!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διακρίσεις στο σεξ
Μιλάτε και για κόρες; Ωραία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μπορεί να με ενδιαφέρει το που μπλέκει η 15χρονη κόρη μου και όχι το εάν γαμηθηκεrunner έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:47Αν η 15χρονη κόρη σου αναφέρει πως έκανε σεξ, δε νομίζω πως θα σε ενδιαφέρει και πολύ η ηλικία του επιβήτορα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:41
Στα 15 της εάν η κόρη μου πήγαινε με σαραντάρη θα είχα κι εγώ ενδιασμους
Στα 25 της ας πάει να γσμηθει και με τον μαύρο από την Ουγκάντα !!!
Θα είναι αρκετά ενήλικη πλέον για να κάνει επιλογές στην ζωή της
Αν τη βολέψει 20ρης ή 25αρης όλα καλά δηλαδή.
Η ηλικία του άνδρα σε ενδιαφέρει δηλαδή και όχι η ανήλικη κόρη.
Στα 25 της έχει το δικαίωμα να μπλέξει οπουδήποτε
Προσωπικά για την δική μου κόρη μίλησα
Ασε ρε, άσε. Πουλά αλλού τις τάχα μου αντιπατριαρχικές σου ιδέες. Μπαμ κάνεις από τα λεγόμενα σου. Να σου πω εγγράψου και στους μικγουταηδες. Ταυτίζεσαι.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:45Ξέρεις εσύ τι θέση έχω εγώ για τις γυναίκες. Έλα προχώρα.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:44Ασε ρε αναδύεις την σαπίλα της πατριαρχίας από χλμ. με τις θέσεις σου περί γυναικών.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:41 Πατριαρχία και πουτανιά πάνε μαζί. Η αναρχία και πάλη με την κάθε εξουσία είναι το νέο που θα έρθει. Εκεί οι γυναίκες δεν θα ασπάζονται ρόλους.
Σήμερα μια χαρά τους δέχονται και μια χαρά βολεύονται από την πατριαρχία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι μαλακία σου. Θα μπει ο κάθε μαλάκας να βγάλει την κακεντρέχειά του.
Θα κρίνεις εσύ τι είμαι εγώ. Άντε ρε κατακαημένη Αράχωβα.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:50Ασε ρε, άσε. Πουλά αλλού τις τάχα μου αντιπατριαρχικές σου ιδέες. Μπαμ κάνεις από τα λεγόμενα σου. Να σου πω εγγράψου και στους μικγουταηδες. Ταυτίζεσαι.
Μπα; μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να κρίνεις; Ως ειδικός να υποθέσω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που αντιδρώ έντονα όταν διακρίνω μισογυνισμό. Εσύ τον έχεις χαϊδέψει. μια χαρά παίζεις το παιχνιδάκι. εσύ είσαι αυτή που θα κράξεις μία με τρίχες στα πόδια ή με μίνι αλλά πολύ κυτταρίτιδα. Όχι εγώ που υποστηρίζω να φοράει ότι γουστάρει η κάθε γυναίκα και να είναι όπως γουστάρει.
Όχι μόνο ειδικός. Αλλά και μαχητής ενάντια στην σαπίλα που βιώνω από μικρός και δεν την ευλόγησα ποτέ μου όπως εσύ.
Τι σχέση έχει το σεξ με τον μισογυνισμό;Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:54 Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που αντιδρώ έντονα όταν διακρίνω μισογυνισμό. Εσύ τον έχεις χαϊδέψει. μια χαρά παίζεις το παιχνιδάκι. εσύ είσαι αυτή που θα κράξεις μία με τρίχες στα πόδια ή με μίνι αλλά πολύ κυτταρίτιδα. Όχι εγώ που υποστηρίζω να φοράει ότι γουστάρει η κάθε γυναίκα και να είναι όπως γουστάρει.
Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:54 Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που αντιδρώ έντονα όταν διακρίνω μισογυνισμό. Εσύ τον έχεις χαϊδέψει. μια χαρά παίζεις το παιχνιδάκι. εσύ είσαι αυτή που θα κράξεις μία με τρίχες στα πόδια ή με μίνι αλλά πολύ κυτταρίτιδα. Όχι εγώ που υποστηρίζω να φοράει ότι γουστάρει η κάθε γυναίκα και να είναι όπως γουστάρει.
