Και το Λόττο έχεις στατιστική πιθανότητα να το κερδίσεις, αλλά μπορεί να παίζεις 100 ζωές και να μην συμβεί ποτέ. Το ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάτι, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας.nostromos έγραψε: 09 Ιαν 2021, 21:51 και επειδη απαντηση δεν προκειται να υπαρξει ας βαλουμε την εξισωση Seager που υπολογιζει ποσοι πολιτισμοι υπαρχουνε στο Γαλαξια μας ...
selection_028.png
προφανως οι χιλιαδες μαθηματικοι ,φυσικοι και αλλοι επιστημονες που ασχολουνται με το διαστημα δεν ξερουνε τιποτε απο στατιστικη οποτε καλο ειναι να τους ειδοποιησει καποιος πως καποιοι Ελληνες ερασιτεχνες στατιστικοι λενε πως τζαμπα ψαχνουνε ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
- Δημοκρατικός
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μετά τη δημοσίευση του Νάντρος αγόρασα το βιβλίο του Χόκινγκ και παραθέτω το σχετικό απόσπασμα που έχει σχέση με τη συζήτηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 11 Ιαν 2021, 15:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχουν. Εμείς δεν μπορούμε να τους ανιχνεύσουμε ίσως γιατί δεν ξέρουμε ακόμα πως να ψάξουμε. Προς το παρών ψάχνουμε κάτι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν .
Σάμπως βλέπεις το λόγο να υπάρχουν;
Χωρίς να είμαι μαθηματική διάνοια, αλλά και μη έχοντας και την καλύτερη σχέση με τα προχωρημένα μαθηματικά, τολμώ να πω ότι έχω την εντύπωση πως το παράδειγμα που έφερες με το Λόττο, δεν είναι καλό.Δημοκρατικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:54Και το Λόττο έχεις στατιστική πιθανότητα να το κερδίσεις, αλλά μπορεί να παίζεις 100 ζωές και να μην συμβεί ποτέ. Το ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάτι, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας.nostromos έγραψε: 09 Ιαν 2021, 21:51 και επειδη απαντηση δεν προκειται να υπαρξει ας βαλουμε την εξισωση Seager που υπολογιζει ποσοι πολιτισμοι υπαρχουνε στο Γαλαξια μας ...
selection_028.png
προφανως οι χιλιαδες μαθηματικοι ,φυσικοι και αλλοι επιστημονες που ασχολουνται με το διαστημα δεν ξερουνε τιποτε απο στατιστικη οποτε καλο ειναι να τους ειδοποιησει καποιος πως καποιοι Ελληνες ερασιτεχνες στατιστικοι λενε πως τζαμπα ψαχνουνε ...
Και αυτό διότι το Λόττο, ναι μεν μπορεί να μην το κερδίσω εγώ ή πολλοί άλλοι, ακόμα και αν παίζουμε μια ζωή, όμως κάποιοι το κερδίζουν.
Τον πρώτο αριθμό, τουλάχιστον 10 φορές τον χρόνο.
Εννοώ πως η πιθανότητα να κερδηθεί το Λόττο και υπάρχει και αποδεικνύεται πως υπάρχει (αφού κάποιοι το κερδίζουν)...
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:54 Μετά τη δημοσίευση του Νάντρος αγόρασα το βιβλίο του Χόκινγκ και παραθέτω το σχετικό απόσπασμα που έχει σχέση με τη συζήτηση.
![]()
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Προχώ ο Χώκινγκ.Daje έγραψε: 10 Ιαν 2021, 20:07Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:54 Μετά τη δημοσίευση του Νάντρος αγόρασα το βιβλίο του Χόκινγκ και παραθέτω το σχετικό απόσπασμα που έχει σχέση με τη συζήτηση.
![]()
![]()
![]()
![]()
- hellegennes
Αντέγκληση δεν είναι κατ' ανάγκη εξύβριση, αλλά ένα προκλητικό σχόλιο, ακριβώς στο passive-aggresive ύφος που έχεις και που δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση.stavmanr έγραψε: 10 Ιαν 2021, 13:43
Φοβερές αντεγκλήσεις. Μπορεί κανείς να διαπιστώσει μέσα στο quote εξυβρίσεις, προσβολές, ως και απειλές κατά της ζωής!
Να δώσω συγχαρητήρια και στο φίλο συντονιστή που διέγραψε αυτό το προσβλητικό σχόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
παρακαλείται ο χρήστης Αρίστος να αφήσει την ιατρική ήσυχη και να επανέλθει στον φυσικό του χώρο, το άουτερ σπέις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έλα βρε Χελετζέ. Έχεις γράψει έπος αντεγκλήσεων με τον ΓΓ. Αν υπάρχει διεθνής μονάδα μέτρησης των αντεγκλήσεων βρίσκεσαι με τον Νάνδρο στο υψηλότερο σημείο της βαθμίδας.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 21:50Αντέγκληση δεν είναι κατ' ανάγκη εξύβριση, αλλά ένα προκλητικό σχόλιο, ακριβώς στο passive-aggresive ύφος που έχεις και που δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση.stavmanr έγραψε: 10 Ιαν 2021, 13:43
Φοβερές αντεγκλήσεις. Μπορεί κανείς να διαπιστώσει μέσα στο quote εξυβρίσεις, προσβολές, ως και απειλές κατά της ζωής!
Να δώσω συγχαρητήρια και στο φίλο συντονιστή που διέγραψε αυτό το προσβλητικό σχόλιο.
Τώρα σε πείραξε που έγραψα στον Θώρρα να αφήσει τις κεραίες ήσυχες γιατί δεν πιάνουμε την ΕΡΤ...
