!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:36 Επίσης η γιαγιά μου κοντεύει να σαλτάρει μέσα, της έχει κάνει τρομερό κακό η κλεισούρα.
Στα μικρα χωρια ειναι αλλιως ολοι κυκλοφορουν απο σπιτι σε σπιτι κανονικα,το μονο που αλλαξε ειναι οτι τους ριξαν ακυρο οι εκκλησιες και εχουν σαλταρει ολες οι γριες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:37
GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:32
Άρα στο δικό μου παράδειγμα δεν υπήρχε σύνδεση ενώ εδώ υπάρχει. Απαιτείται εξέταση των δεδομένων. :)
Ο καφες ειναι το εμβολιο δηλαδη και ο θανατος ο χωρισμος;Φορ ριαλ;
Όταν τα μόνα σου δεδομένα είναι ότι πρώτα συνέβη το Α και μετά το Β δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα μόνο από μια χρονική ακολουθία. Το εμβόλιο θα μπορούσε να είναι είτε ο καφές είτε ο πηδος. Γι αυτό περιμέναμε να μας πουν αν σχετίζεται ή όχι, αλλιώς θα ξέραμε από την αρχή.
Ρε τυπε ιατρικη διαδικασια ειναι το εμβολιο εχει σχεση με την υγεια wtf δλδ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:36

Το βρήκα. Αν θες κριτικάρεις.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Χαοτικός έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:40

Γιατί δεν κάνεις κανάλι στο γουτού εσύ να μαθαίνεις τον κόσμο πραγματάκια όπως κάνει η κοπελίτσα; Τεμπελόσκυλο.

(Προσπαθώ να θυμηθώ πως τη λένε τη ρουφιάνα για να βάλω το βιντεάκι της :smt017 :p2: )
Γιατί θα γίνεται ανά 3 sec demonetised.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:41
GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:34

Ο καφες ειναι το εμβολιο δηλαδη και ο θανατος ο χωρισμος;Φορ ριαλ;
Όταν τα μόνα σου δεδομένα είναι ότι πρώτα συνέβη το Α και μετά το Β δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα μόνο από μια χρονική ακολουθία. Το εμβόλιο θα μπορούσε να είναι είτε ο καφές είτε ο πηδος. Γι αυτό περιμέναμε να μας πουν αν σχετίζεται ή όχι, αλλιώς θα ξέραμε από την αρχή.
Μα δεν αντιλέγω. Αυτό είναι λόγος για να υποψιαστείς και να ψάξεις αν υπάρχει σύνδεση. Ε το έψαξαν, δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο περιστατικό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:44
Χαοτικός έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:40

Γιατί δεν κάνεις κανάλι στο γουτού εσύ να μαθαίνεις τον κόσμο πραγματάκια όπως κάνει η κοπελίτσα; Τεμπελόσκυλο.

(Προσπαθώ να θυμηθώ πως τη λένε τη ρουφιάνα για να βάλω το βιντεάκι της :smt017 :p2: )
Γιατί θα γίνεται ανά 3 sec demonetised.

:D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:46
GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:41
Μα δεν αντιλέγω. Αυτό είναι λόγος για να υποψιαστείς και να ψάξεις αν υπάρχει σύνδεση. Ε το έψαξαν, δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο περιστατικό.
2 περιστατικα μην κλεβεις.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:33
Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:26
Κάτσε ρε, δεν έχει γίνει το εμβόλιο. Πρέπει να συνυπολογίσεις την πιθανότητα του να γίνει το εμβόλιο.
Εγώ αύριο έχω 1/365 για να κάνω το εμβόλιο;
Όχι, έχω μηδέν. Αν κανονίσω ραντεβού θα έχω πολύ μεγάλη πιθανότητα και αν η βελόνα απέχει 1 χιλιοστό από το δερμα μου θα αγγίζει το 100%.

Πάμε αλλιώς, ποια η πιθανότητα να έχεις ίδια γενέθλια με μένα; 1/365 ή (1/365)^2 ;
Nαι έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται σωστό.
Λάθος κάνετε, ο mao mao έχει δίκιο.

