Ας τις προέβλεπε. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε το σύνταγμα μόνο όποτε θέλουμε, ακόμη κι αν είναι έκτακτη ανάγκη. Ας το προβλέψουν στην επόμενη αναθεώρηση. Είναι μακράν πιο επικίνδυνο να παίζεις με το πολίτευμά σου από το να παίζεις με έναν ιό που έχει θνητότητα στο ίδιο επίπεδο με την εποχική γρίπη.Nandros έγραψε: 30 Δεκ 2020, 18:01Για κάτσε καλά ρε Χελ.hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2020, 12:39 Δεν προβλέπεται τέτοιο πράγμα από το σύνταγμα και θα ήταν γελοίο, άλλωστε, γιατί τα εμβόλια που είναι υποχρεωτικά αφορούν ασθένειες που έχουν θνητότητα υπερπολλαπλάσια του κορωνοϊού. Είναι 25.000 φορές πιο ζήτημα ζωής και θανάτου να έχει κάνει MMR το παιδί, παρά εμβόλιο κορωνοϊού. Είναι ντροπή και ανέκδοτο και μόνο που τα συγκρίνουμε.
Και παρ' όλα αυτά, συνεχίζει να είναι παράνομη η άρνηση εγγραφής στο σχολείο επειδή δεν έχεις κάνει MMR.
Είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την ζωή και την υγεία της οικογένειας σου, για χάρη κάποιων δικαιωματιστών, επειδή το Σύνταγμα δεν πρόβλεψε νεοφανείς καταστάσεις;
Όσο για την ζωή και την υγεία μου και των δικών μου, δεν κάνω τίποτα λιγότερο από το να προσέχω. Κατά τα άλλα θα συνεχίσω να ζω σαν άνθρωπος και όχι σαν ζωντανός-νεκρός και θα κάνουμε τραπέζι με τους παππούδες μου την παραμονή, όπως κάναμε και την προηγούμενη εβδομάδα.