!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Serie A 2020/21
Re: Serie A 2020/21
Καταρχάς η ομαδουλα μου, οπως την ονομάζεις, αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική πόλη της ιστορίας του ανθρώπινου πολιτισμού και του πλανήτη Γη.
Η δική σου ομάδα αντιπροσωπεύει κάτι ανθρωποειδή που πηδαγαν από τον έναν θάμνο στον άλλο.
Απο εκεί και πέρα, δεν απαξιώνω την Μίλαν, την οποία συμπαθώ και αναγνωρίζω ως τη 2η σημαντικότερη ιστορικά ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη, αλλα τη Μίλαν της μετά Μπουνγκα Μπουνγκα εποχής η οποία είναι ομάδα επιπέδου κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και τίποτα παραπάνω.
Η δική σου ομάδα αντιπροσωπεύει κάτι ανθρωποειδή που πηδαγαν από τον έναν θάμνο στον άλλο.
Απο εκεί και πέρα, δεν απαξιώνω την Μίλαν, την οποία συμπαθώ και αναγνωρίζω ως τη 2η σημαντικότερη ιστορικά ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη, αλλα τη Μίλαν της μετά Μπουνγκα Μπουνγκα εποχής η οποία είναι ομάδα επιπέδου κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και τίποτα παραπάνω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Guybrush Threepwood
- Phorum.gr user: Guybrush Threepwood
Η πόλη που αναφέρεσαι έχει ομάδα.
Την AS Roma.
Εσείς είστε τα περίχωρα.
Την AS Roma.
Εσείς είστε τα περίχωρα.
I could really use a breath mint.
Εννοείται πως είμαι Roma και όχι με τους βοσκούς.
- Guybrush Threepwood
Ειμαι Romanista απο κουνια.
Πατερας Romanista με θητεια σε Ρωμη δεκαετια 70.
Πατερας Romanista με θητεια σε Ρωμη δεκαετια 70.
- Guybrush Threepwood
Σεβαστό! 
Εγώ είμαι από το 1990 με την Grande Milan!
Από το 1993 μέχρι το 2001 ασχολιόμουν συνέχεια με Serie A.
Εποχές χωρίς Internet. Μέχρι το 1997 - 1998 που έβαλα σπίτι.
Εγώ είμαι από το 1990 με την Grande Milan!
Από το 1993 μέχρι το 2001 ασχολιόμουν συνέχεια με Serie A.
Εποχές χωρίς Internet. Μέχρι το 1997 - 1998 που έβαλα σπίτι.
Εγω, λογω πατερα, ασχολουμαι απο πιτσιρικας.
Οταν εζησα Ρωμη, ασχοληθηκα πλεον ακομα περισσοτερο (σε σημειο που πηγαινα στο προπονητικο κεντρο και παρακολουθουσα προπονησεις μεχρι της Primavera...)
Οταν εζησα Ρωμη, ασχοληθηκα πλεον ακομα περισσοτερο (σε σημειο που πηγαινα στο προπονητικο κεντρο και παρακολουθουσα προπονησεις μεχρι της Primavera...)
Ειχες δει τον Χουτο; Αν θυμαμαι καλα, μια χρονιά ειχε κάνει φοβερο τουρνουα, ειχε βγει πρωτος σκορερ.Daje έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:23 Εγω, λογω πατερα, ασχολουμαι απο πιτσιρικας.
Winter is coming
Ναι.
Τον ειχα γνωρισει κι'ολας μεσω κοινου φιλου. Ειχαμε παιξει και μπαλα μαζι μια φορα.
Ημουν μεσα στο 1ο του παιχνιδι στην Serie A.
Θυμαμαι ηταν ενα Ρομα-Ναπολι και γυρω 80 τον εβαλε ο Ματσονε στη θεση του Τοττι και αμεσως παραλιγο να βαλει γκολ.
Μπορουσε να ειχε παιξει σοβαρη μπαλα.
Τον ειχα γνωρισει κι'ολας μεσω κοινου φιλου. Ειχαμε παιξει και μπαλα μαζι μια φορα.
Θυμαμαι ηταν ενα Ρομα-Ναπολι και γυρω 80 τον εβαλε ο Ματσονε στη θεση του Τοττι και αμεσως παραλιγο να βαλει γκολ.
- Guybrush Threepwood
Το 1996 πρέπει να έπαιξε ο Χούτος πρώτη φορά. Απέναντι στην Νάπολι.
Τον εχω γνωρισει κι εγω τον Λαμπρο. Τα ειχε ''σπασει'' με τον Παναθηναικο και επειδη ενα συγγενικο του προσωπο σπουδαζε στην Ρωμη, του δοθηκε η ευκαιρια να παει και να τον δοκιμασουν στις μικρες ομαδες της Ρομα, σε ηλικια 15 χρονων.Daje έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:31 Ναι.