Η πιθανότητα να έχω την ίδια ημέρα γενέθλια με το Νάνο είναι 1/365. Η πιθανότητα να έχω γενέθλια την ίδια ημέρα με το Νάνο και αυτή να είναι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία (πχ 8/10/1980) είναι (1/365)2.

Όταν το ζητούμενο είναι να έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, η πιθανότητα είναι 1/365 γιατί η πιθανότητα να έχω εγώ γενέθλια μια οποιαδήποτε μέρα του έτους είναι 100% (P=1) και χρειάζεται ταύτιση μόνο με τα γενέθλια του Νάνου (P=1/365). Μην είσαστε νουμπάδες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Green Dragon έγραψε: 31 Δεκ 2020, 19:23
Όχι, έχω μηδέν. Αν κανονίσω ραντεβού θα έχω πολύ μεγάλη πιθανότητα και αν η βελόνα απέχει 1 χιλιοστό από το δερμα μου θα αγγίζει το 100%.

Πάμε αλλιώς, ποια η πιθανότητα να έχεις ίδια γενέθλια με μένα; 1/365 ή (1/365)^2 ;

Η πιθανότητα να έχω την ίδια ημέρα γενέθλια με το Νάνο είναι 1/365. Η πιθανότητα να έχω γενέθλια την ίδια ημέρα με το Νάνο και αυτή να είναι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία (πχ 8/10/1980) είναι (1/365)2.

Όταν το ζητούμενο είναι να έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, η πιθανότητα είναι 1/365 γιατί η πιθανότητα να έχω εγώ γενέθλια μια οποιαδήποτε μέρα του έτους είναι 100% (P=1) και χρειάζεται ταύτιση μόνο με τα γενέθλια του Νάνου (P=1/365). Μην είσαστε νουμπάδες.
Μα πλέον συμφωνούμε με το mao mao.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:14
Zelda έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:33
Κανενα συγχρονο φαρμακο δεν ειναι ''φυσικο''
Προκειται για χημικές ενώσεις ξενες στον οργανισμο.
Και επίσης το να είναι κάτι "φυσικο" "βιολογικο" και "οργανικο" δεν το κανει ακίνδυνο.

Ας πούμε δε νοείται προφανώς αλλεργική αντίδραση και αναφυλακτικο σοκ σε ανόργανα στοιχεία.

Το πόσοι έρχονται στα επείγοντα με επικίνδυνες αλλεργικές αντιδράσεις και οιδηματα στο ανώτερο αναπνευστικό επειδή ήπιαν χυμό πικραγγουριας, τσουκνίδας και δεν ξέρω ποιου άλλου αθώου βοτανιου δεν υπάρχει.

Επίσης στη φύση έχουμε εξαιρετικά θανατηφόρα "φυσικα" δηλητήρια. Ένα γραμμαριο αλλαντικης τοξίνης μπορει να σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους.
Είναι η κλασική new age παρανόηση πως ότι είναι φυσικό είναι καλό και ότι είναι τεχνητό είναι κακό. Καταρρίπτεται πολύ εύκολα με την λογική.

Δες για παράδειγμα τους 'αντιφαρμακιστές' που νομίζουν ότι τα κουκούτσια από τα βερύκοκα θεραπεύουν τον καρκίνο. Σου λένε 'φυσικό προϊόν, υγειινό' ενώ 'η χημειοθεραπεία τσακίζει τον οργανισμό'. Βέβαια η πακλιταξέλη, η βινκριστίνη και η βιμπλαστίνη προέρχονται από φυτά :lol: .
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 19:28

Μα πλέον συμφωνούμε με το mao mao.
Δεν ήταν σαφές. Το αφήνω πάντως σαν αναλυτική εξήγηση για όποιον δεν το κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Mε τον μάο συμφωνήσαμε καλέ. Απλά απάντησα στο ποστ του νάνου, διότι το θέμα μου ήταν ότι έβαζα έξτρα την πιθανότητα του να γίνει εμβόλιο, ενώ αυτός την υπολόγιζε σαν δεδομένο κλεισμένο ραντεβού και επειδή αυτός εξήγησε το πρόβλημά μου, κουόταρα εκεί, αλλά το ίδιο λένε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Δεκ 2020, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Ναι, δεν το κατάλαβα από τα ποστς. Με ενημέρωσε ο Νάνος.
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