Χαμογέλασε λίγο βρε γκρινιάρη.
-
- Casper -
Που είναι αυτή η σχέση που έγραψες και δεν την βλέπω; Άλλο πράγμα σου έβαλε.
Επίσης το R και κ που έβαλες τι είναι και γιατί είναι 0;
R είναι ο αριθμός ζωντανών οργανισμών μη γήινης προέλευσης που έχουμε παρατηρήσει και k το "απόλυτο μηδέν" σε κλίμακα Κέλβιν.- Casper - έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:09Που είναι αυτή η σχέση που έγραψες και δεν την βλέπω; Άλλο πράγμα σου έβαλε.
Επίσης το R και κ που έβαλες τι είναι και γιατί είναι 0;![]()
Αυτός τί είχε βάλει ακριβώς;
-
- Casper -
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:16R είναι ο αριθμός ζωντανών οργανισμών μη γήινης προέλευσης που έχουμε παρατηρήσει και k το "απόλυτο μηδέν" σε κλίμακα Κέλβιν.- Casper - έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:09Που είναι αυτή η σχέση που έγραψες και δεν την βλέπω; Άλλο πράγμα σου έβαλε.stavmanr έγραψε: 10 Ιαν 2021, 14:03
Βεβαίως:
οι πιθανότητες ύπαρξης είναι (ν+3)*π/2 *R^2 + 45*κ*r*g.
Επειδή R και κ είναι μηδέν, άρα δεν υπάρχουν πιθανότητες ύπαρξης.
Αντιγράφω τη μαθηματική διάνοια της σχέσης που μου παρουσιάσατε.
Αυτός τί είχε βάλει ακριβώς;![]()
(Πάτα το τοξάκι να δεις την εικόνα)
Αυτό εδώ σου είχε βάλει. Αυτό που έγραψες εσύ τι είναι ρωτάω.
Επίσης ξέρω πως είσαι ένθεος. Με την δική σου λογική εφόσον δεν παρατηρείς τον Θεό η πιθανότητα ύπαρξής του είναι 0.
Ας ξαναπροσπαθήσω:- Casper - έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:22stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:16R είναι ο αριθμός ζωντανών οργανισμών μη γήινης προέλευσης που έχουμε παρατηρήσει και k το "απόλυτο μηδέν" σε κλίμακα Κέλβιν.- Casper - έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:09
Που είναι αυτή η σχέση που έγραψες και δεν την βλέπω; Άλλο πράγμα σου έβαλε.
κάποιος έβαλε μία σχέση που θυμίζει μαθηματικής μορφή ως απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων. Μάλιστα μίλησε για επιστήμονες, ερευνητές κλπ. Του ζήτησα τη μαθηματική απόδειξη με την οποία κατέληξε σε αυτή τη σχέση, καθώς είναι γνωστό ότι οι μαθηματικές σχέσεις δεν παράγονται με τυχαίες τοποθετήσεις συμβόλων στη σειρά, αλλά με συγκεκριμένες επαγωγές.
Αντ' αυτού, ο φορέας της εξίσωσης μου ζήτησε να του παρουσιάσω εγώ μία μαθηματική σχέση που να αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι.
Του την παρουσίασα. Έτσι έχουμε μία σχέση που αποδεικνύει μαθηματικά ότι δεν υπάρχουν και μία ότι υπάρχουν. Ίδιας ισχύος. Αναπόδεικτες.
Ο Θεός δεν είναι αντικείμενο προς παρατήρηση. Άλλες έννοιες που δεν είναι προς παρατήρηση είναι η λογική, η αγάπη, η ομορφιά, η ευτυχία κλπ.Επίσης ξέρω πως είσαι ένθεος. Με την δική σου λογική εφόσον δεν παρατηρείς τον Θεό η πιθανότητα ύπαρξής του είναι 0.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Ιαν 2021, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:29Ας ξαναπροσπαθήσω:- Casper - έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:22stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2021, 01:16
R είναι ο αριθμός ζωντανών οργανισμών μη γήινης προέλευσης που έχουμε παρατηρήσει και k το "απόλυτο μηδέν" σε κλίμακα Κέλβιν.
κάποιος έβαλε μία σχέση μαθηματικού τύπου ως απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων. Μάλιστα μίλησε για επιστήμονες, ερευνητές κλπ. Του ζήτησα τη μαθηματική απόδειξη με την οποία κατέληξε σε αυτή τη σχέση, καθώς είναι γνωστό ότι οι μαθηματικές σχέσεις δεν παράγονται με τυχαίες τοποθετήσεις συμβόλων στη σειρά, αλλά με συγκεκριμένες επαγωγές.
Αντ' αυτού, ο φορέας της εξίσωσης μου ζήτησε να του παρουσιάσω εγώ μία μαθηματική σχέση που να αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι.
Του την παρουσίασα. Έτσι έχουμε μία σχέση που αποδεικνύει μαθηματικά ότι δεν υπάρχουν και μία ότι υπάρχουν. Ίδιας ισχύος. Αναπόδεικτες.
Ο Θεός δεν είναι αντικείμενο προς παρατήρηση. Άλλες έννοιες που δεν είναι προς παρατήρηση είναι η λογική, η αγάπη κλπ.Επίσης ξέρω πως είσαι ένθεος. Με την δική σου λογική εφόσον δεν παρατηρείς τον Θεό η πιθανότητα ύπαρξής του είναι 0.
δηλαδη εβαλες μια δικια σου εξισωση ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 2813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-