ετσι ομως το πολυ πολυ να χασει κανα δοντι η κανα ματι, αλλα δεν θα απομακρυνθει απο ενα ποστο που δεν θα πρεπε εξαρχης να εχει με τετοια μυαλα και γλωσσα.Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:57 Οι καταγγελίες είναι για γυναικωτούς. Οι άντρες που φοράνε παντελόνια λύνουν τις διαφορές τους στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
- John Brown Gun Club
Re: ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Obi Wan Iakobi
Μεχρι κι εδω εγινε μυθος η Σιδηρα Κυρια απολιθωμα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:55
Ακαθεκτη βλακεια λεμε. Παμε παλι:
Hargreaves later said: "I find it hilarious that Tories have adopted it. The song is a sort-of tribute and sort-of not."[16] Band member Steven Hartley commented that it had been written as a satirical swipe at her,[2][16] and also said: "It was tongue-in-cheek - a bit of fun... a throw-away ditty...
Ακομα και η καμπανια να το κανουν νο1 στα τσαρτς ως απαντηση στο "Ding-Dong! The Witch Is Dead" κι αυτη παρωδια ητανε, απο τα μελη της μπαντας που υποκρινονταν τους Θατσερικους.
Οι Θατσερικοι το χαψαν, γιατι βλεπεις δεν υπαρχει κανενα αλλο τραγουδι που να την υμνει.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εσύ άρχισες με απειλές ή όχι ρε; Βλάκα δε θυμάσαι τι έγραψες;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:01απο που κι ως που αμφοτεροι; Δεν εκανα εγω αυτες τις αποκρουστικες δηλωσεις, δεν εργαζομαι στο δημοσιο ουτε μου εχουν εμπιστευτει την μορφωση της νεας γεννιας. Αντι λοιπον να κατσεις να σκεφτεις πανω στα λαθη σου, και να εκφρασεις καποια μεταμελεια, εχεις το θρασσος να απειλεις κι απο πανω;Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:55Σε προκαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία σου κι εγώ τα δικά μου να κάνουμε καταγγελία αμφότεροι .John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:48
Οχι, καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανοχη σε καμια εκδηλωση ρατσισμου και σεξισμου. Ατομα με τετοιες αντιληψεις και φρασεολογια δεν εχουν καμια δουλεια να διδασκουν στο σχολειο. Το εννοω. Εαν ειχε κανει αυτες τις δηλωσεις επωνυμα θα του εκανα καταγγελια στην αρμοδια αρχη της υπηρεσιας του. Κυριολεκτω.
Καλά, βγάλτου εσύ το μάτι ή το δόντι και άμα δεν συνετιστεί βλέπουμε. Χερίσιο ξυλίκι όμως, όχι μαχαίρια και τέτοια φλώρικα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:03ετσι ομως το πολυ πολυ να χασει κανα δοντι η κανα ματι, αλλα δεν θα απομακρυνθει απο ενα ποστο που δεν θα πρεπε εξαρχης να εχει με τετοια μυαλα και γλωσσα.Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:57 Οι καταγγελίες είναι για γυναικωτούς. Οι άντρες που φοράνε παντελόνια λύνουν τις διαφορές τους στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ο άλλος έψαξε έψαξε κ βάζει την βλαχοπούλου 
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν καταλαβαινω τι ειπε ο Στυγιος και επαθες περιοδο?John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:01απο που κι ως που αμφοτεροι; Δεν εκανα εγω αυτες τις αποκρουστικες δηλωσεις, δεν εργαζομαι στο δημοσιο ουτε μου εχουν εμπιστευτει την μορφωση της νεας γεννιας. Αντι λοιπον να κατσεις να σκεφτεις πανω στα λαθη σου, και να εκφρασεις καποια μεταμελεια, εχεις το θρασσος να απειλεις κι απο πανω;Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:55Σε προκαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία σου κι εγώ τα δικά μου να κάνουμε καταγγελία αμφότεροι .John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:48
Οχι, καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανοχη σε καμια εκδηλωση ρατσισμου και σεξισμου. Ατομα με τετοιες αντιληψεις και φρασεολογια δεν εχουν καμια δουλεια να διδασκουν στο σχολειο. Το εννοω. Εαν ειχε κανει αυτες τις δηλωσεις επωνυμα θα του εκανα καταγγελια στην αρμοδια αρχη της υπηρεσιας του. Κυριολεκτω.
