!!! DEVELOPMENT MODE !!!
21 Δεκεμβρίου - Σύνοδος Κρόνου Δία. Το άστρο της Βηθλεέμ και η συντέλεια του Κόσμου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: 21 Δεκεμβρίου - Σύνοδος Κρόνου Δία. Το άστρο της Βηθλεέμ και η συντέλεια του Κόσμου
10 μέρες μετά τον σεισμό των Αλκυονίδων είχαμε την μικρότερη φαινόμενη απόσταση Κρόνου - Δία σε τριπλή σύνοδο(Ι Ιανουαρίου, 6 Μαρτίου, και 28 Μαϊου).
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Re: 21 Δεκεμβρίου - Σύνοδος Κρόνου Δία. Το άστρο της Βηθλεέμ και η συντέλεια του Κόσμου
Να βάλουμε και κάτι εντός θέματος

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- tanipteros
από το τηλεσκόπιο φαίνονται οι δακτύλιοι του Κρόνου ? Δεν το ήξερα.
Πολύ όμορφη φώτο...!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Εντάξει, έγινε η Σύνοδος!
Για μετρηθείτε! Είμαστε όλοι ακόμα εδώ;
Για μετρηθείτε! Είμαστε όλοι ακόμα εδώ;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Βέβαια φαίνονται. Αυτή δεν είναι δική μου πάντως. Εκτιμώ ότι είναι περίπου 200x το zoom. Ο foscilis θα ξέρει καλύτερα να μας πει.tanipteros έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:37από το τηλεσκόπιο φαίνονται οι δακτύλιοι του Κρόνου ? Δεν το ήξερα.
Πολύ όμορφη φώτο...!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ωραία η φώτο, πολύ ωραία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μάλλον πρόκειται για πολύ ισχυρό τηλεσκόπιο .Απ' τα κοινά κατοπτρικά δε νομίζω ( μπορεί να κάνω λάθος) ότι μπορεί να έχουμε τέτοια θέαση.vatraxos έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:40Βέβαια φαίνονται. Αυτή δεν είναι δική μου πάντως. Εκτιμώ ότι είναι περίπου 200x το zoom. Ο foscilis θα ξέρει καλύτερα να μας πει.tanipteros έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:37από το τηλεσκόπιο φαίνονται οι δακτύλιοι του Κρόνου ? Δεν το ήξερα.
Πολύ όμορφη φώτο...!
Δεν είναι κατοπτρικό γιατί έχει πολύπλοκες ακίδες στον Δία άρα μάλλον φωτογραφικός φακός, τουλάχιστον 200mm για να φαίνονται τα δαχτυλίδια του Κρόνου.
Όχι μπορείς.Στύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:46 Μάλλον πρόκειται για πολύ ισχυρό τηλεσκόπιο .Απ' τα κοινά κατοπτρικά δε νομίζω ( μπορεί να κάνω λάθος) ότι μπορεί να έχουμε τέτοια θέαση.
Αυτό όμως, δε νομίζω
https://www.facebook.com/philosophyretu ... %2CO%2CP-R
Είσαι σίγουρα φορουμίτης;
Πολύ ωραίες οι φωτό!
Και επι τη ευκαιρία...
Πάει και αυτή η σύνοδος...έγινε κάτι; κάποια καταστροφή; συνέβη κάνας όλεθρος; έστω μια μικρή αναταραχή; κάτι ρε παιδί μου...
Μα θα πάνε στράφι όλες οι "συσχετίσεις"; οι ευθυγραμμίσεις των αεραγωγών της πυραμίδας; αίσχος λέμε...
Και επι τη ευκαιρία...
Πάει και αυτή η σύνοδος...έγινε κάτι; κάποια καταστροφή; συνέβη κάνας όλεθρος; έστω μια μικρή αναταραχή; κάτι ρε παιδί μου...
Μα θα πάνε στράφι όλες οι "συσχετίσεις"; οι ευθυγραμμίσεις των αεραγωγών της πυραμίδας; αίσχος λέμε...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν ξέρω...αχαχαχαχαΛοξίας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 15:36 Πολύ ωραίες οι φωτό!
Και επι τη ευκαιρία...
Μα θα πάνε στράφι όλες οι "συσχετίσεις"; οι ευθυγραμμίσεις των αεραγωγών της πυραμίδας; αίσχος λέμε...![]()
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-