριτσικουτσελάκι θα μπει αισίως στο κλαμπ των στειρωμένων. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ειναι και εξυπνος ο αλητης , προσπαθω να τον καμω να παιξει με το λειζερ και αντι για την κουκιδα κοιταει την πηγη του σηματος
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:30
aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:52 Τα έχω περάσει με την προηγούμενη γατούλα που είχα και καταλαβαίνω...
Για μας που τα εμπιστευόμαστε στα χέρια τους ένα άγχος αν όλα θα πάνε καλά, αλλά για τους γιατρούς είναι μια επέμβαση ρουτίνας.
Εύχομαι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά τελικά, κουράγιο κι αισιοδοξία και το πριτσικουτσελάκι θα μπει αισίως στο κλαμπ των στειρωμένων. :)
Εικόνα
:sal9:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

perseus έγραψε: 09 Ιαν 2021, 20:11 ειναι και εξυπνος ο αλητης , προσπαθω να τον καμω να παιξει με το λειζερ και αντι για την κουκιδα κοιταει την πηγη του σηματος
Το μαθαίνουν πολύ γρήγορα πως εσύ χειρίζεσαι αυτήν την κουκίδα.
Ο δικός μου, πλέον, αρνείται να παίξει...απλώς με κοιτάει σαν να μου λέει:
Δεν μας παρατάς με τις βλακείες σου... :lol:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αν βάλεις τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι, πάλι θα καταλάβει ότι το χειρίζεσαι εσυ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

vagabondo έγραψε: 10 Ιαν 2021, 10:11 Αν βάλεις τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι, πάλι θα καταλάβει ότι το χειρίζεσαι εσυ;
Σιγά μην του βάλω και κάνα αεροπλανάκι... :lol:
Σοβαρά τώρα, τις πρώτες φορές κυνηγούσε την κουκίδα σαν τρελός, αλλά σε λίγο άρχισε να ρίχνει ματιές στο χέρι μου.
Αφού πέρασαν αρκετές φορές, μόλις έπαιρνα το λέηζερ στο χέρι, ερχόταν μου χτυπούσε το χέρι και άραζε δίπλα μου.
Ίσως επειδή δεν μπορούσε ποτέ να αγγίξει-πιάσει την κουκίδα και βαριόταν απλώς να την κυνηγάει μάταια.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Η γατούλα της φίλης μου χθες που διαβάζαμε. Ήρθε και κοιμήθηκε στα πόδια μου για περισσότερη από μια ώρα και μετά ανεβοκατέβαινε συνεχώς στο γραφείο. :hebit: :)

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

https://free-image-upload.com/image/wp- ... -pro.mtRzd

Δυστυχώς η μεγάλη ,έφαγε φόλα ( από κάποιον υπάνθρωπο) , γι' αυτό και τη χάσαμε 1 μήνα :011: , με ενημέρωσαν σχετικά. Μείναμε με τη μικρή .
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:13 https://free-image-upload.com/image/wp- ... -pro.mtRzd

Δυστυχώς η μεγάλη ,έφαγε φόλα ( από κάποιον υπάνθρωπο) , γι' αυτό και τη χάσαμε 1 μήνα :011: , με ενημέρωσαν σχετικά. Μείναμε με τη μικρή .
:a040: :a040:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:13 https://free-image-upload.com/image/wp- ... -pro.mtRzd

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί μπορεί κάποιος να ρίξει φόλα σε γάτα.
Επικίνδυνες δεν είναι,δεν κάνουν θόρυβο,δεν λερώνουν με σκατα όλο τον τόπο,γιατί ρε πστ μου φαρμακωνεις το ζώο;
Δεν μπορείς με τίποτα δηλ. να κατηγορήσεις για κάτι το ζώο όπως θα μπορούσες να κάνεις για ένα σκυλί.
Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Λοξίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:45

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

perseus έγραψε: 06 Ιαν 2021, 13:53 απο τις 9 τωρα ξυπνησε φοβηθηκα πως επαθε καταθλιψη
9!!!1!1! :o
Τι τον έκανες ρε αγροίκε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

stergiosbik έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:51

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί μπορεί κάποιος να ρίξει φόλα σε γάτα.
Επικίνδυνες δεν είναι,δεν κάνουν θόρυβο,δεν λερώνουν με σκατα όλο τον τόπο,γιατί ρε πστ μου φαρμακωνεις το ζώο;
Δεν μπορείς με τίποτα δηλ. να κατηγορήσεις για κάτι το ζώο όπως θα μπορούσες να κάνεις για ένα σκυλί.
Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία.
:smt018 Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να ρίχνεις φόλες γενικώς...Ντροπή τους.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

- Casper - έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:28 Η γατούλα της φίλης μου χθες που διαβάζαμε. Ήρθε και κοιμήθηκε στα πόδια μου για περισσότερη από μια ώρα και μετά ανεβοκατέβαινε συνεχώς στο γραφείο. :hebit: :)

Εικόνα

Εικόνα
Αν δεν εχεις γατάκι ευκαιρία να αποκτήσεις... :P
Παρατηρητής...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”