Εβαλε ο Συριζα πουστη υπουργο? οχι
εβαλε η νδ πουστη υπουργο? ναι
αληθεια ειναι που ειναι το προβλημα σου?
- Obi Wan Iakobi
Με σπαθια.Old school.Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:57 Οι καταγγελίες είναι για γυναικωτούς. Οι άντρες που φοράνε παντελόνια λύνουν τις διαφορές τους στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι μάνες παιδιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Obi Wan Iakobi
Aπο παντου σας γλενταω πουθεναδες
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τι έγινε ρε παιδιά? Ανέβηκαν οι τόνοι εδω πέρα με αφορμή το γκειλίκι του νέου υφυπουργού? Υποσυνείδητη επιβεβαίωση
του αντρισμού σας?
του αντρισμού σας?
- Obi Wan Iakobi
Εξαιρειται η μανα τους η Θατσερ.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
μαλάκες γελάω κ νοιώθω τύψεις,ξέρω ότι δεν είναι σωστό
Μιλάμε για πολύ άντρα να ουμJohn Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:03
ετσι ομως το πολυ πολυ να χασει κανα δοντι η κανα ματι, αλλα δεν θα απομακρυνθει απο ενα ποστο που δεν θα πρεπε εξαρχης να εχει με τετοια μυαλα και γλωσσα.
- John Brown Gun Club
αυτο που σου λεω και τωρα: εαν ηταν στο χερι μου θα φροντιζα να πληροφορηθει η υπηρεσια σου πως στο ιντερνετ χρησιμοποιεις γλωσσα και εκφρασεις και χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν σε εκπαιδευτικο και διακινεις μια ρητορικη μισους που σε καθιστα επικινδυνο να εχεις την θεση σου.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:04Εσύ άρχισες με απειλές ή όχι ρε; Βλάκα δε θυμάσαι τι έγραψες;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:01απο που κι ως που αμφοτεροι; Δεν εκανα εγω αυτες τις αποκρουστικες δηλωσεις, δεν εργαζομαι στο δημοσιο ουτε μου εχουν εμπιστευτει την μορφωση της νεας γεννιας. Αντι λοιπον να κατσεις να σκεφτεις πανω στα λαθη σου, και να εκφρασεις καποια μεταμελεια, εχεις το θρασσος να απειλεις κι απο πανω;Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:55
Σε προκαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία σου κι εγώ τα δικά μου να κάνουμε καταγγελία αμφότεροι .
Τι δεν καταλαβαινεις ρε ομοφοβικε;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
stergiosbik
Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:02Στέργιο ,γαμιέσαι λίγο, όχι πολύ.stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:00Όχι ρε,ο Στυγιος είναι ξηγημενο παλικάρι και σωστός.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:28
Εσυ τωρα εισαι ανθρωπος που η πολιτεια σου εχει εμπιστευτει την μορφωση των παιδιων μας;
Ειλικρινα, εαν ηταν στο χερι μου, θα φροντιζα να χασεις την δουλεια σου, γιατι δεν την αξιζεις.
Απλά κάπου κάπου θέλει να αισθάνεται ότι επαναστατεί γιατί η Στυγαινα τον έχει συνέχεια στο μπεναλντι.
Άσε που δεν έχουμε και πλατεία Κλαυθμώνος στην πόλη και που θα πάει ο έρμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
-
- 9 Απαντήσεις