Σωστός ο μαο μαο. Εδώ ένα πολύ ωραίο μπλογκ που αναλύει το θέμα πολύ ωραία.

https://blogs.sciencemag.org/pipeline/a ... de-effects

Bob Wachter of UCSF had a very good thread on Twitter about vaccine rollouts the other day, and one of the good points he made was this one. We’re talking about treating very, very large populations, which means that you’re going to see the usual run of mortality and morbidity that you see across large samples. Specifically, if you take 10 million people and just wave your hand back and forth over their upper arms, in the next two months you would expect to see about 4,000 heart attacks. About 4,000 strokes. Over 9,000 new diagnoses of cancer. And about 14,000 of that ten million will die, out of usual all-causes mortality. No one would notice. That’s how many people die and get sick anyway.

But if you took those ten million people and gave them a new vaccine instead, there’s a real danger that those heart attacks, cancer diagnoses, and deaths will be attributed to the vaccine. I mean, if you reach a large enough population, you are literally going to have cases where someone gets the vaccine and drops dead the next day (just as they would have if they *didn’t* get the vaccine). It could prove difficult to convince that person’s friends and relatives of that lack of connection, though. Post hoc ergo propter hoc is one of the most powerful fallacies of human logic, and we’re not going to get rid of it any time soon.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Post_ho ... ropter_hoc
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Green Dragon έγραψε: 31 Δεκ 2020, 19:31
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:14
Zelda έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:33
Κανενα συγχρονο φαρμακο δεν ειναι ''φυσικο''
Προκειται για χημικές ενώσεις ξενες στον οργανισμο.
Και επίσης το να είναι κάτι "φυσικο" "βιολογικο" και "οργανικο" δεν το κανει ακίνδυνο.

Ας πούμε δε νοείται προφανώς αλλεργική αντίδραση και αναφυλακτικο σοκ σε ανόργανα στοιχεία.

Το πόσοι έρχονται στα επείγοντα με επικίνδυνες αλλεργικές αντιδράσεις και οιδηματα στο ανώτερο αναπνευστικό επειδή ήπιαν χυμό πικραγγουριας, τσουκνίδας και δεν ξέρω ποιου άλλου αθώου βοτανιου δεν υπάρχει.

Επίσης στη φύση έχουμε εξαιρετικά θανατηφόρα "φυσικα" δηλητήρια. Ένα γραμμαριο αλλαντικης τοξίνης μπορει να σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους.
Είναι η κλασική new age παρανόηση πως ότι είναι φυσικό είναι καλό και ότι είναι τεχνητό είναι κακό. Καταρρίπτεται πολύ εύκολα με την λογική.

Δες για παράδειγμα τους 'αντιφαρμακιστές' που νομίζουν ότι τα κουκούτσια από τα βερύκοκα θεραπεύουν τον καρκίνο. Σου λένε 'φυσικό προϊόν, υγειινό' ενώ 'η χημειοθεραπεία τσακίζει τον οργανισμό'. Βέβαια η πακλιταξέλη, η βινκριστίνη και η βιμπλαστίνη προέρχονται από φυτά :lol: .
Μια γνωστή μου, με ιστορικό καρκίνου του μαστού και φουλ της "εναλλακτικής φάσης" έφαγε καμία 20ρια κουκούτσια από βερίκοκο.
(Τα είχε ανοιγμένα και σε νερό να μαλακωσουν).
Διάβασε σε σαιτ και βιβλια εναλλακτικης ιατρικής πως είναι θαυματουργά κατά του καρκίνου.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο νοσοκομειο και να την γλιτώσει από τύχη.
Τα κουκούτσια του βερικοκου περιέχουν αμυγδαλινη, μια ουσία που μετατρέπεται σε κυανιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”