Τον πιστευε πολυ ο Τοττι, αλλά δυστυχως δεν εκανε την καριερα που περιμεναν οι προπονητες του.
Εχω γνωρισει και τον Τοττι και μαλιστα ειχε τυχει να τον δω πολλες φορες περνώντας απο την γειτονια που εμενε, καθως ηταν πολυ απλος τυπος, συχναζε στα bar (καφετεριες για οσους δεν γνωριζουν) που πηγαινε απο μικρος και μιλαγε με τον κοσμο. Ειδικα σε αυτες της περιοχες μενουν μονο ρομανιστι.
Winter is coming
Ναι, μπηκε με το σκορ στο 4-1, τον πιστευε πολυ ο Ματσονε, αλλά και ο Κοντι.Guybrush Threepwood έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:36 Το 1996 πρέπει να έπαιξε ο Χούτος πρώτη φορά. Απέναντι στην Νάπολι.
Winter is coming
Κριάρι από τα λίγα ο Χούτος, ας είναι καλά ο μπαμπάς.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Κατεληξε να ειναι κριαρι, ομως δεν ηταν παντα ετσι.
Απο τα 15 του εως τα 19 ηταν σταθερά απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του πρωταθληματος της Primavera, των δευτερων ομαδων δηλαδη του καμπιονατο.
Ηταν τοσο καλος που ηδη απο τα 15 τον εβαζαν να παιζει με τους 17αρηδες και στα 16 του εκανε ντεμπουτο στη Serie A.
O Καπελο ελεγε οτι ειναι ταλεντο που αν δουλευτει σωστά θα φτασει σε αξια τον Τοττι.
Η επιτυχια απο την αποτυχια απεχει πολυ λιγο. Δεν βρηκε χωρο στην πρωτη ομαδα λογω του τεραστιου ανταγωνισμου, δεν ειχε την υπομονη, βρεθηκε ο Ολυμπιακος που εκανε καλη προταση στην Ρομα, τον πηρε και αν θυμαμαι εκανε καλο πρωταθλημα και εβαλε και αρκετα γκολ.
Μετα ομως ηρθε ο σοβαρος τραυματισμος, τα πολλα χειρουργεια και πρεπει να εμεινε εξω για ενα χρονο. Παρολαυτα, οταν επεστρεψε παλι σκοραρε αρκετα γκολ, αλλά σιγα σιγα λογω του προβληματος στο γονατο επεσε η αποδοση και τον αφησε ελευθερο ο Ολυμπιακος.
Ουσιαστικά τον κατεστρεψε αυτος ο τραυματισμος και ισως καποια ιατρικά λαθη, απο ο,τι λενε.
Winter is coming
Ο Χουτος ειχε εκπληκτικο 1ο βημα που λεμε στο μπασκετ.
Θυμαμαι απο εκεινη την primavera της Ρομα ξεχωριζαν σαν την μυγα μες στο γαλα εκεινος και ο γιος του Μπρουνο Κοντι.
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν επαιξε την μπαλα που μπορουσε λογω του πατερα του, ο οποιος δεν τον αφησε να εξελιχθει οπως επρεπε και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν πως θα κονομησει απο μια μεγαλη μεταγραφη.
Σε τελικη αναλυση, σε οικονομικο επιπεδο, τα καταφερε γιατι πετυχε αυτο που ηθελε.
Επειδη ομως ειδα απο κοντα πως τον επηρεαζε, σε αθλητικο επιπεδο, θεωρω οτι τον ζημιωσε.
Ο Λαμπρος ηταν για πιο ψηλα απο εκει που εφτασε.
Θυμαμαι απο εκεινη την primavera της Ρομα ξεχωριζαν σαν την μυγα μες στο γαλα εκεινος και ο γιος του Μπρουνο Κοντι.
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν επαιξε την μπαλα που μπορουσε λογω του πατερα του, ο οποιος δεν τον αφησε να εξελιχθει οπως επρεπε και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν πως θα κονομησει απο μια μεγαλη μεταγραφη.
Σε τελικη αναλυση, σε οικονομικο επιπεδο, τα καταφερε γιατι πετυχε αυτο που ηθελε.
Επειδη ομως ειδα απο κοντα πως τον επηρεαζε, σε αθλητικο επιπεδο, θεωρω οτι τον ζημιωσε.
Ο Λαμπρος ηταν για πιο ψηλα απο εκει που εφτασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 10 Απαντήσεις