Εσύ υποστηρίζεις να φοράει ότι θέλει μια γυναίκα αλλά από την άλλη μιλάς για πουτανιες, γυναίκες που θέλουν αντάλλαγμα για σεξ κτλ κτλ. Να χαρώ κατακριτή του μισογυνισμού και αντισεξιστη. Με συγκινείς βρε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν υπάρχουν γυναίκες που ζητούν ανταλλάγματα για σεξ ;Naida έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:01Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:54 Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που αντιδρώ έντονα όταν διακρίνω μισογυνισμό. Εσύ τον έχεις χαϊδέψει. μια χαρά παίζεις το παιχνιδάκι. εσύ είσαι αυτή που θα κράξεις μία με τρίχες στα πόδια ή με μίνι αλλά πολύ κυτταρίτιδα. Όχι εγώ που υποστηρίζω να φοράει ότι γουστάρει η κάθε γυναίκα και να είναι όπως γουστάρει.τι παπαριές λες ρε; ένα ποστ δικό μου να βρεις που να κράζω άνθρωπο για τρίχες και μινια με κυταριτιδες. Ένα και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη και θα ανακάλεσω τα πάντα.
Εσύ υποστηρίζεις να φοράει ότι θέλει μια γυναίκα αλλά από την άλλη μιλάς για πουτανιες, γυναίκες που θέλουν αντάλλαγμα για σεξ κτλ κτλ. Να χαρώ κατά κριτή του μισογυνισμού και αντισεξιστη. Με συγκινείς βρε.
Και που κάνουν πουτανιες;
Ναι. Και άντρες. Άλλο ότι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι και άλλο οι γυναίκες είναι έτσι. Καταλαβαίνεις την διαφορά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:03Δεν υπάρχουν γυναίκες που ζητούν ανταλλάγματα για σεξ ;Naida έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:01Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:54 Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που αντιδρώ έντονα όταν διακρίνω μισογυνισμό. Εσύ τον έχεις χαϊδέψει. μια χαρά παίζεις το παιχνιδάκι. εσύ είσαι αυτή που θα κράξεις μία με τρίχες στα πόδια ή με μίνι αλλά πολύ κυτταρίτιδα. Όχι εγώ που υποστηρίζω να φοράει ότι γουστάρει η κάθε γυναίκα και να είναι όπως γουστάρει.τι παπαριές λες ρε; ένα ποστ δικό μου να βρεις που να κράζω άνθρωπο για τρίχες και μινια με κυταριτιδες. Ένα και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη και θα ανακάλεσω τα πάντα.
Εσύ υποστηρίζεις να φοράει ότι θέλει μια γυναίκα αλλά από την άλλη μιλάς για πουτανιες, γυναίκες που θέλουν αντάλλαγμα για σεξ κτλ κτλ. Να χαρώ κατά κριτή του μισογυνισμού και αντισεξιστη. Με συγκινείς βρε.
Και που κάνουν πουτανιες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μπορώ να κατεβαίνω στο υπόγειο για να επικοινωνήσω μαζί σου αυτό που εννοώ. σε κάποια χρόνια μπορεί και να καταλάβεις.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:01Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 18:54 Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που αντιδρώ έντονα όταν διακρίνω μισογυνισμό. Εσύ τον έχεις χαϊδέψει. μια χαρά παίζεις το παιχνιδάκι. εσύ είσαι αυτή που θα κράξεις μία με τρίχες στα πόδια ή με μίνι αλλά πολύ κυτταρίτιδα. Όχι εγώ που υποστηρίζω να φοράει ότι γουστάρει η κάθε γυναίκα και να είναι όπως γουστάρει.τι παπαριές λες ρε; ένα ποστ δικό μου να βρεις που να κράζω άνθρωπο για τρίχες και μινια με κυταριτιδες. Ένα βρες και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη και θα ανακάλεσω τα πάντα.
Εσύ υποστηρίζεις να φοράει ότι θέλει μια γυναίκα αλλά από την άλλη μιλάς για πουτανιες, γυναίκες που θέλουν αντάλλαγμα για σεξ κτλ κτλ. Να χαρώ κατακριτή του μισογυνισμού και αντισεξιστη. Με συγκινείς βρε.
Το βασικό που πρεπει να καταλάβεις είναι πως εσύ δεν είσαι οι γυναίκες όλου του κόσμου.
Ότι "οι γυναίκες είναι έτσι" λέει η μπουρδολόγα. Βγάλε συμπέρασμα τώρα επεξεργασίας που κάνει.